Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crysis 2 – lelőtték a demót

Egy mai hír szerint a kiadó Electronic Arts eltávolította – feltűnően gyorsan, hisz csak pár napig futott – a PlayStation Network kínálatából a Playstation 3-ra is jövő héten érkező [B]Crysis 2[/B] próbaverzióját. Nathan Camarillo producer szerint erre azért volt szükség, mert bár (idézem) “sokan kiválóan szórakoztak a demóval”, mégis többen jelezték, hogy “gyakran tapasztalnak csatlakozási problémát”, ezért “a jövő heti debüt problémamentesítésének érdekében” inkább lezárták a próba-opciót.Más források ennél messzebbre mentek, és azt gyanítják, a PS3-as demo netszerte tapasztalható, feltűnően negatív visszhangja volt a valódi ok. Az IGN amerikai videojáték-magazin például csúnyán leszólta a multis próbakódot, valamint több összehasonlítással foglalkozó weboldal is elkészítette a maga kis “Crysis 2 fika” cikkét, melyben vagy a PS3, vagy az X360 verziót találták “feltűnően” gyengébbnek – de abban mind egyetértettek, hogy a PC változat messze a legjobb. Ezen vádakra Nathan Camarillo a következőket reagálta (idézem):[I]- Bárkivel szívesen vitába szállok azzal kapcsolatban, hogy ha a PS3 és 360 kódokat egymás mellé teszed, látható különbséget tapasztalsz. Én semmi ilyet nem látok.[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én egy menetet játszottam és csak ötödjére tudott csatlakozni … maga a játék nem rossz, de a grafikáról inkább nem mondok semmit, PS-en ezzel nem fognak világot váltani.

 2. Na már csak 3 napot kell kibírnom a végleges verzióig 😀 Ám nálam is teljes volt a káosz. A gránátot eleve elő sem tudtam venni, pedig be volt állítva. A vízcsobogás nálam is jelen volt.

 3. eddig tuti pc-s verzát mutogattak nekünk is:D

 4. Híjj de bánt! 😀

 5. 15 percig keresgélt server-t, állandóan ledobált. A PC-s verzióhoz és a KZ3-hoz képest nagyon csúnya, egyedül a story miatt szerzem majd be később (talán).

 6. kurva jó, leszedtem azt a szart, és csak a videót láttam belőle…

 7. muszáj lesz pc re vennem és egérrel játszani… cccps3 verza kajak egy okádék

 8. Pedig alig vártam, hogy kipróbáljam, a bemutatottak alapján nagyon tetszett.Bár amiket halottam máshonnan, nem volt valami sok jó.Ja és ennyit a cry engine 3-ról.

 9. Akkor most krízis van? 🙂

 10. ps3 sp gameplay:http://www.youtube.com/watch?v=svKUhYXZoHI&feature=player_embeddedez azért már jobb mint a multi.

 11. Az elég gáz ha nem látja a saját játékában a különbséget.

 12. Nem szedtem le a demot nem bejővös a játék pedig most ezzel nyomom,adok neki egy kis esélyt.

 13. Előre bocsátom nem vagyok PS3 fanboy, van PC-m és NDS-em is, biztos jó az xbox is…. akinek az tetszik használja egészséggel.Megvan a Killzone 3 is, ami nem tökéletes, de legalább szép.Na de ez a Crysis 2…ez valami egetrengető fos, már bocsánat. Gyorsan szólok, hogy kipróbáltam…nem is keveset játszottam vele.Ronda, unalmas, erőltetett az irányítás és megintcsak ronda… nem azért mert gyengébbek a textúrák, mint PC-n. És nem azért mert a KZ3-al hasonlítom össze. Bután van tervezve. És semmi jó ízlés nincs abban, ahogy a különböző felületek egymás mellett virítanak, illetve a felületeken ismétlődnek a map-ek. A játékélményt már nem is firtatom, Crysisnél a készítők szerintem nem szeretnek játszani… csak el akarják adni az engine-t. FarCry 1-et visszasírom… az árából inkább elmegyek Operába, az is nagyobb élmény xD

 14. most játszom psp vel a resistance t meg broterhood azé ezek jobbak mint ez.szopatnak a boilerek hehe.

