Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cyberpunk 2077 – a hackerek személyes adatokat is loptak

Kikerülhettek az alkalmazottakról infók.

A CD Projekt Red bejelentette, hogy a februári zsarolós hackertámadás miatt valószínűleg alkalmazotti adatok is a támadók birtokába kerültek több játékának – így a Cyberpunk 2077-nek – forráskódjai mellett.

Egy június eleji tweetben a cég arról beszélt, hogy nem tudta még konkrétan megerősíteni, hogy milyen adatok kerültek ki, de feltételezik, hogy egykori és jelenlegi alkalmazottak, valamint szerződéses munkavállalók személyes információi is felkerülhettek a támadás után. A vállalat szolgáltatók, szakértők és a rendőrség együttműködésével igyekszik utánajárni a történteknek, és felkereste az Interpolt, valamint az Europolt is.

A nehézségek ellenére egyébként óriási siker lett a kaland, 13,7 millió eladott példányával pedig az egyik legerősebb fizetős nyitányt jelentette. A Cyberpunk 2077 botrányos debütálása óta – tesztünket ITT olvashatod – a cég azon dolgozik, hogy helyrehozza a játékot, és egyfajta megváltásban reménykedik – több mint 500 változtatást tartalmazó frissítés került ki például a megjelenése óta. Fél évig meg sem lehetett vásárolni a PlayStation Store-ból, bár nemrég visszakerült. Kritika érte a vállalatot a kényszertúlórák miatt is, valamint az alkotás állapota miatt a befektetők is perrel fenyegetőznek – négy csoportos keresetet vonnak majd össze ellenük. Plusz, megtudhattuk, hogy maguk a készítők is összeállítottak egy bug montázst. Arról, hogy mi vezetett idáig, ITT tudhatsz meg többet, míg a pénzügyi körülményeikről ITT. A cég nagy változásokat tervez, amikről ITT tudhatsz meg többet.

Hozzászólás