Cyberpunk 2077 – új előzetes, játékmenet és netflixes anime

Ismerkedj Night Cityvel.

A CD Projekt Red az első Night City Wire livestreamen több újdonságot is megosztott a Cyberpunk 2077-ről.

A “The Gig” című előzetes a kaland világát, karaktereit és történetét demonstrálja, betekintést engedve Night City sötét világába és V, a főhős zsoldoskarrierjének kezdeteibe. Emellett több sajtóorgánum is feltöltött játékmenet videókat, így ezekben is gyönyörködhetnek az érdeklődők.

A cég a Netflix és a Studio Trigger együttműködésével egy különálló, tízrészes animét is leleplezett Cyberpunk: Edgerunners címmel, amely 2022-ben érkezik, és a játékkal egy univerzumban játszódik. A történet főhőse egy kölyök, aki a technológia- és testmodifikáció-megszállott jövő városában próbál életben maradni úgy, hogy “edgerunner” lesz – zsoldos törvényenkívüli, avagy cyberpunk. A kreatív csapatot olyanok teszik ki, akik a The Witcher 3: Wild Hunton és a Cyberpunk 2077-en dolgoztak, maga a sorozat pedig már 2018 óta készül. Az animációért felelős Studio Trigger kelti majd életre az eseményeken, a szériát Hiroyuki Imaishi rendezi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare), assisztens rendező pedig Masahiko Otsuka lesz (Gurren Lagann, Promare). A kreatív rendezői pozíciót Hiromi Wakabayashi tölti be (Kill la Kill), a karaktereket Yoh Yoshinari (Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) és Yuto Kaneko (Little Witch Academia) tervezi, a forgatókönyvért pedig Yoshiki Usa (Little Witch Academia) és Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) a felelősek. A zenét a Silent Hill játékok legendás zeneszerzője készíti, Akira Yamaoka.

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint november 19-én érkezik PlayStation 4-re. Nagy eséllyel PlayStation 5-ön is lehet majd addigra nyomni – a kaland a következő generációs konzolokon jobb teljesítménnyel fut majd, de egy izmosabb frissítést is kap erre a célra jövőre.

Játékmenet 11:08 és 18:08 között.

Hozzászólás