Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

CryEngine 3 Playstation 3 demonstráció

A Crytek Playstation 3 gépen demózza új motorjának, a CryEngine 3-nak tudását a GamesCom rendezvényen. A 1UP.com gyorsan oda is tolt egy kamerát, hogy rögzítsék az anyagot. Fények, árnyékok, textúrák, effektek, víz, tűz, robbanás, növényzet – véleményem szerint lélegzetelállító, amit ez az engine tud.A pontosság kedvéért: ez, amit most láttok nem egy konkrét játék, csak egy PS3-on futó technikai bemutató arról, hogy mit lehet kohozni a motorból. Az mondjuk előfordulhat, hogy végül a Crytek [I]megjátékosítja[/I] ezt a trópusi szigetet…[A http://gamevideos.1up.com/video/id/25940]KATT[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Izmos motor az biztos, remélem valami fain cuccot összedobnak majd vele.

 2. Ez NAGYON odavág!!! :O:O A fény-árnyék hatás.. és ez a víz!! :O

 3. Már csak egy fasza játékot kell csinálni ezzel a motorral, nem olyan középszerű szutykot, mint a Crysis.

 4. engem kezd meggyőzni a téma 😀

 5. Most nézem…

 6. durva a ps3mas , hol van a box 😀

 7. Régen hatalmas csata dúlt az Epic UT -je és az ID Quake III -a között, soha nem született döntés, hogy végül melyik lett a jobb.Most talán a történelem megismétli önmagát, az ID ismét színre lép új technológiával a Tech5-el , a Crytek pedig a CryEngine 3 -mal.Mindkettőt hatalmas ovációk közepette várom.

 8. Crysis is szép volt csak unalmas néha nem csak a grafika számít!Majdnem minden játéknál az atomkirály grafikára mennek és néha a játékba az is csillog aminek nem kellene mert az életbe is se csillog.

 9. OoOOlyan szép, hogy az ember sírva fakad!:DAz az erdő a legdurvább!!!

 10. Most tehetnének egy bejelentést, h készül egy játék PS3-ra ezzel a motorral.

 11. Bejelenthetnének már vmi game-t cryengine3-al ps3-ra…

 12. valószínűbbnek tartom hogy ez akar majd lenni a crysis 2,pontosabban ilyesmi.de ha tényleg így fog kinézni ps3-on akkor lesz*pom magam o_O

 13. Techdemó helyett inkább játékkal kellene vakítani cevat.

 14. eszméletlenül gyönyörű. Next-gen!a vízből nem látszik sok.

 15. Valószínűleg a Crysis 2 multiplatform lesz, ezt korábban nyilatkozta Yerli.Lehet abból láthatunk itt is egy kis prezentációt.

 16. Ez a Crysis PS3-n? Mert szerintem igen. Még nem játszottam vele, de PS3-n mindenképpen zúznám.

  • Igen eddig 1 az 1-ben az. Főleg ,hogy 2 hete láttam a havernál 200 ezer ft-os PC-jén a Warhead-et és tökre olyan.Másrészt szép meg minden ez a motor ,de miért ezt a sci-fi faszom trópusi helyszínen játékot találták ki hozzá ezt nem értem…Nekem nem jön be ez a két különböző világ egyszerre. :(Remélem nem a Crysis konzolos változata lesz belőle.

 17. de várom már a holnapot… hánykor kezdődik?

 18. Maga a játék jobban szokott érdekelni. A látványt úgy is megszokja az ember. Meg hát a BF43ban is szép a homokos tenger.Igaz az erdő (vagy hogy mondják ezt) itt tényleg erdő. Kirándulós játéknak biztos 10pontos nálam.

 19. Xbox360n jobb 😀 ahogy kedves kolléégááám mondja:Xbox 360 performs much better imo

 20. nemrossz

 21. Jól néz ki, bár nem sokat mutat. Ez a kicsi de tetszetős esete számomra.Jó lenne valaki kihasználná amit az a drága konzol állítólag tud, és a full hd tv-k sem lennének felesleges beruházások játék szempontjából.

  • FullHD? 128-bites vga-n ilyen graffal? Na álmodik a nyomor.. 😀 Az már tényleg a PS4 lesz… Csinálják csak szépen sima HD felbontásban a dolgokat de használja ki a rendszert.

