Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dark Souls – 11 perc kamerás gameplay

A Z-Pad.net magazinnak lehetősége nyílt rá, hogy a From Software fejlesztőinek társaságában tekintsék meg a Playstation 3-ra is készülő Demon’s Souls “folytatást” (nem kifejezetten 2. rész, inkább egy új game), a [B]Dark Souls[/B]-t. A fantasy stílusú akció-kalandot le is videózhatták: 11 perc off-sreen gameplay bemutató következik – ez az első in-game mozgókép a játékból.[YOUTUBE]l7vV9Km6Zvo[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. elő van rendelve a special edition:)

 2. Egy az egyben Demon’s!! Ami persze csöppet sem baj, sőt! Csak remélem örökli a nagy előd minden jó tulajdonságát. És nagyon remélem, hogy lesz olyan nehéz mint az volt annó! Igaz ez majd sok játékos kedvét veszi, de annyi baj legyen. Csak jönne már!!!! :((Instant Get!!!

  • “En is azt neztem, h egy az egyben Demon’s Souls… mondjuk szamomra mar akkor eladta magat a jatek, amikor meg csak annyit tudtunk, hogy lesz DS “”folytatas””.”

 3. Eddig sem volt kétségem afelől , hogy ez egy minőségi game lesz . Ezután pedig egyértelmű . Én tuti megveszem -vagyis előrendelem . Csak mondja már meg vki , hogy minden régióban egyszerre jelenik-e meg ?

 4. Nagyon jól néz ki!!!

 5. Hát így ránézésre akár Demon’s Soul’s 2 is lehetne:)De azért beszerzős lesz:)

 6. Van itt már jócskán változás a DS-el szemben :a varázslatokat számolja a játék, mennyit tudsz elsütni, és nincs mana.A gyógítás egy palackból megy, ott a vidiben ezt lehet is látni ( potion ). :-)A szerencsétlen kinyírt egy npc-t, az a nagy dög valami démon, Lesser Demon talán, nem lehetett tisztán látni, elég jól meg van fabrikálva.

 7. jó lesz ez is mint a ds, avval is megszenvedtem 🙂

 8. Northern Regalia, Gloom Armor Set, és mehet az aprítás. Elő is kapom a DS-t.

 9. A Ds volt a legnehezebb játék amivel valaha játszottam. De egyben az egyik leg hangulatosabb is 🙂 Picit a sztorira jobban rágyúrnak, meg több fegyvert/páncélt pakolnak bele és tuti vétel lesz. Grafika akár tupírozás nélkül is, még ma is megállná a helyét úgy ahogy van.

 10. “Oh Holy F*ck!(Sry most csak ennyi telik tőlem, az állam valahol a padlón van…)Kíváncsi leszek erre a “”szerződéses”” online rendszerre!”

 11. Jó nagy Demon’s Souls DLC.Kötelező vétel. 🙂

 12. Végre gameplay, nagyon vártam már 🙂

 13. Ennek a játéknak nincs szüksége fejlödésre, megujulásra, úgy jó ahogy van.Mondjuk hang chat lehetne, meg apròbb hangolások.

  • hát a Ds ben kellett volna a legjobban a hang chat az általam ismert játékok közül igen lehetne benne taktikázni..de míg leírod egy olyan játékban ahol nincs szünet sem..:D

 14. De várom már!

 15. Érdekes, hogy egy third party fejlesztő is képes AAA címet kiadni a piacra ebben a hatalmas játékkínálatban. Azért látszik, hogy a Demon’s Souls-tól nem nagyon akarnak eltérni, a jól bevált alapok itt is jól működnek, ezzel egyet is értek. Nagyon tetszik, remélem, hogy E3 ideje alatt talán még ennél is többet megmutatnak a játékból.öt csillag.

 16. Az a melák a várhídon,úúúúú, de zsíííír lesz 🙂

 17. ezért van ps3 am 🙂 ettől nem várok jobban semmit.

  • Nem a 11 pontos BRINK miatt?

   • ezt miért kell?:) mint írtam is..a Brink jó de nem tökéletes(már nincs meg egyébként) de nézd meg a cikket 6 pont mit váltott ki az emberekből..azért attól többet ér HA multit keres az ember és nem többet.

 18. Első napos vétel lesz!!!