Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crysis 2 – fejlesztői demonstráció

Hivatalosan holnap veszi kezdetét az európai játékünnep, ám az idei Gamescomról már most is szállingóznak a hírek és videók. Jelen esetben a 2011. március 25-én megjelenő, [B]Crytek[/B] által fejlesztett [B]Crysis 2[/B] legfrissebb mozgóképanyagáról van szó. A New Yorkban játszódó FPS természetesen PlayStation 3-ra is készül, a stílus rajongóinak – remélhetőleg – nagy örömére.[YOUTUBE]LsdTIuHXfZo[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Régen láttam már ennyire unalmas… videót. Felőlem leállíthatnák az egész projekt fejlesztését, annyira semmilyen és tucat, hogy nekem nem is hiányozna.

 2. nem vok elájulva de biztosan jó lesz….

 3. Besz@rok hogy mindig fel kell hozni azt a nyomorult KZ-t, nekem meg tőle kezd elmenni a kedvem, inkább ezt fogom megvenni.

 4. Hat nem tudom majd megnezem hogy alakul az ara

 5. a hőlátás az rohadt jó, nekem tetszik a játék, jó az ugrás fura de amúgy elég korrekt.

 6. jó lessz ez,kár hogy xbox360-as a videó

 7. Az X-esek meg a pc-sek várják mint egy falat kenyeret… nekünk ott lesz a K3.om….

  • Jah. Én is majd megvárom míg 2000-ért adják. XDAmúgy félig én is PC-s vagyok és kapásból 10 játékot tudok mondani amit jobban várok…

  • Úristen, ez már beteges, hogy minden hírbe, ami Crysis, CoD, vagy Killzone, benyomsz egy ilyen szöveget.

 8. Hát… mint az EA játékok többségét késve és akciósan fogom beszerezni… túlságosan steríl, túlságosan pc-s… az ütemtelenül mozgó fegyver….

 9. nekem ez eleinte bejött, de már annyira nem érdekel hogy az hihetetlen.

 10. ures es unalmasgraftol se ajultam el , hiba turbozzak

 11. Remélem a végén egy Godzilla méretű szörny csak lesz, ha már ennyire scriptikelt. Cserébe, hogy eltolták adhatnának demó ! 🙂

 12. érdekes, hogy a cél platform a PS3 ,de mindig Xbox360on demonstrálnak……már előre látom, hogy érthetetlen okokból a PS3as verzió, lesz a szegényebb (már megint) (…)(!!!)

  • Szokás szerint ! Amúgy a célplatform a PC, nem ?

   • Én is úgy tudom, hogy a PC a célplatform. Gondolom ezért csúszik újabb 3 hónappal a game jövő márciusra. Biztos megint nem tudják rendesen optimalizálni… mint ahogy az első részt sem tudták…

 13. Cevat egy kicsit…megöregedett és fel is szedett pár kilót, de fogjuk rá a munkára :DDe azért a PS3-as verzából mutogathattak volna valamit, nem a 360-asból 🙁 Bár azt ígérik, hogy egyforma lesz.De való igaz, hogy az engine-n kívül más nem nagyon fog meg benne engem sem. Jól néz ki, ahogy 3.30-nál messze fölötted lőnek egy felhőkarcolót és annak darabjai berobbannak hozzád. A távolság miatt ez tényleg teljesítmény. Meg a sok ember aki lóg a harckocsikon közben meg dől szét az egész épület.Szóval aki játékos szemmel próbálja meg nézni, az valóban nem talál benne semmit, mert ez lényeben egy reklám az ENGINE-nek.

  • A rombolható környezet tényleg fasza, meg ugye anno demozták a világítást, ami most itt annyira nem jön ki, de látszik, hogy az is rendben van.

   • Nem kell azért túlozni.Még mindig mérföldekkel jobb mint a Half-Life szaron csúszó effektusa. Meg lehet szokni. Csak tudnám miért mindig a KZval jön mindenki, mintha más jó FPS nem is létezne.

 14. Nagyon mű?Hát nem tudom de szerintem 1000x szebb a mozgás benne mint a Killzone 2 be meg úgy kb minden.

  • túl steril ! Nincs élet szaga ! Legalábbis nekem nem jön át! Bár az utolsó 30mp elég hollyoodos 🙂

  • Ja tényleg jobb a KZ2-nél, mert itt az ember csúszva fordul a turret-tel (lába meg sem mozdul, cak csúszik az egész faszi, ahogy forgatja a gépágyút), a futás röhejes (shotgunnal meg végképp, képtelenség, hogy ezt ne lássa valaki), amikor elesik az úgyszintén, ugrásról meg ne is beszéljünk…Még a KZ1-ben is jobb volt az animáció mint itt, nemhogy a 2-ben…

   • Mozgásanimáció tényleg nem a legjobb, de látványban a KZ2-t már a 2007-es első rész is überelte.

    • Nyugottan ki lehetett volna adni azt is konzolra. Persze akkor kapkodtak a Cryteknél, mikor látták, hogy nem veszik inkább letöltik.

    • Az lehet, de én kizárólag csak animációról beszéltem. :)Dawid: PC-n nem játszom így nem tudom alátámasztani, de a budapestieknél dolgozik Mátéfy Szabolcs, ő a vezető karakter modellező és a Mesharray-nál tanít.

     • Barátom Te se húzd az idegeimet, mert mondtam már, hogy a 3D home-t preferálom de a Mesh-nél olyan agyak vannak, hogy….na hagyjuk, mert még átcsábítasz XD

   • A budapesti srácok sajna most máson dolgoznak, de a werhead-ed is jól felpumpálták, mert a sima Crysis-on volt mit javítani. Átadhatnák nekik így a kibővített időben. Tutira lenne benne javulás. Az AI-ban és a level design-ben nagyon otthon vannak. Az animációkra pedig szintén van Pesten egy jó csapat, aki megcsinálná a mocap-et, hogy végre rendes legyen.

   • “Az ugrás azért tűnik furának, mert ahogy az elhangzott a video elején is, “”használnod kell a nano suit lehetőségeit””. Ez az a cucc, amitl jóval nagyobbat tudsz ugrani, mint egy normál ember. Ha jól emlékszem volt réggebben egy video, miben pont ezt demonstrálták, át lehetett ugrani egyik épületről a másikra a ruhának köszönhetően.Egyébként szerintem nem anniyra rossz az eddigiek alapján a játék, bár jó lenne látni már PS3 videot.”

 15. Ez csak demo, ennél jobb lesz! (Remélhetőleg…)

 16. Ezzel én tökéletesen jól el fogok szórakozni, sajnos csak jövőre.

 17. Eeeeehhh, ez egyre kevésbé tetszik. Nagyon mű, az animáció is ritka szar, de rohadt kíváncsi lennék erre a mozgásra third person view-ban, szétröhögném az agyam, az ziher.

 18. Hmmm… Kicsit más mint az előzőek. Jónak jó lesz, de a beszerzendő shooterek listáján nagyon alul van nálam.