Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Dante’s Inferno – in-game képek és látványtervek

A festmények és trailerek – meg az embargó lejárta – után Playstation 3-as in-game képeken, és kifejezetten a játékhoz gyártott látványterveken is bemutatkozik a [B]Dante’s Inferno[/B].Szerintem – ezeket a screenshotokat látva – ugyan Kratos trónját nem fenyegeti a game, de minden bizonnyal kellemes kaszabolásra számíthatunk. A pokolbéli helyszínek biztosan pazarul festenek majd, a látványtervező értette a dolgát!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez így elsőre tiszta GOW:)!

 2. Az első képen a földben az egy gerinc ami egy fejben végződik? :O

 3. A vicc az, hogy pont ezt tanuljuk irodalomból 😛

 4. végre a EA is rá állt végre a minőségi játékok csinálására, lehetett volna előbb is !!!!

 5. “A képeket elnézve és figyelembe véve a kiadás “”kései”” időpontját simán ráverhet Kratos-ra és remélem így is lesz!”

 6. Nem mindegy, hogy igénytelenre, vagy gusztustalanra veszik a játékot. Nem kellene a ló túloldalára átkacsintgatni.

 7. Maga az elképzelés egy kerek 5-öst érdemel, de a megvalósítás túl nagy falat lesz az EA-nak, és itt fog elvérezni az egész játék véleményem szerint. A főhős továbbra is igénytelenül, unszimpatikusan néz ki, továbbra is tisztázatlan, hogy a director, hogy bólinthatott rá erre a concept art-ra… De persze: majd meglátjuk mi sül ki belőle.( az a nyelves kukacos – gondolom – BOSS pedig ismét jó elképzelés. Csak azokat a hófehér kuki fogakat kellene kicsit mocskosabbá, gusztustalanabbá tenni, mert így extrakaki / a pokolba biztos étkezésenként mossa a fogát – nem mellesleg nekem nincsenek ilyen fehér fogaim, pedig én is ismerem a fogkefét 😛 )

  • Én azért egy Dead Space után, nem merném így leírni az EA-t.

   • “A Dead Space valóban remekül sikerült.Félreértés ne essék biztos jó játékot kapunk, de egyenlőre nem hiszem, hogy meg tudnák valósítani úgy ahogy azt kellene. És ezzel nem az EA-t minősítem. Bármelyik cégnek nagy falat lenne ez az egész elképzelés megvalósítása, és nem hiszem hogy ebből ki lehet jól jönni, mert kicsit nekem ez ilyen “”sokat akar a szarka”” effektus. Max térdreborulok az EA előtt. : )”

 8. azee joo lessz ezis. 🙂

 9. ez nem veri meg a god of wart az tuti….

 10. Nem rossz.

 11. GOW-ot meg sem közelíti, de majd kipróbálom 🙂

 12. “Látványtervek viszont eszméletlenek. Mondjuk év vége még messze van így még erősen csiszolódhat.Legalább lesz egy “” God of war “” X360-ra is. :)”

 13. Nem nész ki rosszul, de Kratostól fényévekre van.

 14. Ugggh, ez még nagyon gyér… :S

 15. Szerintem az art design nagyon jó. Kreatív és kellően beteg a világhoz. Az persze más kérdés, hogy jelenleg a grafika elég felemás a képek alapján. Meglássuk.

 16. A GOW valamiért taszít engem… Ez is picit, de inkább ezt próbálom ki majd. 🙂

 17. Azért támadáj mert ez a játék szerintem az eddigi legnagyobb kopintása lesz az EAnek.. totál god of war csak a skinek ki vannak cserélve

 18. nem értem mi kifogásolható van eddig(!) ebben a játékban..egyáltalán nem szörnyű és ronda mint ahogy lefestitek.mert úgy támadják egyesek, hogy az már lassan utálatba megy át.egyelőre munka alatt van a projekt, úgy is kell hozzáállni. van még ideje fejlődni. szerintem.

