Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Daily Star – Osama játékba kerül

Az angol Daily Star nevű bulvármagazin egyik szerzője, Paul Vale szerint a nemrégiben amerikai speciális egységek által likvidált (rajta ütöttek és fejbe lőtték) terrorista vezér, Osama bin Laden lekapcsolása nem csak egy amerikai filmben bukkan majd fel a jövőben, hanem valamilyen formában biztosan belekerül egy videojátékba is. Vale úgy gondolja, a legmenőbb FPS franchise-ok gazdái közül valakinek tutira eszébe jut majd, hogy szenteljen egy pályát/küldetést Osamának, ahol a player egy különlegesen kiképzett team tagjaként becserkészi az első számú közellenséget (a jelzőt értsd múlt időben persze).Paul Vale meg van győződve róla, hogy azok az írók, akik modern lövöldékhez készítenek sztorikat, nem hagyják majd ki ezt a sanszot, és ha nem is kiemelten, de érintőlegesen beleszövik az “Osama nevű prédát” valamelyik FPS-be. Az úr még 2011-re vizionál egy Rainbow Six: Abbottabad, Call of Duty: SEAL Team Six, vagy Medal Of Honor: Osama epizódot…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Saddam akasztását nem akarják belerakni? =D

 2. Eddig miért nem készítettek?Nagy koppányok…..

 3. milyen érdekesBezzeg ha ha haláltábor sims szimulátort fejlesztenék már egyből előkerülnének a jog/fajvédők …

 4. Szerintem akármennyire is borzalmas dolgokért felelős, egy halott emberből ízléstelen dolog ennyire kis idő elteltével gyakorlatilag viccet csinálni.

  • Hát szerintem nyugodtan. Most őszintén ki sajnálja ezt az embert? Egy egész nyugati világ utálja mint a szart.

   • Hát nem azt mondom, hogy nem érdemli meg csak azért mégis tisztelni kellene a halottakat legalább egy rövid ideig a haláluk után. Pár év múlva már kb. ok dolog viccet csinálni belőle, de most azért szerintem kicsit még problémás.

    • Te most őszintén, hány embert öletett is meg? Hánnyal áldoztatta föl magát? Tisztelje az ilyet akinek hét anyja van. Egy halott emberről oké, de nem tartom annak. Embernek biztos nem az ilyet. Jó, hogy nem ítéljük már el azt aki lelőtte gyilkosságért. Most komolyan. Mit tisztelsz a halálán? Én is olyan vagyok, hogy halott jót vagy semmit, de mit jót tudsz erről az emberről mondani? Aki kihasználta a népe vallásának radikális kiskapuit?

 5. “Tényleg, van olyan játék, amiben pl. a németek lerohanják Lengyelországot, Franciaországot, Belgiumot stb.? Nincsenek náci hajlamaim, de gondolom sokan kipróbálnák azt a harcoló oldalt is.Nyilván felháborító lenne, mert: “”A győztesek írják a történelmet!”””

  • Szerintem megoldható lenne. Csak a problem ott kezdődik, hogy a legnagyobb stúdiók Ámérikában vannak. Tehát másnak kellene csinálnia.Pl: II. világháború.Egy kis német csaptban vagy. A sztori nem 1939 szept. 1-nél indul, hanem amikor a nácik elkezdenek csak a védelemre koncentrálni. Természetesen a kis egységünk nem tud a népírtásról. Lőjük a amcsikat, oroszokat,angolokat. A játék végén megtudjuk, milyen borzalmakat tettek vezetőink, ezáltal egyenes út vezet a hősi halálba.

  • Szivesen kipróbálnám magam SS- tiszti egyenruhában!

 6. Ugye Ti sem gondoljátok komolyan, hogy Obamánál vannak Osama halálának megfilmesítési/játékfelhasználási jogai? Megmutatják a halott fejét, az a baj, ha nem, akkor meg az.

 7. Osama se bírta már, hogy nincs psn, és végzett magával.

 8. Szerintem elég sokak élvezettel forgatnák ki Laden beleit az elképzelhető összes módon ha tehetné (puszta együttérzésből).de hogy bazári majmot csinálni belőle főleg így h ugyebár meghalt 1 szégyenteljes reklámfogás.Kövezzetek meg de szerintem többet árt mint használ.(de az eladási mutatóknak biztos jót tesz)

 9. Bin Laden már 9 éve halott. Az egész cirkusz csak azért van hogy Obama kapjon elég népszerüséget hogy egyáltalán elinduljon a választásokon jövöre. A másik ok pedig Pakisztánt belekeverni hogy betámaddhassák azokat is amiböl meg elöbb utóbb 3. vh. lesz.Aki a valódi tényekre meg bizonyítékokra kiváncsi az itt megtalálhatja: http://www.infowars.com

 10. …és még egy aranytrófea is jár érte!Ja, és egy Osama skin is lesz a multiplayer részhez :)Személy szerint valami kreatívabbat várnék.

 11. én megmondtam 😀

 12. Az is benne lesz, hogy mellé kell feküdni a katonával?

 13. Utolsó szava ez volt halála elött NÉMETÜL: Ich BIN Laden!!!!!! :))

 14. Amúgy van egy kis hasonlóság Osama meg Obama között. Nem a névre gondolok, hanem az arcberendezésre. Ha Osamán nem lett volna az a dzsungel, akkor beállhatott volna az amerikai elnök dublőrének is. :DMég az is lehet, hogy egy és ugyanaz a személy a kettő, vagy ikertesók.Na megyek is, mert mára lemerítettem a hülyeség-adagomat.

