Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crysis 2 – jobb a 3D-je, mint a Killzone 3-nak””

Mint azt az előző hírben is leírtam, a Playstation 3-ra is bejelentett [B]Crysis 2[/B]-t fejlesztő Crytek nagyon büszke játékára, és az azt hajtó vadiúj motorra is. Ahol lehetőség van rá, ott megemlítik, mennyire párját ritkítóan szépséges, komoly, tartalmas és élménydús lesz a game. Bár azt, hogy a program 3D támogatást is kap, csak nemrég, nagyjából az E3 alatt jelentették be, Cevat Yerli Crytek főember úgy gondolja, a Crysis 2 térhatású élményadagja “kellemesebb élmény” lesz, mint amit az egyre inkább legnagyobb PS3-as vetélytársnak tűnő Killzone 3 prezentálni tud majd.A Killzone 3-ba már a fejlesztés legeleje óta “beletervezték” a 3D-s effekteket. Arról sajnos nincs infónk, a Crysis 2-nél is ugyanez-e a helyzet, mindenesetre utóbbi nem a tévé képernyőjéből “kiugró” térhatással akar érvényesülni, hanem inkább a tér “mélyítésével”.- Többen is említették, hogy a mi játékunkban jobb a 3D élmény, mint általában az E3-on kiállított programokban[/I] – mondta Cevat Yerli büszkén a Videogamer.com magazinnak. – Neveket inkább nem szeretnék mondani.Amikor az interjú során szóba került az összehasonlítás a másik AAA kategóriás FPS-sel, a KZ3-mal, Yerli már nem volt ennyire diplomatikus. A fejlesztő ugyan nem látta konkurenciát 3D-ben futni, de mások azt mondták neki, a C2 jobban néz ki.- Jobb lesz az élmény, úgy gondolom. Az emberek azt beszélik, hogy jobb. A mi látványunk kellemesebb a szemnek és a térérzékeltetés is komolyabb. Hogy őszinte legyek, nem láttam a Killzone 3-at. Bárcsak megnézhettem volna, de nem engedték.A Crysis 2 ősz környékén érkezik. A PS3 3D az ősz slágere lehet. Indul a fejlesztői licitálgatás, kinek sikerül jobb eredményt elérnie az új technológia alkalmazásában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem tudom,miért hype-olják ennyire a 3D-s effekteket pumpált gámákat.Ha sekélyes lesz a játékmenet,vagy csapnivaLó a sztori,akkor 3D-effekt ide,vagy oda,bukik a stuff.

 2. Itt mindenki hülye? Halo Roach az isten! xDJó látni hogy mindenki végigvitte már 4x 3Dben a Crysis 5öt meg Killzone 6ot. Nem tudom, valahogy a Crysis-t meguntam, nem adta annyira hogy fél életemet a jó öreg fák között futkározzam. KZ meg pörög mint atom, és a Story se rossz… nem tudom mikor én végigvittem a 2t haverhoz ez volt az első szavam: Jó, és akkor most mikor jön a 3?Crysis 1 megizzasztja a mai gépeket: True, egy optimalizálatlan szar volt azért. (de erről vannak is cikkek, csak utána kell nézni)Aki meg a konzolok hardvereit szidja: Sajna a konzolainkban nincs egy Windows, ami maga megesz 1 giga memóriát, meg sok szar háttéralkalmazás ami megint megeszik vagy 2-t… és erre még játszunk is.Jah hogy a 3Dről is írjak vmit: Vannak filmek amik azért 3Dsek hogy többen lássák (Clash of Titans), és vannak filmek amik azért hogy az ember megláthassa mire is képes a technika (Avatar). Játékoknál ugyan így lesz. Kapunk olyat ami annak készült (KZ3), és kapunk olyat amire a fejlesztés végén ráhúzzák (Crysis 2).

 3. A Gametrailers szerint a Killzone 3-nak van a legjobb 3D-s grafikája…

 4. Crysis meg killzone…….JÖN A HALO Reach bassza meg! Majd akkor néztek nagyot Sony Konzolos Gamer gyerekek 😀

 5. nem láttam a killzonet de jobb lesz tuti.beszarok.

