Cyberpunk 2077 – hamarosan Night City Wire livestream

6 órától 25 perc újdonság.

Hamarosan indul az eredetileg június 11-ére tervezett, majd a mai napra halasztott első Night City Wire livestream a CD Projekt Red Twitch-csatornáján, ahol a vállalat 25 percnyi újdonságot mutat be a Cyberpunk 2077-ből: lesz előzetes, játékmenet felvétel, és beszélgetés a készítőkkel a “braindance” nevezetű játékmechanikai elemről. Nézd velünk együtt itt!

A játékot újból csúsztatték, így november 19-én várható megjelenése PlayStation 4-re, illetve már nagy eséllyel PlayStation 5-re is – a kaland a következő generációs konzolokon jobb teljesítménnyel fut majd, de egy izmosabb frissítést is kap erre a célra jövőre.

3 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Bakker csak egy 2 perces jelenetet csekkoltam – az új official trailert – de tuti hogy jó lesz. Az autós részek is ütnek, viszont kizártnak tartom, hogy PS4-en is így fessen-fusson… Valszeg ez a PC-s verzió lehetett, vagy nextgen. De! 😉 Mivel előbb-utóbb szeretnék PS5-öt, így ebben a formában (is) fogom játszani. 😉

  2. Nagyon aprólékosan kidolgozott világa és játékmenete lesz a CP2077-nek, tetszett a bemutató, végülis quest gameplay bemutató egyszer már volt így most másra esett a prezentáció fókuszálása.