  • Nemtúl bíztatóak az eddig látottak. Karakter, szörnydizájnok stb, nagyon tucatjellegtelennek néznek ki. Ránézel a főhősre és nem érzel semmit. Se nem szimpatikus, se nem unszimpatikus. Olyan semmilyen. Vagy ha ennyire félkész állapotban leledzik a cucc akkor talán nem kellene még nagyon mutogatni. De a legfőbb baj, hogy már láttunk egy GOW3 trailert. 🙂

   • igen, láttunk legelőször egy GoW3 trailert, ami mindennek volt mondható, csak szépnek nem(utólag persze kiadták a másikat). már akkor el voltak ájulva egyesek, hogy na az mennyire jól néz már ki és ver mindent. csak a neve miatt.na erre a nyelves-fogas akármire mindent mondanék csak azt nem, hogy jellegtelen tucatszörny.ezek inkább beteges víziók amik pontosan illenek a pokoli világba.a főhős meg még bőven változhat… szerintem ha Kratos karakterét látnád először, na az még jellegtelenebb lenne, ha nem tudnád persze h ki is ő.

    • ha rá nézünk a character art dizájnra,(középső kép) Hayabusha(NG) kaszája,testfestés(GoW) ,és még aránytalan is szvsz,nem biztos ,hogy jó dolog így nyilvánosan is plagániummal hypolni egy játékot,ettől még lehet jó,csak nekem kicsit gagyi,ha megnézed Kratos concepteket,még ha a legelsőket is-nagy a különbség 🙂

     • Ez a kasza egy fegyvertípus, nem köthető egy játékhoz sem.

     • a Soul Caliburban az egyik csávónak pont ilyenje volt. igaz, ott minden volt, még vaddisznócombbal is verekedtek.nekem ránézésre tetszik ez a játék, bár a stílust nem kamálom annyira, de nagyon magával ragadó hangulat jön át a képeken.kíváncsivá tett.

 19. Attól a lénytől ott a lenti sorban még mindig a röhögőgörcs kap el. :)Persze lehet ha megjelenik a cucc valami Shadow Man1 féle meglepetés gáma lesz.

  • “ja a röhögőgörcsről meg annyit, hogy pl anno a McGee’s Alice-ben a “”szörnyek””, hááát képeken azok is viccesek voltak, de abba a beteges világba belerakva igen nyomasztóak tudtak lenni.én látok benne fantáziát na:)”

 20. gyönyörű! nagyon várom!

 21. Biztos sokat fognak még szépülni ezek a képek.

 22. hát ő izé…okmajd meglássuk mi sül ki belőle…

 23. Itt is olyasmi lesz, mint a Dead Space-nél? Frankó környezet, jellegtelen híró?Egy személyiséggel rendelkező főhős fél siker, kellenek az ikonok. Ez a bádogcsávó egyelőre nem így fest.

  • “””Egy személyiséggel rendelkező főhős fél siker, kellenek az ikonok.””Egy egész bejegyzésen keresztül téptem erről a számat nem is olyan régen. Ez a főhős sem szimpatikus egyáltalán.”

   • Kitúrom a blogggot.

   • Jah, megtaláltam, annó (úgy ahogy) kommenteltem is.Tán’ az a gond, hogy manapság minden efpéess. Ott meg nehéz hőst kreálni (nálam Jackie Estacado top, de ez más tészta, nem kifejezetten méjjnsztrím vonal – a karakter bemutatása ötvözve a tőtőképernyővel mellesleg igen-igen profi meló). De a külső nézeteknél maradva, pár figura tagadhatatlanul emblematikussá vált. Ami jó.

 24. Mindenképpen kipróbálom! Elég elborult világ! :-DAz a teliszáj lény ritka gusztustalan!

 25. Sztem jó lesz, egy próbát legalábbis megér!Mondjuk ha vmire azt mondják, ez olyasmi, mint a GOW, megeszem késsel-villával. 🙂

 26. “Hehe, ez a piros testfesték tuti le volt értékelve amikor megálmodták.Ménemződ?vagykéjk?Tudom ez most itt “”géz”” ( 😛 ) de ez a kontrasztos piros és sötét szívnek feketével súlyosbítva… uncsi. DeHaMár ilyen cuki bukója van lehetnének láncok rajta szövet helyett, szájbarágósan lovagias.Jó mondjuk ne legyek negatív, biztos szép lesz, de a legtöbb virág szép és pont azok büdösek.”

 27. Még nagyon nem győzött meg,pedig az alap ötlet jó,a kivitelezés eddig gyenge,trailer borzalmas,remélem rágyúrnak a srácok

 28. Most az Ingame képekre gondoltam a többivel semmi gond!

 29. Szerintem a psp-s God of War is szebb volt ezeknél a képeknél….Ez így kevés…Azért megnézném mozgásban is!

 30. Fain! 🙂