 6. Vajon hogyan èrtette az EA fönőke hogy a 3D jàtèkok dràgábbak lesznek,a plusz fejlesztèsi költsèget a jàtèkosokkal akarjàk megfizettetni? Mert èn nem nagyon szeretnèk egy játèkèr hùszezer forintot fizetni. Azért itthon sajnos nincs ilyen jòlèt. Hallottam arròl is hogy kèt verziòban adjàk ki a jàtèkokat.De èn nem nagyon tudom ezt elkèpzelni a hatalmas fejlesztési költsègek mellè plusz dollàr milliòkat dobjanak ki,mikor egy AAA kategòriàs jàtèknàl is nagy a megtèrülèsi kockàzat.

 7. Crytec itt van amúgy konferencián a normafában:)

 8. Azért remélem a 2D is jó lesz!

 9. most nem azért, de ilyen elejtett megjegyzésből van hatszáz sztem

 10. “A Crysis2 meg sem fogja közelíteni a Killzone3 “”profizmusát”” , egyenlőre a Guerrilla az “”isten”” . Erről ennyit . Túl sok a hype . Nem rossz a C2 , sőt , de azért a KZ az KZ – legalábbis nekem . :)”

 11. És ha a lemext felengeded vízzel, szöke cicababává változik…Unalmas és szánalmas ez a hype a c2 körül.

 12. Szánalmas ez a Crytek. Legutóbb is volt valami nyilatkozat, amiben szépen Killzone-tól kezd Halo-ig kielemezték a konkurenciát, hogy az ő játékuk mennyivel jobb lesz. Folyamatosan nyomják a fikát, mintha a Crysis egy ekkora legendás nagy dobás lett volna.

 13. Ha ha ez jó duma:)))Bibibi az enyém hosszabb mint a tied vagy az övé!Hogy láttam e??Nem de tudom!

 14. “Nem látta a konkurencia megoldását de hallotta, hogy az övék attól jobb és akkor az úgyis van, egyből tényként kell kezelni… jaj. Komolytalan kijelentés ez, mintha csak egy garázsfejlesztő lenne a Crytek, az egész stúdiót sikerült lejáratnia ezzel a “”csak azért is az én f*szom a nagyobb”” hülyeségével.”

 15. az enyim az jobb lesz , bibibiii mint a dedoba 😀

 16. Szarok a 3D-re. A KZ3 pedig a videók és képek alapján még mindig ütősebb, mint a Crysis 2. Erről ennyit.

 17. Meg van ba.zva mindenki ezzel a 3d-vel.Csak nehogy a játékok rovására menjen.Hangulat,játszhatóság meg egy nagy nulla ,csak 3d be nyomjuk.Szerintem ez is olyan lesz ,hogy 3 napig leesik az ember álla ,aztán meg észre sem veszi hogy 3d-be játszik.

 18. Nem is látta, de az ismerősének a barátjának a szobatársa mondta, hogy szebb.:)

 19. “””A fejlesztő ugyan nem látta konkurenciát 3D-ben futni””Ennyi, a pali itt ásta el magát örökre a szememben. Kezd kurvára elegem lenni ebből a krájzisz bandából, állandóan beszólnak mindenkinek és mások leköpködésével polírozzák magukat…”

 20. Most nem értem minek veri ilyen nagyon magát a Crysis 2 már tök rég be lett jelentve a Killzone 3 meg csak az E3 előtt. A másik a Crysis 2 sokkal színesebb mint a Killzone 3 úgyhogy majdtalán akkor beszéljünk ilyenről mikor mind a kettő a boltokba kerül.

  • Ki veri magát?

  • “:D szerinted egy multi cég jobb 3D fog tolni mint egy exklúzuív studió???? A színességet meg hagyjad már….. nem érdekes,hogy miután minden cég bejelentette a 3d utánna bökte be a srác is a “”3D-s lesz a crysis2″””

  • Crysis 2 sokkal szebb mint a Killzone 3? Ember mit szívtál? Jó ütős anyag lehet…

   • Szerintem szebb.

