Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cyberpunk 2077 – hétfőn visszakerült a PS Store-ba

Mik a tapasztalataid?

Fél év után, június 21-én, hétfőn visszakerült a PlayStation Store-ra a Cyberpunk 2077, miután a tengernyi probléma miatt a Sony tavaly decemberben levetette a CD Projekt RED kalandját a digitális üzletből. Ettől függetlenül továbbra is felhívják a játékosok figyelmét arra, hogy PlayStation 4 Pro és PlayStation 5 gépeken lesz a legjobb az élmény, sima PlayStation 4-en pedig nem ajánlott belevágni a mókába. A játék PlayStation 4-re kapható egyelőre, PlayStation 5-ön csak visszafele kompatibilitással fut – az idei évre tervezik a natív verziót, amelyet ingyen kapnak majd az előző generációs tulajok.

A nehézségek ellenére egyébként óriási siker lett a kaland, 13,7 millió eladott példányával pedig az egyik legerősebb fizetős nyitányt jelentette. A Cyberpunk 2077 botrányos debütálása óta – tesztünket ITT olvashatod – a cég azon dolgozik, hogy helyrehozza a játékot, és egyfajta megváltásban reménykedik – több mint 500 változtatást tartalmazó frissítés került ki például a megjelenése óta. Kritika érte a vállalatot a kényszertúlórák miatt is, valamint az alkotás állapota miatt a befektetők is perrel fenyegetőznek – négy csoportos keresetet vonnak majd össze ellenük. Plusz, a forráskód is kiszivárgott nemrég, illetve megtudhattuk, hogy maguk a készítők is összeállítottak egy bug montázst. Arról, hogy mi vezetett idáig, ITT tudhatsz meg többet, míg a pénzügyi körülményeikről ITT. A cég nagy változásokat tervez, amikről ITT tudhatsz meg többet.

5 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Én az első rész óta Witcher buzi vagyok, így ezt megvettem 1. nap, ps4 pro-ra. Szerencsére durva bugokba nem futottam bele, egész vállalhatóan ment a jaték, viszont a harc nagyon szar volt. Sokszor úgy laggolt közben, hogy lendítettem a kardot, befagyott majd következő animáció már az volt, hogy szakad le a csávó feje. Most, ps5-ön már sokkal jobb a helyzet, de így is befejezetlennek érzem. Még mindig van olyan mellékküldetés, amit nem lehet teljesíteni. Ráadásul engem a világ se fog meg annyira, mert míg a vicserben minden kis szart elolvastam, itt már felszedtem millió szilánkot, de meg se nyitom őket, csak azért veszem fel mert zavar, hogy ott van. A város hangulata, a grafika, a zenék egyedül amik tetszenek és van pár jópofa karakter, de ennyi. És szerintem hiába dolgoznak rajta, sose lesz olyan, amilyennek kellett volna lennie.

  2. A witcher 3 miatt én annyira durván fent voltam a hype vonaton hogy a collectors edition rendeltem elő még 2 éve. Aztán végre megjelent a játék indítom day 1 az alap ps4-en és 1 óra után kikapcsoltam, mert nem voltam vele hajlandó így játszani. Ps4-et is eladtam utána, hogy majd lesz ps5 egyszer és akkor majd azon végigjátszom.

    Igazából egyáltalán nem vagyok mérges, csak szimplán csalódott + soha többet nem fogok játékot előrendelni…

    Csak hát annyira sajnáltam, hogy a witcher 3-ról lemaradtam ilyen szempontból :).

  3. nincsenek tapasztalataim és ezek után már biztosan nem is lesznek… számomra ez a játék nem is létezik.

  4. Tényleg nem azért, hogy ezredjére is beléjük rúgjunk mert azért a keményen dolgoznak ők premier után is (ne menjünk abba bele, hogy ki miatt történt az ami) de mekkora szégyen már, hogy a Store leírásban leírja a Sony, hogy alap gépre ne vedd meg. Ilyen nem tudom történt-e valaha a történelemben. Nem tudok konkrét statisztikát, de alap PS4-böl nagyon nagyon sok van piacon, könnyen lehet több mint Pro. A PS5-öt ugye hagyjuk is ebböl a szempontból…