 15. Nem èrtem hogy egyàltalàn miért a multibòl raknak fel demòt!!Mert a multi nem mutat valòs kèpet a produktumròl,magyarul paraszt vakìttàs!! Èn nem a multi vègett veszek meg egy jàtèkot hanem a valòdi story központù èlmény miatt!! Valahogy nem igazàn tetszik mikor hùszan üvöltenek a fülesbe! A guerillàs sràcok legalàbb adtak lehetösèget arra hogy mind kèt opciòba bele kóstolhattàl!! Szerintem egy jàtèkba a multinak bònusznak plusz szòrakozàsi lehetösègnek kellene lennie ès nem ennek kellene a hàtàn cipelni a produkciòt(kivètel persze az amit kimondottan multira fejlesztettek pl mag,socom konfrontation). Ezèrt èlnek meg a piacon olyan hulladèkok mint a COD ami màr vagy öt ève ugyanaz,ès minden èvben van több millió balek aki eltartja mr kotikot!!

  • figyuszka! miért is balek az aki nem egy megírt program ellen, egy kb 25 milliószor ugyanaz a pálya, ugyanonnan jön az ellenség stb akar játszani, kitalálni, mit is gondolhatott a játék programozója…hanem multiban játszik, hsz-en cseveg a spanokkal, röhögök a cimbin, mikor látom csinál valami bravúrosat, és szívatom a külföldi (vagy belföldi) ellenséget??? szerintem a kampány a sz alapvetően azoknak való, akik nem társasági lények, nem csapatjátékosok…ja igen: a cod4 és az MW2 a világ legjobban megírt játéka! a csalások sajnos rontanak a játék élményen, de a véleményemen nem változtat!

   • Annyira dögunalmas már az online FPS. ugyanaz mind egytől egyig… A legjobb még mindig a Resistance 1. Az volt a legigazságosabb. Egy lövés egy halál. Aki hamarabb lőtt az volt a jobb. Nem az, hogy fél tárat beleengedtél és még tovább rohangált a manus, téged meg két töltényből leszednek. Mert az összes többi multi hányadék fos… kerülöm őket, ha lehet.

 16. Ez miatt nem mondom vissza a előrendelésem. A pc-s demónál az eula-ba vagy miben ott írva volt, hogy ez a demó nem a végleges kóddal íródott gondolom ez igaz a ps3-ra is. Ha a végeleges is fog laggolni mint általában a multiplatform játékok akkor 3 évig vettem rá multi címet, mert onnantól kezdve csak exkluzívot fogok venni, mert csak arra lesz jó a ps3 multi címre ott lesz a pc.

 17. http://www.youtube.com/watch?v=jy22sYZ8QsU&feature=player_embeddedElvileg ez boxos video a vegleges verziobol. http://www.youtube.com/watch?v=W1GBsx4mDtoItt egy masik, ennek van egy achi is a vegen: 10G- Can it run Crysis?Enyhen nem ugy nez ki mint a demo…(GT-n forumon irtak, h a ps3-as verzio is ilyen, szarok voltak a demok amiket kiadtak)

 18. A negatív reklám is reklám…Jól is tették hogy levették,mert kb minden 5. meccs indult el…Single-re kiváncsi leszek mit hoz…

 19. Én imádkozom hogy legyen nagyon jó a single, mert egyrészt nem azért vártam rá eddig, másrészt nagyon jó lenne már egy értelmes inváziós játék, nagyon bejön a téma. Szerencsére a sztoriról eddig nagyon sok jót hallottam.

 20. Szerintem ez a demólevétel, csak olaj a tábortűzre. :9A feléjük száguldó vonatot már nem bírják megállítani azzal, hogy elé állnak és rákiabálnak.

 21. “A problémamentesítésen gondolom azt gondolták, hogy nehogy több embert eltántorítson a demó 🙂 De erre nem ez a válasz, hanem normális demót kell kiadni a kezei közül. Amúgy eleinte a hangok tiszta bug-osak voltak, respawn után még fél percig a vizcsobogást hallottam, mikor a halálom előtt jártam vízben, meg a 2 emeleten jártam, meg nem hallottam a saját fegyveremet stb. Aztán egyszer csak megjavult, és nyomtunk jópár menetet, aláztuk a vérpistikéket, kimaxoltuk. De az tény hogy egyes perkek nem működtek, pl. elvileg zölden kellett volna látnom a cloak-olt embereket, meg ahogy raikoh írta nekem sem pittyegett a proximity alert. Gondolom már érik a “”zero day patch”””

 22. EA játék lévén egyértelmű, hogy a negatív visszhang miatt kapcsolták le, nem hinném, hogy egy EA szintü kiadó nem tudna normális hátteret adni egy online multinak.Egyébként nekem kábé 10 percig volt a gépemen, megpróbáltam elindítani egy gyors játékot(gyk. quick game) 8 percig csak embereket keresett aztán kiírta, hogy ledobott….Totál esélytelen a megvétele, azt is meggondolnám, hogy ingyé kell-e.

 23. Akkor ezek szerint már nem próbálom ki…

 24. Ezt harangozták be a Kz3 nagy ellenfelének? :))) Hát ez nem jött be. Tegnap én is játszottam pár mentetet, tényleg nem nagy szám. Bár még a single résszel tudnak javítani ha azt eltalálják, de így is csak majd ha olcsóbb lesz akkor beszerzős.

 25. szomoruan hallom h mi lett… de azért beletettek egy csuuunya trofit is lol: DedicationPlay online 6 months after your first time

 26. én jót szórakoztam vele. a zene is tetszett.ingyen volt 🙂

 27. A nagypofájúak XDXD legszebb,legjobb….blablabla….. a demó kész röhej volt, olyan mintha egy köd filtert raktak volna a enginre, tele van bugokkal, semmiből felbukkanó tárgyak, lag hegyek, a lobby rendszer-mondjuk annak nem nevezném XD, a perkek se működtek proxi alarm nem pittyeg bakker stb… sorolhatnám reggelig, a boxos demó oda vissza veri,de annak is vannak bőven hibái , ennyi ez a játék Pc-n fut ,arra lett belőve, a konzolos portok még viccnek is rossz ,így jár az aki előre sztárolja magát, kár érte….:(

 28. úristen hát evvel magukat égetik le,h még javitani sem képesek..

 29. Ezt rossz hallani. Pedig elég jól szórakoztam vele. Amúgy fura, hogy én egyáltalán nem fikáztam, sőt talán még picit elfogult is voltam a próba verzióban szerzett élményeim megosztásában.

 30. Már korábban sejtettem, hogy ez a rész nem lesz akkora siker mint elődje! Megbizonyosodás csak a PC/PS3 multi demó után jött, ez már nem az én játékom lesz! Pedig PC-n vagy 10szer végigvittem az első és a kiegészítő részt is! Mai napig szeretem őket! 🙂 (Gyári játékok, no warez!!!)

 31. hát ez kurvajó…..napokban akartam kipróbálni 🙁

 32. Próbáltam X360-on és PS3-on is. PS-es verzával annyi bajom volt, hogy sokkal nehezebben csatlakozott, illetve lag jobban jelen volt.

