Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

CyberConnect2 – 25 éves a Naruto fejlesztője

Elindult hivatalos webes üzletük is.

A Naruto: Ultimate Ninja és a .hack játékok fejlesztéséről ismerhető CyberConnect2 25 éves lett, vezérigazgatója és elnöke, Hiroshi Matsuyama pedig négy témával kapcsolatban beszél egy új videóban.

Megnyílt hivatalos webes üzletük, ahonnan mindenféle terméket lehet közvetlenül tőlük rendelni, továbbá él a 25. évfordulós honlapjuk, ahol különféle, a rajongók által beküldött illusztrációk és gratuláló üzenetek tekinthetőek meg. Matsuyama arról is beszámolt, hogy a Bandai Namco Entertainmenten keresztül kiadott, általuk készített LieN zenei egység új dalt ad majd ki – a LieN egyébként főként a .hack széria főcímdalait szerezte, de ez most egy általánosabb zene lesz az évforduló alkalmából. Végezetül pedig megköszönte a rajongóktól és támogatóktól kapott rengeteg virágot, de megkérte őket, hogy ne küldjenek többet, ugyanis bár kiváló az illat ezektől a kis irodákban, nagyon nehéz így dolgozni. Helyette kifejtette, hogy összeírtak egy listát olcsóbb és drágább, de kétségtelenül hasznos holmikról, és annak örülne leginkább a csapat, ha erről szemezgetnének azok, akik küldenének nekik valamit. Végezetül pedig elárulta, hogy az idei év során egyéb újdonságokra és meglepetésekre is számíthatnak a rajongók.

A japán Fukuokában található CyberConnect2 1996. február 16-án alakult meg, és 2010-ben, illetve 2016-ban Tokióban és Montréalban is nyitott stúdiót. A már említett .hack és Naruto: Ultimate Ninja franchise-ok mellett olyan alkotásokat fejlesztett, mint a Little Tail Bronxaz Asura’s Wrath, a JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle és a JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heavenilletve a Dragon Ball Z: Kakarot.

Ők készítik a népszerű anime alapján PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutant is.

Hozzászólás