    • Ha a tonnányi pop-up textúra nem zavar téged akkor igen. Engem nagyon szokott zavarni. Méghozzá kz3-ban nem lesz ellentétben Crysis2-nél rengeteg. Még a pc verziós crysis 1-ben is csomó volt pedig ott aztán fullra lehetett húzni mindent a 6GB ram-os gépekkel meg ultragyors gpu-kkal. Na kíváncsi vagyok itt mi lesz 512 memóval a 2 konzolnál. Én csak remélni merem hogy nem az amire számítok… Az biztos hogy látványosabb lesz a Crysis 2.

 21. “””Jobb lesz az élmény, úgy gondolom. Az emberek azt beszélik, hogy jobb. A mi látványunk kellemesebb a szemnek és a térérzékeltetés is komolyabb. Hogy őszinte legyek, nem láttam a Killzone 3-at. Bárcsak megnézhettem volna, de nem engedték.””nem engedték?!? kik?!? mondjuk az való igaz, így legalább még nagy hittel tud a játékáról nyilatkozni (legjobb 3D, legjobb konzolos graf).”

 22. Ejjj de rávannak pörögve erre, pedig nem ezen áll vagy bukik majd egyik sem szerintem. Ha játékmenetben tud az egyik igazán újat mutatni (még simán lehetnek újító ötlet) akkor az überelheti ezt 3D dolgot…

 23. Aelső rész hatalmas bejárható terepével, változatos játékmenetével és gyönyörű grafikájával már – már egy klasszikus alkotás, azonban a második rész szerintem egy ócska folytatás, mégpedig azért, mert alig van ellenfél a pályákon és nagyon kicsik a belátható helyszínek mindez cserébe a – látszólag- jobb grafikáért és magasabb framepersec-ért. Hol vannak a csapatostul támadó medúza szerű idegen gépek ? Hol vannak az idegen civilizációt a világtól óvó koreai zsoldosok ? Ilyen húzást már csináltak mások is, de a Crytek még nem. Nem tudom, hogy ez mire volt jó, de ezt a Crysis 2-t jól elcseszték. Innentől kezdve már csak a Killzone 3 és a Rage érdekel.

 24. Hát ha a KZ3 is olyan kva unalmas lesz mint a 2, kb. lesz@rom, hogy néz ki, ellenben a Crysisal jól szórakoztam. De nem ásom el egyiket se, majd meglátjuk ősszel mi lesz.

 25. Szerintem a kz3 sokkalta szebb lessz mint a crysis2 sőt még a killzone2 is szebb nála de had erőlködjenek 😀

 26. A 3D-t én elfelejthetem .Végre sikerült beszerezni egy HD-tévét három év után ,ami alatt kétszer meghalt a gépem,aztán most meg elvárják ,hogy vegyem meg a legújabb 3D-s tévét. Le kéne picit állni a az iszonyat drága dolgokkal,amik 1 vagy 2 év után bedöglenek.Ez a Kinect és Move közötti parádé is nevetséges! Nem mindegy ,hogy melyik jobb bakker? Amúgy a Killzone 3 annyira nem érdekel ,hogy az már fáj. A második rész csak a látványban és technikában volt fantasztikus .Monoton,szörnyű sztori.Ennyiből áll a játék:ELMEBETEG LÖVÖLDÖZÉSFOLYOSÓ TÖLTÉSHATALMAS LÖVÖLDÖZÉSFOLYOSÓTÖLTÉSDe még adok nekik egy esélyt ! Hátha a második részben a motort fejlesztették . Több fantáziát kérnék! Nem kell 3-D

  • “Én az mw2-t bírtam, aztán rövid idő alatt megutáltam és most megint kedvet kaptam rá.Azt vettem észre,hogy bár egy idő után frusztrált,hogy minden meg van írva, de fél év után vhogy mégiscsak jónak tűnik a dolog. És sztem ezért lehet kisebb hangulata a killzone-nak. Mert itt sok harc megy kevésbé megrendezett részekkel. Maga a harc ami vagy ad hangulatot vagy nem (nekem pl adott). Az mw2-nél (meg társainál) a körítés adja a hangulatot. Kicsit olyan a dolog mintha szerepelnél egy filmben és elhitetik veled,hogy te harcolsz és megadnak mindent hogy jól érezd magad (pirotechnika,háttér,stb…csak ezt nagyon röviden (bár intenzíven).És a végén melyik marad tovább a fejedben? Hát ez utóbbi. Csak ne állj le foglalkozni vele,hogy valójában mekkora segítséget adtak melléje.A 3d-vel meg nekem is tele a tököm ahogy el akarják “”adni””.”

