Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cyberpunk 2077 – a jövő héten újra elérhető lesz a PS Store-ból

Fél éve vetette le a Sony.

A CD Projekt Red megerősített, hogy a Sony leokézta a Cyberpunk 2077-et jelenlegi állapotában, így a jövő héten újra meg lehet majd vásárolni a PlayStation Store-ból. A játék 2020. december 17-e óta nem érhető el a digitális felületen, miután úgy jelent meg – három késés után – december 10-én, hogy a technikai hibák hada szinte játszhatatlanná tette az előző generációs gépeken.

A nehézségek ellenére egyébként óriási siker lett a kaland, 13,7 millió eladott példányával pedig az egyik legerősebb fizetős nyitányt jelentette. A Cyberpunk 2077 botrányos debütálása óta – tesztünket ITT olvashatod – a cég azon dolgozik, hogy helyrehozza a játékot, és egyfajta megváltásban reménykedik – több mint 500 változtatást tartalmazó frissítés került ki például a megjelenése óta. A cég egyébként nemrég azt mondta, hogy jó kapcsolatot ápol a Sonyval. A fentiek mellett kritika érte a vállalatot a kényszertúlórák miatt is, valamint az alkotás állapota miatt a befektetők is perrel fenyegetőznek – négy csoportos keresetet vonnak majd össze ellenük. Arról, hogy mi vezetett idáig, ITT tudhatsz meg többet, míg a pénzügyi körülményeikről ITT. A cég nagy változásokat tervez, amikről ITT tudhatsz meg többet.

A Cyberpunk 2077 június 21-én tér vissza a PlayStation Store-ra, ahol PlayStation 4-re veheted majd meg – a natív PlayStation 5-ös változat még készül.

9 hozzászólás

Hozzászólás

  1. A javításoknak hála sokat javult már a játék, gond nélkül végigjátszható elejétől a végéig. PS5 verzió jelenleg ugyan azt tudja mint a 4 csak 60fps-el fut, kinézetre megegyezik, bugok vannak de nem vészes, együtt lehet vele élni. A játék jó, első végigjátszásom 80 óra lett és szívesen újra kezdeném egy másik karakterrel is de lehet megvárom a nextgen verziót.

  2. Majd PS5-ön becsúszik, annyira nem sürgős. Amilyen nagy balhé volt körülötte, úgy meg főleg nem.

  3. Elvileg ha a PS4-es verzió Installálva van a PS5-ön, mivel idén kijön egy PS5 upgarde patch és az megengedi felupgradelni a PS4 verziós telepítést. Ezt olvastam angol oldalakon Talán gamesradar.

  4. Haver odaadná, mert ps4-en játszhatatlan…
    Ha én ps5-ön játszanám a ps4 verzát, kapom hozzá a ps5 verzát? Ez itt a kérdés. Mert ha nem, akkor nem érdekel.

  5. Ha a CDPR a jövőben szeretne új játékot kihozni, és szeretné, hogy azt ne tömeges röhögés, az egész netet beborító gyalázkodás fogadja, akkor egyetlen egy lehetősége a CP maximális rendbetétele, befejezése lenne. Ez a mostani bejelentés nem valami bíztató.

  6. De nekem most már az eredeti verzió kéne.