Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crysis 2 – gameplay trailer

Közel négypercnyi, színtiszta gameplay-t szállított le az [B]Electronic Arts [/B] a nem kis reményekkel teli [B]Crytek[/B] szuperprodukcióból, a PlayStation 3-ra is megjelenő [B]Crysis 2[/B]-ből. A beágyazott videó sajnos továbbra is az Xbox360 változatból való, ám megtekintése ettől függetlenül erősen ajánlott.[B]Megjelenés[/B]: március 25.[YOUTUBE]PetolT4L7P8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Béta kiszivárgott. Itt senkinek sem szóltak? A pali neve Alkatraz, de mielőtt lebaxnátok spoilerért ez még a Story Trailerben is benne van.

 2. Youtbeon megnéztem a videónak a információját és ott írják, hogy kit fogunk irányítani.

 3. EPIC!!!!!!!!!

 4. Egy dolog miatt érdekel csak ez a játék:Richard Morgan írta sztorit.

 5. Kicsit zavaró ahogy a látszik hogyan pakolja ki eléd a játék a részletesebb textúrákat meg a fákat,stb. Asszem ez a játék pc-n fog nagyonot szólni, ahol az izomgépeken durva látványa lesz. Ettől sztem van szebb fps is konzolokon.A játékmenetből meg az jött le, hogy itt nem lesz epikus harc rengeteg társsal. Itt a láthatatlansággal meg egyéb speckó képességekkel egyedül megölsz mindenkit. Nem kell hozzá 30-40 ilyen katona. Ettől függetlenül egyszer majd beszerzem, hogy megnézzem mégis hogy néz ki ps3-on, de semmiképp sem tizen x ezer forintért.

  • hát epikus harcot még én se láttam benneaz, meg hogy álcában vkinek a háta mögé megyek nem mondható izgalmasnaksztemamit itt láttam az az,hogy hatalmas terek vannak………és vele együtt üresség is

  • Nagyjából ugyanezen véleményen vagyok a játékkal kapcsolatban. Szívesen kipróbálom majd,de nem megjelenéskor.

 6. Nem rossz.

 7. Remélem a PS3 verza nem jutt / jutott (?) a Mafia II sorsára, mert akkor a pokol jön el a Földre !Bár végülis ott lesz a Killzone 3… 😀

 8. Eddig még csak városi környezetben volt szerencsém, de kitudja mit tartogat majd a végjáték. Mellesleg a betonDzsungel kifejezés nagyon találó, a meganyi épület, sikátor, rom és nemi növényzet vesz körül ahol szinte Mirrors Edge módra mászkálhatunk, Gyakorlatilag úgy oszthatjuk az áldást ahogy a fántáziánk bírja.

 9. Ja, majdnem elfelejtettem: egy demóval igazán arcon vághatna a PSN! Necsak má a BOX-osoknak legyen! 😛

 10. Én már félig végigtoltam Marhanagy gém , Látványban sztem veri a kz3-at a pc verza legalábbis mindenképp

 11. “Az előzetes videókat elnézegetve sajna le kell mondanom a gyönyörű trópusi tengerparti pályákról! A story-t követve “”kézenfekvő lehetne”” a beton dzsungeles folytatás, de akkor is! Gondolom erdő csak a Central Park-ba lesz látható? :(“

 12. Ez nagyon állat. Ráadásul ezek a felüljárós helyszínek mindig is a kedvenceim voltak…

 13. na ez már bejön. itt már láttam tényleg f*ssza dolgokat, a vége főleg zsír. szép dolgokat csinál a crytek, nekem ez még picit száraz. elemeiben szenzációs, de olyan élettelen minden. de ütni fog, x360-on valszeg a legszebb játék lesz, ps3-nál már más a helyzet. meglátjuk.

 14. Ez jobb mint a Killzone!:)Csak,hogy a másik táborból is legyen egy velős vélemény.:D

 15. Hihetetlen, hogy még mindig semmi ps3 játékmenet videó vagy annyira jó stádiumban van a ps3 verzió, hogy a másik kettőre fókuszálnak,vagy ép ellenkezőleg.

 16. Nagyon jó lesz 🙂

 17. szép lesz ez, de remélem az az állandó szaggatás csak a rossz konvertálásnak köszönhető, pont idegesítő. az hogy eddig nem láttunk PS3-as bemutatót remélem csak a jót jelenti mert ezt a látványt a Sony gépe megeszi reggelire..

 18. Előrendelve!!

 19. Jól nézz ki meg minden. De inkább Killzone3. 😀

 20. Gyönyörű!!

 21. ahogy nézem xboxon van képfrissítési probléma, de azért ahoz képest hogy box még ezen is jól fest, ps-re kíváncsi leszek

 22. nekem unalmas volt az egészkezdve az elejétől,hogy kinéz a sarkon áll 2 katona. Na mikor válnak szét? AMikor lemegy az ember. És akkor is hová? Naná,hogy oda ahol én vagyok.Aztán az az ellenörzőpont is….mögé megy az ürge akkor miért nem késeli le? Vágom csak 1 videó és lehetőségek tárháza van benne, meg szép effektekkel, de (nekem!) akkor is üres, sótlan az egész….vagyis a videó. A kész játék így egyenlőre nem hoz lázba.

 23. A játék nagyon jó lesz, de a killzone 3 miatt majd csak később lesz meg. Amúgy ugyan azt a katonát irányítjuk akit az 1-ben?

  • A videoban Prophetnek hivtak minket ami furcsa mert:-Mi lett nomaddal?-Prophet hogy jutott ki a szigetröl?-Psycho is eltünt?

   • Eddig nem nagyon olvastam infókat a játékról, így azt se tudom, hogy kerülnek New Yorkba.

   • Sajnos olyan spoilert tudtam meg Prophetról hála a hülye haveromnak, aki a pc-s bétát leszedte elhiheted tudtam örülni neki ez a videó pedig a játék elején játszódik.

 24. Továbbra is nagyon kell.

 25. A Crytek ismét 1 mesterművet alkotott , gyönyörű lett az új Crysis , már csak 1 PS3 gameplay hiányzik 😀

  • Az nagyon. Elég ijesztő azért, hogy gyakorlatilag egy hónap van megjelenésig, ami maga után vonja azt, hogy gyakorlatilag már szinte kész kell lenni az anyagnak, és még mindig semmi.

   • Lehet hogy annál nagyobbat fog majd ütni!Bár ez nekem is fura, ennyivel megjelenés előtt már lennie kellene egy csomó gameplay videónak.

    • Ebbe belegondolva mekkora hülyeség volt az is hogy 1.5 évvel (!) megjelenés előtt videókat kidobtak a BioShock Infinite-ről, vagy 1 évvel az U3 esetében…

 26. Ez a nano suit igen menő 😀

 27. Nagyon várom már! Abban biztos vagyok hogy a PS3 simán tudja hozni ezt a grafikai minőséget, a kérdés csak az hogy a PS3-as verza portolására mennyi energiát kívánnak szánni az illetékesek.Ja és remélem a sztori nem merül majd ki néhány rövidke órában!

  • Szebb lesz, mint box-on.És ha jól emlékszem 16 pályás lesz az egész, bár nem tűnik nehéznek, 10 óránál nem hiszem, hogy hosszabb lesz.

 28. KILLZONE 3 után ez lessz következő amit végigtolok remélem 3D-ben