Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crysis 2 – csak egy darab kép…

Bár a Crytek fejlesztőstúdió a bejelentés után többször is kimondta, hogy a PC/PS3/X360 platformokra készülő [B]Crysis 2[/B] mindhárom gépen [I]ugyanúgy[/I] fog kinézni, ezt sokan nem vették komolyan. Nemrégiben már olyan szóbeszédeket is hallani lehetett szemtanúktól, hogy jelen állapotában a program látványvilága a konzolos verziókat tekintve technikailag erősen elmarad a PC mögött, de állítólag a PS3-as változat most éppen “valamivel szebb”, mint az X360-as. Mivel a szoftver fejlesztése még gőzerővel folyik, így nem igazán lehet tudni, pontosan mit produkál majd a kész game.Egy dolog biztosnak tűnik (legalábbis a forrás szerint): a galériában szereplő screenshot az aktuális Playstation 3-as verziót mutatja. 2011-ben nagy verseny lehet a Killzone 3, a Resistance 3 és a Crysis 2 FPS-ek között.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Pár napja kezdtem el PC-n az első részt … hiába a grafika, halálunalom … felejtős.

 2. “Tegyük hozzá, hogy a Crysis az inkább a PC-nek van “”fenntartva”” míg a KZ és a Resi a Ps3-nak. Tehát ilyen szempontból nézve sztem nem olyan rossz ez. Amit eddig láttunk az gondolom a PC verza volt, bár az első gameplayen Xbox gombok voltak.”

 3. Mindenki a KZ3 grafjától van elájulva,szerintem ez sokkal szebb lesz még PS3on is nem hogy PCn!:DDe ahogy láttam a Resistance 3 gameplay vidijét,ezek labdába sem rughatnak……………….. :)Főleg a KZ3,az alig lesz szebb mint a 2 volt,szinte alig lehet szembetűnő újításokat találni!Persze maga a 2 is szép volt!:DDe ez sem lesz kutya azért,hagyjuk meg!!:D

 4. Ez nem PS2?

 5. ez tökéletes kép!!durva:D

 6. ahogy közeledünk a megjelenéshez, egyre csúnyábban fest. szerintem marad a KZ3, feltéve ha raknak bele a társaimnak AI-t:)

 7. Egyetlen dolog miatt érdekel csak a Crysis2. Richard Morgan írja a történetet hozzá.

 8. Amúgy, ha tényleg minden ilyen lesz, akkor besírok, mer a fegyó eléggé középen van…

 9. Én csipem a Crysis-t témát, de ez a Crysis2 kép elég silány lett! 😛

 10. nálam is a Killzone 3 lesz a befutó… pcn volt szerencsém a crysis 1et max grafon élvezni, de a látvány mellett más nem igazán fogott meg benne

 11. Nálam ugyan nem lesz verseny. A Killzone 3 és a Resistance 3 első napos vétel a Crysis 2 max, ha valaki kölcsön adja.

 12. KZ3 -at jobban várom és a R3 -at is . :]

 13. “egy régi reklám jut eszembe mindig a 80as évekből:””..mert ez műanyag..””a kép snassz amúgyinkább kipróbálom a resis3at”

 14. Na még jó hogy ezért nem kell kiadnom casht.Mert megnyertem 😀

 15. szar, PCn sokkal szebb unalmas kilzon4 jobb fújJJJ

 16. Hát az én PC-mből pont a vidkarit spóroltuk le (hogy PSP-t is vehessek XD), de remélem, hogy a PS-nél jobb színvonalat tok hozni. XD

 17. Ez most kb.úgy néz ki mint az 1.fullhdban,élsimi nélkül……….szerintemMagyarul nem rossz,de mivel ez tovább fejlesztett moci,ezért többet várnék!!!!!Mind 3 platformon!

 18. Elég szar!

 19. Jó lesz az! 🙂 De majd PC-n milyen csini lesz a grafikája!:)

 20. -várjuk …!

 21. lehet kihagyom mint a CODot

 22. Grafikailag Nalam mindharom szuper,ha a vizualis fejlodessel minden mas teren is lepest tudnanak tartani a fejlesztok (szavatossag,hangulat,valtozatossag stb.)-na akkor lennek maradektalanul boldog.

  • juan31-el értek egyet!Teljesen igaza van!De remélem csiszolják még egy kicsit,mert ez tényleg elég szegényes!Bár először PS3on fogom kipörgetni,aztán PCn!Remélem bírni fogja a vas még a fullHDt,és a 16Q élsimit,hogy lássam,hogy is néz ki valójában,mint az előző részei!:DMert az hogy PCn szebb lesz,már az elején tudtam.Azért nem fogják lebutítani pcre ,hogy ps3on,meg dobozgecin is ugyan úgy nézzen ki!

 23. Ez nem győzött meg

  • Valahogy nekem is ez volt az első gondolatom, csak mondom lenézek már hogy kiírhatom-e nyugodt lélekkel :Dnemrégóta vagyok benne az ilyen grafikai dolgokba, mert még csak 2-3 hónapos a PS ^^

 24. Az eddigi infók, kepék alapján sehol nincs a Crysis 2 a Killzone3-hoz kepést. Sőt a Resistance 3 is igen izmosan fest. Tehát nem latok sok esélyt a Crysis2-nek…

 25. Sajna meg is látszik rajta, hogy PS3-as. Mattabb lett és csillogás is eltünt róla.De még így is szép lesz és persze majd mozgás közben kell igazán értékelni a portolást.A Resi 3 meg én számomra eléggé le van maradva az eddig látottak alapján…

 26. ehhh…. Ez most kb. Dunia Engine 2 és nem CryEngine 3 😛

 27. Nagyon szép!!!!

 28. Mint játék már az első rész se tetszett. Szépnek szép volt (sőt megfelelő vason gyönyörű), de ezerszer jobb, izgalmasabb FPS-ekkel játszhat az ember (pl: Killzone 2).

  • Osztom. Nekem a Warhead van meg. Nem volt rossz amúgy, de a grafján kívül nincs rajta mit kiemelni. Ráadásul veszett rövid volt. A multit meg inkább nem említem.Ennek a multijával kapcsolatban is vannak félelmeim.

 29. szep, de semmi extra szerintem. ugyanugy egy sima zold talajtextura plusz nehany fuszal itt-ott, mint barmely mas jatekban. ami mar kep alapjan is jonak tunik, az feny-jatek.