   • “Az Xbox megcsinálta a jobb grafikát a “”gyengébb”” géppel. Ideje lenne hogy összekapja magát a Sony és a kedves programírók mert már évek óta csak ígérgetnek nekünk, pedig fizetünk mint a katonatiszt.Nem vagyok ugyan hozzáértő de 800×600-as felbontáshoz nem kell egy nagy PC-t venni. Állítólag a konzolok meg a játékra vannak, lennének optimalizálva.”

 22. jol nez ki!

 23. De ez a retek zene a video alatt katasztrofa!!

 24. Ez gyakorlatilag Crysis maxon PS3-on. Reméljük maga a CryEngine 3-as játék nem lesz olyan lapos mint a Crysis.

 25. Csakhát nehéz nekik beletörődni, hogy ehhez a minőséghez nem kell 200-250 ezres gép, hanem elég egy konzol ami 50-80 ezer:D

  • Te is részt vettél a Crysis Warhead munkálataiban? (ha minden igaz akkor az magyar termé)

   • Nem, nem a warhead. Ez más volt, egy pálya, de többett nem mondhatok. Használható a Warheadhez, meg a sima Crysis-hoz is.XP PS3-on? Az hogyan?:D Nagyon érdekel, hogy tudom rá feltenni

    • Yellowdog linux és Wine, ha jól emlékszem. Bár 256mega ramon nem sok értelme van. 🙂

    • Xp Maximum úgy megy hogy linux alatt le van emulálva… Egy buta jutyúbos videón láttam… A ram miatt nagyon lassú volt az egész…Szóval felejtős, én nem is bánom :)Én a YDL-t ajánlom! :PEz meg egy sima Technikai bemutató 🙂 Valószínűleg nem látjuk viszont ezt a helyszínt, de arra jó, hogy bemutassa mire képes a CE3 szerintem nagyon jó! Bele se merek gondolni milyen lenne egy horror játék ezzel a látványvilággal x)

  • hát igen…veszel egy pc-t, amit orrba-szájba tuningolsz, hogy elmenjen egy új game, ahelyett, hogy vennél egy konzolt, ami gond nélkül viszi öket!én épp ezért vettem ps3at, aki meg akarja, az 2 perc alatt felteheti az xp-t v a linuxot! bármondjuk nem ajánlom a vírusok miatt!

 26. Nem bírom tovább tűrni a PC-s gyökereket.Én a Cry Engin 2-vel dolgoztam, tudom mit tud és nem egy vacak PC-m van. A CE3 a CE2 optimalizáltabb változata, és nincs LEBUTÍTVA!!!!! A grafikán sok helyen finomítottak, textúrák, fény-árnyék, stb.Nekem ne mondja a sok gyökér h ez a CE2 LOW grafon! Crytekes Urakkal dolgoztunk együtt. ÉRDEKES H NEKEM A CE2 VERY HIGHON NEM MUATOTT ILYEN JÓL. DE BÍZTOSAN HÜLYE VAGYOK, MEG VAK IS ÉS HAZUDOK meg nem értek hozzá.De amit itt leírtam a szavamat adom, hogy igaz.

 27. Játékban azért gondolom lejjebb vesznek pár dolgot.

 28. gyönyörű!!

 29. Vitathatatlanul a legszebb grafika amit valaha is konzolon megvalósítottak.

 30. ez bizony tényleg szép!!

 31. Azért nem lesz baj a kinézettel . Azt viszont nemtom, hogy ez vagy a killzone a jobb. (tartalmilag valszeg a kz) ,de grafikailag, nem is biztos, hogy össze lehet hasonlítani. A kz effektparádé, ez meg próbál realisztikus lenni.

 32. halo 3 szebb…..sokkal!

 33. elállt a lélegzetem a videó láttán 🙂

 34. A pécés kis kancsók már fikázzák a kamerás remegős lo-res felvétel alapján, hogy milyen szar a látvány. :))) Gyökerek.

 35. De jó lenne levetíteni a Valvenak és a M$ bérec kreativ igazgatónakPeter Molyneuxnak . Aki több cikken keresztül ocsárolták a Ps3mat . És útána megkérdezni hogy tényleg nem lehet vagy csak ők nem tudják , mert az nem ugyan az. Maga az engine nagyon jónak tűnik . De várható is hogy a játékok fejlesztése még egy lépcsőt ugrik ahogy ps2nél is volt .

 36. Kicsit sok a pop-up, amúgy nem rossz 🙂

 37. Komolyan néz ki!!!

 38. NAAA!Ez igen!Szép.Ideje már hogy egy kicsit dolozzon az a cell proci.

 39. