Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crysis 2 – kiváló a Playstation 3-as verza

Bár a fejlesztő Crytek többször is hangoztatta, hogy vadiúj játékmotorja, a CryEngine 3 tökéletes eredményt és magas színvonalat produkál majd konzolokon is, akadtak kétkedők, akik úgy gondolják, minőségi Crysis-t csak PC-n lehet elképzelni… Carl Jones szóvivő szerint az év végére ígért, Playstation 3-ra is készülő [b]Crysis 2[/b] remekül sikerült, aggodalomra semmi ok.Az úr büszkén mesélte a PSM3 magazinnak, hogy a PS3-as verzió “egy picivel” jobban teljesít, mint az X360-as. A szakember szerint igazán nagy szerencse és előny, hogy a Crytek csak “később” szállt be a PS3-as fejlesztésbe, hisz így nem kellett végigjárniuk azt a gép magas szintű programozhatóságához vezető utat, amivel bizony több, a konzol megjelenése óta versenyben levő, a korai programokat jegyző stúdió megszenvedett. A Playstation 3-at kezdetben “programozhatatlannak” bélyegezték, ez később “nehezen programozhatóra” módosult, manapság viszont már minden fejlesztő nagy elánnal dolgozik PS3-ra is, jobbnál jobb eredményeket produkálva.Carl Jones szerint a konzolos Crysis 2 a “legszebb játék” lesz, de ha az mondjuk nem is, a legszebb három között biztosan ott virít majd.(Az eredeti hírforrásnál kommentelő külföldi olvasók úgy gondolják, a dumából most már éppen elég volt, ideje lenne működés közben, in-game is látni valamit a játékból…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hálaistennek,hogy jön ps3-ra így legalább nem kell a pc-t fejleszteni.

 2. Remek játék lesz.. akárki amármit mondd,szerintem ez a game egy ps3-on egy jó TV-vel minimum olyan szép lesz mint pc-n.

 3. Várom de a Killzone 2-t nem lehet lenyomni hangulatban

 4. na, ezt jo olvasni… de egy profi grafika meg onmagaban nem hoz teljes sikert…

 5. Amúgy meg tényleg villantsanak is valamit, mondjuk in-game okosságot, ugyanis a nagy szavak meg a porhintés már megvolt.

 6. hát tényleg jó lenne valamit látni belőle.

 7. kíváncsi vagyok rá, bár még az 1 nem játszottam az egyentalán kijött ps3-ra ?

 8. külföldi olvasóknak igaza van,jöjjön az in-game.

 9. mint az X360-as! így kerek

 10. A PS3-mas verzió tényleg szebb lesz!Nézzétek meg a ‘videómat’, amit a Youtube-ra feltöltöttem!http://www.youtube.com/watch?v=oNt2ml_28Xk

 11. ingame jöhet ps3 -ról !! kiv. vagyok . 🙂

 12. Akár hiszitek akár nem, nekem teljesen mindegy.A trailerbe meg a 360-as verzát mutogatták.Örülök, h végre elkezdik jól proramozni a PS3-at és nem csak sírnak mint a sok csicska. Nagyon várom már.

 13. PC-re olcsóbb lesz nekem. Csak nem lesz meg a max graf.

 14. Szerintem nagyon nem fog meglátszani, a ps3-as verza a X360 közti teljesítmény, de majd kiderül.

 15. Annak is eljőn az ideje, hogy in-gamet lássunk. Ez si elfog jönni, de az igazi véleményt csak akkor lehet leszűrni ha megjelenik a játék és kipróbálta az adott illető

 16. “Várjunk csak a pc-sek fröcsögnek, de meg nézném hányan vasznek eredeti gamet 😀 Szerintem jó ha 10 gamerből 2 ha eredeti gamel nyomul. Tudom én vagyok a hülye ,hogy támogatom a kiadókat fejlesztőket eredeti példányal. Vagy “”‘ nem jut pénz rá a fejlesztés melett””. Ehhez hasonló egyének vannak az Sg-n. Ja meg kamuhírek netovábbja :D”

 17. majd elválik előbb utóbb!!!

 18. A PC-s C2 játéknál első körben új proci, új vga, talán új alaplap mert a régiben nem húzható a memória annyira, majd egy nap leszedni a patcheket hogy ne rohadjon le a főmenüben, majd újabb egy nap olyan szinten lebutítani a grafikát, hogy ne szaggasson (detail stb csúszkák állítgatása). És erre büszkék…

 19. Bíztos forrásból tudom, h sokkal szebb lesz mint a Crysis volt.Nem akarok kötekedni, de itt sem hitte el senki, lesz olyan színvonalú, még az oldal üzemeltetői sem.

  • “””Bíztos forrásból tudom…””LOÁL”

  • “Asszem te voltál az, aki az egyik ilyen Crysis 2 hírhez beírta, hogy a MW2 grafikája mindent radíroz. Ezek után “”apró”” fenntartással kezelem a te biztos forrásaidat, bocs :P”

   • Köszi:)Így van én írtam, és azóta is az a véleményem. Ott csak a saját tetszésemet fejeztem ki.Amit viszont itt írtam az tény.Nem kell elhinni, nem baj az és nem is várom el.Magyarországgal egyébként az a baj, ha valaki tud valamit és nem ismert akkor az már egyből hazudik. Na ilyen a magyar emberek hozzáállása.Ezt meg kikérem magamnak, h valaki kétségbe vonja az igazamat, mert nem szoktam nagyzolni és hazudni.Az MW2 meg mondom mégegyszer csak a saját izlésem szerint nekem eddig a legjobb FPS graf, a Crysist és a KZ2-t is beleértve. nekem ez jött be.

 20. Haha, SG-n a hírnél már fröcsögnek, hogy naná hogy a pc verzió a legszebb mert… (itt jön a sok lamer érvelés). Szerencsétlenek… A Crysis is brutál hardvert igényelt, ott meg megy a hőzöngés, hogy majd vesznek 20ezer ft-s videokártyát és azzal nyomják. :)))

 21. Szép és jó, de most már valami kézzel foghatót is kaphatnák. A másik dolog, hogy remélem a multit teljesen az alapoktól újra kezdték, mert az első részben nem volt annyira szavatos. Ezek a hírek egyre jobban aggasztanak, hogy csak a grafika ilyen meg olyan szuper lesz, mert akkor semmivel se lesz különb az első résznél. Az első rész pozitívumai a grafika,a nanoruha meg a viszonylagos szabad pálya bejárhatóság.

 22. Jó lesz ez mindkét gépen. Aki meg talál valami észbontóan zavaró különbséget majd a 2 verzió között, az hívjon fel.

 23. A PC-sek szó szerint DÜHÖNGENEK!Nézzetek fel bármelyik olyan PC-s weboldalra ami leközölte ezt a hírt, ilyen szintű vérpistike áradatot a MGS4 videó óta nem láttam!:D

 24. OXM-nek majd azt nyilatkozzak hogy az X verza egy picivel szebb a PS3 verzional 😀 a csapbol is a Cryengine folyik, jo lenne mar latni is valamit.

 25. Az e3-on biztosan megmutassák! Amúgy első részt toltuk kománál, majd’ elestem, amikor megláttam, meg ki lehetett lőni a fákat, minden repült, robbant – új élmény volt.Toltuk-toltuk, aztán ellaposodott, unalmas lett, a grafikát pedig megszoktuk…

 26. Már csak a legszebb 3. 😀 lehet esélyük toltak egy Killzone 2-tőt és máris nyeltek egyet .DSok a duma kedves EA valami konkrétumot akarunk nem trailereket… in- game jeleneteket, story boradokat stb….

 27. Támogatom a külföldi olvasók véleményét!!! In-game videót a népnek!!! Az pedig nem meglepő hogy a Crytek -es fiúk minőségi munkát adnak ki a kezükből.

 28. Arra leszek kiváncsi én is hogy milyen lesz a pc-s és a ps3as összehasonlítva.

  • Annak aztán az égvilágon semmi értelme sem lenne,sőt úgy általánosságban bármi nemű összehasonlításnak sincs sok értelme.Ezek csak táptalajt biztosítanak a fanboyoknak,és lehetőséget,hogy buzerálhassák egymást.

 29. Majd meglásssuk….