Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cyberpunk 2077 – új előzetes, játékmenet és netflixes anime

Ismerkedj Night Cityvel.

A CD Projekt Red az első Night City Wire livestreamen több újdonságot is megosztott a Cyberpunk 2077-ről.

A “The Gig” című előzetes a kaland világát, karaktereit és történetét demonstrálja, betekintést engedve Night City sötét világába és V, a főhős zsoldoskarrierjének kezdeteibe. Emellett több sajtóorgánum is feltöltött játékmenet videókat, így ezekben is gyönyörködhetnek az érdeklődők.

A cég a Netflix és a Studio Trigger együttműködésével egy különálló, tízrészes animét is leleplezett Cyberpunk: Edgerunners címmel, amely 2022-ben érkezik, és a játékkal egy univerzumban játszódik. A történet főhőse egy kölyök, aki a technológia- és testmodifikáció-megszállott jövő városában próbál életben maradni úgy, hogy “edgerunner” lesz – zsoldos törvényenkívüli, avagy cyberpunk. A kreatív csapatot olyanok teszik ki, akik a The Witcher 3: Wild Hunton és a Cyberpunk 2077-en dolgoztak, maga a sorozat pedig már 2018 óta készül. Az animációért felelős Studio Trigger kelti majd életre az eseményeken, a szériát Hiroyuki Imaishi rendezi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare), assisztens rendező pedig Masahiko Otsuka lesz (Gurren Lagann, Promare). A kreatív rendezői pozíciót Hiromi Wakabayashi tölti be (Kill la Kill), a karaktereket Yoh Yoshinari (Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) és Yuto Kaneko (Little Witch Academia) tervezi, a forgatókönyvért pedig Yoshiki Usa (Little Witch Academia) és Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) a felelősek. A zenét a Silent Hill játékok legendás zeneszerzője készíti, Akira Yamaoka.

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint november 19-én érkezik PlayStation 4-re. Nagy eséllyel PlayStation 5-ön is lehet majd addigra nyomni – a kaland a következő generációs konzolokon jobb teljesítménnyel fut majd, de egy izmosabb frissítést is kap erre a célra jövőre.

Játékmenet 11:08 és 18:08 között.

Hozzászólás

Advertisements