Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cyberpunk 2077 – vélemények az E3 2019 demóról

A PlayStation 4-re is fejlesztés alatt álló, jövő tavasszal megjelenő [B]Cyberpunk 2077[/B] az E3 2019 egyik sztárjátéka, mely – abszolút szubjektív véleményem szerint – elég sokat elárul arról, hogy milyen szinten leledzik jelenleg a hajdanában világklasszis rendezvény. Amennyire én emlékszem, anno nem már egy éve bejelentett / demózott és a közönségigény szerint módosítgatott címekre vertük a nyálunkat, de hát változnak a korok, az igények és a szolgáltatások…Lényeg a lényeg, a Cyberpunk 2077 kint van az E3-on, így több nyugati magazin is élménybeszámolót formált a game jelenlegi állapotáról. Alább az IGN.com és a RockPaperShotgun.com véleménycikkeiből szemezgettem meglátásokat.- A zárt ajtók mögött prezentált, nagyjából 50 perces demo után kijelenthető, hogy a game immár “kezd játékhoz hasonlítani”, ugyanakkor a bemutatott anyag nem üt akkorát, mint a tavalyi első leleplezés. (IGN)- A demóban 2x váltottak karaktert, hogy megmutassák, a különféle kasztok mennyire más és más hangulatú gameplayt generálnak. Nagyon. (IGN)- Az egyik karakter “csendben”, a másik “hangosan” ölt. Ez jelentős változatosságot visz a játékmenetbe és nagymértékben növeli az újrajátszási faktort. (IGN)- Keanu Reeves szerepe egyfajta “útmutató” a sztoriban. Reeves állítólag néha nagyon furcsa dolgokat mond a beszélgetések során, például indokolatlanul és stílustalanul trágár. (IGN)- A lövöldözés a demo alapján néha kissé “súlytalan”, a vezetős részek pedig nagyon játéktermi (kezdetleges?) hangulatúak. (IGN)- A bemutatott próbaverzió abszolút bizakodásra ad okot a végleges produktumot illetően. (IGN)- Szinte biztos, hogy a játék nagy port fog kavarni mostanság kiemelten kezelt politikai korrektség szempontjából: a rasszok, az etnikumok, a bőrszínek és a szlengesített megnevezések terén akadnak kifogásolható elemek. (RPS)- A gunplay egyelőre nem tűnik túl erősnek. (RPS)- A kiberhekkelős minijáték érdekes. (RPS)- A játék összességégben igen sok ötlettelen sztereotípiát tartalmaz a megjelenített figurák-karakterek-személyek szempontjából.(RPS)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “Nekem mindegy milyen a gunplay én úgy is “”ezerféleképpen”” fogom végigjátszani.”

  2. Biztos szépen kiforrott és jó játék lesz ez, de azon nyerítettem 2 napig, hogy az emberek meglátták a Keanu Reeves-es trailert és azonnal előrendelték.Én azt sem tudom, jövő hónapban mit csinálok, nemhogy 10! hónap mulva. Pláne, lehet, hogy lesz egy féltucat sokkal jobb game addig, amivel játszom 200+ órát.

  3. A közönségigény egy új Witcher rész lenne, mondjuk Ciri kalandjaival… Sajnos erre még várnom kell úgy fest!Valahogy a lövöldözős játékok nem hoznak lázba már egy ideje, szóval nem tudom, hogy mit gondoljak a Cyberpunk 2077-ről, de az biztos, hogy az IGN véleményét pont felismerhetetlenségig szarom le! 🙂 Mi az az RPS?

  4. Dolgozzanak csak azon a lövöldözésen.A Witcher 3-ban is a harcrendszer volt a leggyengébb pont, szerintem. Legalábbis én baromira untam már a vége felé. Kár lenne érte ha itt sem sikerülne valami fényesre.Vagy majd mindenki a pacifista végigjátszást fogja erőltetni a rossz gunplay miatt. 😀