Cyberpunk 2077 – rajongói film készül

Pedig a játék még meg se jelent.

Teljesen megszokott dolog, hogy egy friss IP bejelentése, illetve annak részleteinek folyamatos szivárogtatása teljesen beindítja az emberek fantáziáját. Ha az emberben lakozik némi kreativitás és tettvágy, akkor valamit létre is hoz. Jelmezek, kisfilmek, felhasználói játékmódok, stb. A Cyberpunk 2077 körüli láz csúcspontja jelenleg az, hogy egy amatőr-filmrendező, Vi-Dan Tran kisfilmet készít a még meg nem jelent játék világát és szereplőit alapul véve Cyberpunk 2077: Phoenix Program címmel. Alább láthatjátok a film kedvcsináló teaserét, amiben Johnny Silverhand osztja a halált John Wick-stílusban. A forgatást belassította a járvány, apró léptekkel ugyan, de haladnak.

5 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Nem rossz, de remélem a grafikán még csiszolnak és elég darabosak az animációk is. A pályadizájn is lehetne változatosabb, Keanu Reeves pedig jobban is elmerülhetett volna a karakterben. Előrendelem, de csak PS5-re.

  2. Ez baromi jó.

  3. Ez nagyon egyben van. 😉 De majd Victor kielemzi. Mostantól mindent a rajongóknak kéne csinálni…. még ha nem is értenek hozzá…. mert a végére kiderül hogy mégis. 😉

    • Attól, hogy amatőr még nem biztos, hogy nem ért hozzá. Rengeteg ígéretes tehetség van írókból és rendezőktől, csak a lehetőséget nem kapják meg. De volt már rá példa, hogy ilyen kisfilm rendezők komolyabb projekteket kaptak.