 27. Az ősz nagy slágere lenne a 3D ha nem lenne olyan drága!

 28. Szerintem KZ3 komolyabb lesz,tekintve a fejlesztés elejétől bele implementálták a technológiát a fejlesztői folyamatokba,azonban a Crysis 2 is tuti nagyon ütős lesz.

 29. “Nos hát én elég nagy crysis rajongó vok mint azt láthatjátok de szerintem nem lehet összehasonlytani a crysis-t és a killzone-t nem látszik rajta de szerintem mind2 külön műfaj ha ti is végigjátszanátok egy párszor és multiznátok vele rájönnétek, az hogy most melyiknek lesz szebb a 3d-je az szerintem tökmind1 mert ez a 3d még gyerekcipőbe van, megy most ez a parasztvakítás meg az egész világ megvan baszva a 3d-vel (már a dezodor is 3d -.-“”) de azért az el kell mondani hogy még a mostani gépeket is fogja ám a crysis.De ezektől függetlenül szerintem mind a 2 remek game és a killzone pőrgősebb és jobb míg a crysis egy gondolkodósabb mindenesetre én a crysis 2 őt biztos hogy ce-ben fogom venni ha lesz és a killzone 3 is be fogom szerválni”

 30. és tessék mondani, hova sz*rjunk?

 31. Legyen jó mindkettő oszt kész! 😀

 32. Sehol nincs a Crysis a KZ3-hoz képest! Legalábbis az eddig látottak alapján! Nagy az arca a fejlesztőknek. Csak nehogy besüljenek

 33. Kíváncsian várjuk, de nekem a crysis már jobban bejön, eddig.

 34. Harcoljanak csak, minnél keményebb a verseny, annál többet hoznak ki a gamek-ből !!!

 35. “””párját ritkító a szépsége””LOOOOL”

 36. Hamarosan kiderül cevat, hogy van-e akkora tehetséged mint arcod.

 37. Én 3D nélkül is élvezném ezt a két játékot…

 38. Nos,javítsatok ki ha tévednék,de a crysis 2 3d-és képmegjelenítése a klasszikus kék-piros szemüveges megoldást alkalmazza majd.Ebben az esetben csak mosolyogni tudok ezen a híren:)

 39. Érdekes lenne, ha azt mondanák, hogy a másik stúdió terméke a jobb 🙂

 40. Már megint ez a helyzet megint megy a nagyképűség meg az okoskodás hogy ez jobb mint a másik ezt vedd meg, nem azt vedd meg, nekem ebből már qurvára elegem van .

 41. Ez most akkor nem az a szterosztipkus (vagy mi) 3D amit a Sony nyomat? Mert akkor ehhez jó lenne a sima lcd meg valami szemüveg, nem? Gondolom mint az Avatarnál.

 42. 3d-től függetlenül épp a napokban kellett megállapítanom, hogy a Crysis2 elég gagyinak néz ki a Killzone3 mellett. elnézést, ha ezzel megbántottam bárkit is, de a Crysis nekem eléggé szintetikus.

 43. Végre nem arrol van szó, hogy egyik másik game szebb Xboxon hanem arrol hogy melyik játék szebb ps3on:D

 44. Ajaj, mi lesz itt?! A szomszéd nője mindig zöldebb… 🙂

 45. -majd meglátjuk!!! -és elválik!!

 46. A Crysis is szép volt. Ja és bugos, buta meg unalmas. Inkább ezekkel törődjenek…Killzone ellen úgysincs esélyük, mivel az exklúzív.