Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crypt of the NecroDancer – twitch közvetítés

[65922]Perceken belül újabb Twitch közvetítés várható. Crypt of the Necrodancer kezdésnek, ezúttal a daily challenge elmarad és rögtön valamelyik kevésbé nehéz karakterrel próbálkozom meg legyűrni az All zone módot. Utána még kedvtől függően World of Tanks vagy Salt and Sanctuary pörög majd egy darabig. A móka nyomon követhető a PSC Twitch csatornáján: http://www.twitch.tv/pschungary

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Salt and Sanctuary-re nagyon kíváncsi vagyok, meg is veszem ha olyan a hangulat mint aminek gondolom a képek alapján.

  • Még jobb is mint amire számítottam. Tényleg mint egy 2D-s Dark Souls.

   • Pont ez keltette fel az érdeklődésem, hogy jobbról-balról 2D-s Dark Souls-ként jellemezték, ezek szerinte nem is véletlenül. A képi világa is nagyon megfogott, már csak a játékmenete érdekel.

    • https://www.twitch.tv/pschungary/v/54985846Első 2 és fél óra. Elején már látszik kb. minden ha beletekergetsz kis harcokhoz.

     • Baromi jó! A skill fa kicsit túlságosan szerteágazónak tűnik, de lehet csak az első benyomás. A képi világ nagyon tetszik, tényleg 1-1ben átjön az a darkos fíling. A nehézség max erős közepesnek érzem, nem tudom így van-e tényleg, vagy te játszol ilyen ügyesen, videón keresztül nem érezhető annyira.Egyedül a zenék nem tetszenek, elég sótlanok, még boss harc közben is.

     • A skill fa külön ágai a külön classok. Mármint bal lefelé mágialapúak, amerre elindultam felfelé, ott van a heavy részleg, mellette dex alapú stb. Jól összerakták, lehet cuccal visszavenni skill pontot, aztán újra elosztani, meg szerintem itt is lehet hybrid kari mint szúlba. Nem láttam akadályát, hogy a lovaggal ne tanulhassak bal lentről magic-et.Hááát, kell fejleszteni meg pár szintet szedni, mert a bossok némelyike nagyon köcsög. 😀 Pár ellenfél meg kibaszós pattern szerint támad. Lehet hirtelen meghalni itt is ha rosszul ugrik az ember, vagy 2-3 alapellenfél beszendvicsezi. Azok a zombik az elején a Dark Souls elején lévő pucér undead-eknek felelnek meg kb.

     • Kancsó bossok és ellenfelek nélkül nem Dark Souls a Dark Souls. 🙂 Ez érvényes a klónjaira is. A skill fát nézegetem a videótokon, de nem lett sokkal tisztább, de gondolom nem kell atomfizikusnak lenni hozzá. Külön öröm, hogy bármilyen irányba húzhatod a karaktered, mondjuk ez alap dolog egy Souls-nál. Remélem csillapítja majd a kínzó várakozás okozta gyötrelmeket amíg meg nem jelenik a DS3. 🙂

     • Final Fantasy X-re hasonlít nagyon a skill tree. De rájöttem fejlesztések közben, hogy nem éri meg elsősorban sima endurance, stamina vagy erő növelésre tenni, mert ha pl. helyette rakok egy axe, greatsword vagy hasonlóra, esetleg lvl 2-es pajzs-páncél-feggyver használhatóságra, akkor azok mellé is jár 1-2+ érték.