Cuphead – megjelent PS4-re

Már nyomhatod is!

A Cuphead már meg is jelent PlayStation 4-re, így szedheted is!

Eredeti hír:

A Cuphead egyike azon alkotásoknak, amelyeket a kizárólag PlayStationön játszó gamerek tényleg megirigyelhettek a többi platformtól. Úgy tűnik azonban, hogy sem PC, sem Xbox One, sem Nintendo Switch nem kell már ahhoz, hogy játszani lehessen vele, ugyanis a StudioMDHR hírhedten nehéz alkotása felbukkant au angol PlayStation Store “What’s Hot” szekciójában – majd persze törölték onnan.

Geoff Keighley, a Summer Game Fest 2020 és a The Game Awards kiötlője felhívta a figyelmet arra, hogy ma délután 17:00-tól “különleges hírrel készült az egyik kedvenc független stúdiónk”, sokak szerint pedig a PS4-es verzió bejelentéséről lehet szó.

Az 1930-as évek animációs stílusával készült, főként főgonoszokra összpontosító, másokkal együtt is játszható alkotás talán ma jelenik meg PlayStation 4-re. Kiegészítője, a Delicious Last Course is készül, és egy netflixes sorozattá is adaptálják.

Forrás: ResetEra

11 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Az 1000 éve készülő DLC-vel egybe kiadva már jó lesz. Pláne, ahogy lentebb említik, hogy normál pálya nem sok van.

  Na, akkor fogadni mernék, hogy innentől Ori-ra sem kell sokat várni.

 2. És még azt mondják, hogy az autistákra nem gondolnak a videojáték fejlesztők. 😀

 3. Anno végigjátszottam, pofátlanul nehéz de megtanulható volt ez is. Szerintem ez az a játék amit már csak a látvány és zene miatt is érdemes beszerezni.

 4. Szívesen játszanék vele, nagyon tetszik a látványvilága, de ez a hírhedten erős nehézsége konkrétan elriaszt.

 5. agyvérzés 20 dollárért xD
  jó lesz, már be is raktam a kosárba.

 6. Valóban nem könnyű, sőt… én például még nem értem a végére. Bár egy jó ideje nem játszottam vele. Viszont gyönyörű és a zenék is zseniálisak.

 7. Jó hír, de a “hírhedten nehéz” rész nem tetszik.

  • Néztem pár játékmenet videót, nagyon tetszik, de látszólag még a Sekiro sincs vele még csak fasorban sem. Ragequit.

  • Én szoktam ezekkel szívni rendesen, de valahogy ez nem okozott akkora nehézséget. Mivel csak bossok vannak benne, könnyebb megtanulni a mintákat, “sima” pályákból pedig alig van.