Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cyberpunk 2077 – a 15 perces Deep Dive” trailer”

Ha minden jól megy, 2020. április 16-án PlayStation 4-re is megjelenik a lengyel CD Projekt RED fejlesztette [B]Cyberpunk 2077[/B] sci-fi akció-RPG. A játékból nemrég egy 15 perces, gameplay villanásokat is bőven tartalmazó trailer került ki a game hivatalos YouTube csatornájára.[YOUTUBE]FknHjl7eQ6o[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PS5 minek? Max évi 2-3 cim fogja kihasználni az erejét ami nem lelketlen tömeggyartas lesz.

 2. A koncepció része, hogy a játékban nincs fehér ember?

 3. A hangulat, a karakterek, a lehetőségek…ennél hitelesebb cyberpunk világot nehéz elképzelni.Ez már csak harcrendszeren vagy/és a küldetések változatosságán csúszhat el, de én ettől nem tartok.

 4. Érdekes mennyire különbözőek vagyunk. Amikor indult a hype vonat nem értettem mire fel. Ezután a videó után pedig bennem is elkezdett mocorogni az érdejlődés. A világ szerintem nagyon átgondolt és részletes, amit úgy látom sikerült meg is jeleníteni. Kellően kaotikus, sok oldalról lehet megközelíteni a dolgokat, úgy érzem igazán bele lehet élni magamat a történetbe. Nekem nagyon ígéretesnek tűnik. Másik az, hogy a 90`-es évek vége és a 2000-es évek eleje elmúlt. A grafika és a fizika terén nem lehet már olyan nagyot durrantani. Szerintem a tartalom lett az igazi átütő erő egy játékon belül. Ez vagy értelemes lesz, akkor siker, vagy csak töltelék akkor bukta.

 5. … hát ez …Na mind1

 6. Nem dobáltam a hátasokat és az államat sem kellett összeszedni az asztal alól. Egyelőre semmi kiemelkedő, semmi olyan, ami új dolgokat hozna az egyébként igencsak leülepedett videojáték iparba.Ami persze nem baj, de nem is jó.

  • Igen kb én is igy lattom elsö gameplay nagyon allat volt ez mar olyan jó kategoria . Persze tuti ekső napos vétel lesz . De ettöl fuggetlenul szerintem witchert nehezzen fogja felulmulni. Igen baszo tortenet kellene ahhoz,na de majd kiderul én drukolok hogy rohat jo game legyen.

   • Meg kell mutatniuk, hogy milyen lehetőségek rejlenek a karaktered építésében, illetve a döntéseid miként formálják körülötted a világot.Az előző gameplay neked kedvezett, ez utóbbi viszont egy másik típusú játékosnak. Minél több embernek el kell adni a játékot.

 7. Baromi jó lesz.

 8. Egy csúnyább a game, hol vagy már Ps5?