 15. “Szerintem gyomorforgató, hogy ebből is vásári mulatságot csinálnak. Már ha csinálnak. Természetesen nem vagy Osama-fan, meg nem is értek velük egyet, nem is erről van szó. Egész egyszerűen zavar ez az “”erősebb kutya b@szik”” elv alapján eldeformált, eltorzult, gondolkodó ember számára groteszknek ható folyamat, ahogy minden média által sikeresen (!) formázzák a fogyasztók agyát. A legszörnyűbb az egészben, hogy erre nem csak, hogy igény van, hanem még éljeneznek is neki.Gondolkodásmódban ezért van ott a világ, ahol. :(“

 16. Csak ezért nem érdekelne egy game, de ha hangulatosan beleillően beleteszik a Story-ba akkor miért ne 🙂

 17. “Egy két marha odaát Mohamed ábrázolásától is a falra mászik. Az egyik legfanatikusabb banda biztosan örömmel venné, ha szellemi vezérük kiiktatásából az “”imádott”” nyugat viccet gyártana. Gondoljunk csak egy pillanatig a holland (vagy dán?) karikaturistára. A zabszem benne volt egy ideig az ő hátsófelében is.El tudok képzelni egy flash játékot, de hogy egy komolyabb stúdió és kiadó ki merjen jönni ilyen cuccal, én kétlem.”

  • Elvileg anno egy PS2-es játékban ő volt az uccsó kiiktatni való személy. South Park-ba láttad már az Osama-s részeket? :DIlyen dolgokra úgy látszik nem reagálnak. Mohamed az más tészta. Azt nem véletlenül nem merték még a South Parkba se ábrázolni.

 18. Én ezt már előbb megmondtam, hogy lesz! 😀 Tuti hogy lesz.

 19. Hergeljék csak még jobban az al-Qaedat hátha a tizedik évfordulóra megint kapnak egy repcsit az amcsik.

 20. Az amcsik(,vagy valaki más) így adják meg a végső tisztességet Osamának… Ezen kívül biztosra mennek,hiszen nem elég egyszer kilőni! Ja és végül,de nem uccsó sorban,így még a megmaradt bőrt is lenyúzhatják csórikámról. (noha nem volt olyan csóró…)Persze,ha megjelenne,én is biztos kipróbálnám.(Hamár a tv-ben nem mutattak róla szinte semmit…)

 21. Boom, headshot!

 22. Cod-ba elviselném!

 23. Obama örül, mert Osama halott.Én meg inkább olyan játéknak örülnék, ahol Simon Pereszt kell likvidálni…

 24. nem is hangzik rosszul call of duty ba

 25. Bosszúból csináljanak az Al-Kaidások is egy Gémet, amiben Amerikaiakra lehet vadászni. Persze multiban is lehetne nyomni. A kezdőknek nem sunyniuk kell a sarokban, hanem 30 kg c4-el kell a testükön a tengerészgyalogosok közé futni. Nem kémrepülő lenne, hanem belerepülés az épületekbe.Micsoda változatosság…

 26. Amúgy az amcsik törték fel a PSN-t, mert összefutottak cod mp-ben vele, a PSN idhez tartozó címe alapján találták meg. Kösz szépen Osama, miattad nincs PSN már 3 hete…:)

 27. “Volt olyan játék, ahol Hitlert kellett lelőni? Unom azt az Osama dolgot. Ezzel a nagy “”emberiségvédelmező”” USA nem csinál mást, csak reklámozza a rasszizmust. Aki ma arab embert lát, automatikusan azt gondolja, hogy terrorista. Mi ez, ha nem sztereotípia és megkülönböztetés. Persze, ha lokálisan egy kis ország emberi állnak hozzá bizonyos embertípushoz, akkor meg….tudjátok.”

 28. egy Medal Of Honor: Osama játékot el tudnék képzelni 😀

 29. Kíváncsi vagyok mekkora balhé lenne, ha ez fordítva történne.

 30. Inkább egy BF-be legyen . :]

 31. ezzel az Osama humbukkal etetik az embereket már 10 éve és közben meg nagy pajtások voltak Bush-val

 32. No, ki lép az öreg helyébe?

 33. Osama a sztár… Bumm a fejbe!

 34. Fogadni mertem volna rá. Az Activison tuti beleteszi az Mw3-ba. Soap meg Captaion Price simát átugranak megkeresni Makarovot. És ha már nem találják tesznek egy szívességet 😀

 35. Nem hiszem, hogy valamikor a közeljövőben találkozni fogunk vele a célkereszt másik oldalán…+ az ellenzők közt lenne biztos olyan aki tettekre váltaná a fenyegetését, szóval szerintem ez még nagyon odébb van!

 36. Én sem hiszem, hogy meglépnék. Elég nagy vitákat okozna, ha mégis.

 37. Csak nehogy a játékban is felcseréljék Osamát Obamával… 😀

 38. Van aki szerint létezett Osama bin Laden?

 39. Rajta lőttek és fejbe ütötték.

 40. Stipi-stopi Osama account-ja !

 41. Amugy nektek nem furcsa egy kicsit h nincs PSn-és pont megölték Osama bin Ladent 😀 ?

 42. Márt meg volt:PS2 – America’s 10 most wanted

 43. én is igen sok esélyt látok rá hogy hamarosan lecsaphatunk rá

 44. Visszaidézve az aktuális MOH megjelenése körüli felhajtást meg balhézást, amiért az túlságosan aktuális eseményeket dolgoz fel még ha nem valós helysíneken is, azért én erre nem vennék mérget.

 45. Egyet kell értsek ezzel a Vale gyerekkel 🙂