 33. Megjelenés napján iszonyat balhé lesz net szerte, az EA-t előre sajnálom.

 34. Ez olyan kis vicce dolog…

 35. Szerintem élvezhető volt 3-4 órát toltam 20 perc csatlakozási próba után.Folyamatosan ment,minden gond nélkül!Bár a graf a pc-s újságírói minta után elég gyengus volt!Pedig az is csak dx9 alatt futott és butított graffal!Szal remélem nem ezt kapjuk PS3 ra mert meg sem veszem!Max letöltöm pcre,mert ez felháborító minőséget nyújtott,képileg!Ja és ennyi játék után meg is untam ezt a játék módot,monjuk én nem vagyok híve a TDM féleségeknek,csak SD!!! 🙂

 36. háát. ebből egy tanulság van: ha véres szájjal kened hónapokig, hogy mindennél szebb és jobb lesz, akkor ebből lehet nagyon nagy bukta is, ha esetleg ferdítettél..lelőtték, hogy maradjon előrendelő.

 37. -még bele sem melegedtem!!

 38. hát akkor kapják be.

 39. Asszem egyértelmű lett akkor, hogy ez …. Nyílvánvaló, hogy ha még napokig kinnt van akkor annál tovább tart a negatív reklámja. Így még mentik ami menthető.más is esett már pofára

 40. Le van tojva a multi, a szingli kampány legyen élvezetes.

 41. még jó hogy hajnalban még ki tudtam probálni és ezáltal el tudtam donteni,hogy kösz de nem…

 42. “Egy meccset letoltam aztán már töröltem is ezt a “”csodát””. Achieved with CryEngine 3… :)”

 43. Visszanyalt a fagyi. 😀

 44. Az én kedvem a videók meg az újabb gameplay, jelenetek elvették a kedvem a játékvásárlástól…pláne ez a multi!

 45. Ezt aztán a megoldás. Mibe,hogy a kódhoz egy ujjal nem fognak nyúlni megjelenésig.

  • Ahhoz hogyan nyúljanak amikor már a korongok készen vannak a kiszállításra? Egy hét alatt meg nem dobnak össze egy akkora javító patch-t ami hihetővé teszi, hogy lesz ez jobb is. Egy pozitívuma volt a demo-nak, hogy valóban megpróbált olyanokkal összedobni akikkel tudsz kommunikálni is..igaz nekem cseh regisztrációm van így csehekkel játszottam…azt a pár percet amit fél óra keresgélés után tudtam játszani. 😛

 46. igy igaz, lenyomtam az uccsó köröm a demoval, jó kis crash site (területfoglalós viccelődés) aztán le is dobott annak rendje és mondja szerintsokakkal ellentétben én nem mennék bele hogy majd az ea változtat valamit is a netes stabilitás ügyében, jól ismerjük mi már ezt a lemezt, akikben még bizni lehet az a crytek hogy finomitanak ezt azt, csodát tenni már nem tudnak, a játék kész, olyan lett amilyentény: nem lett se szebb se tartalmasabb mint a kz3, multiban vannak jó elgondolások ( auto-mute, magyarok összeválogatása / ha nem volt hun játékos nekem jöttek a hamburgerzabáló ratyik/, cset, lobby is jó), számomra szórakoztató, ellentétben a kz3 multijával, ami nem 1 nem 2 nem 3 gondterhes percet okozott, nem tudom mit sikerült azon is patchelni de már nem is érdekel, igazi idei megváltást a Brink, R3, U3 hoz majd.. addig marad a gamer vegetáció

 47. Én spec játszottam néhány jó kört az elmúlt kemény 2 napban, de vazze, leszedni 3 nappal a megjelenés után! Akkor már jobb lett volna ha fel sem teszik… ez így dupla öngól!

 48. Nem csodálom hogy levették ezt a vacakot a psn-ről mert tényleg csak elrettentésnek volt jó.

 49. vízhang:) visszajön a hang——>visszhangköszi

 50. amúgy én vagyok az egyetlen, aki alapból lesz*rja ezt a játékot?

 51. hát tényleg egy nagy fos volt. 2X tudtam vele normálisan játszani, ugyhogy épp nem dobott ki a szobàbol vagy nem fagyott ki a gépem.

 52. Ú, hát ez durva. Inkább levették mint ,hogy kijavítsák….Nathan C. meg előjegyeztetném egy szemészeti kivizsgálásra….

 53. No comment. 😐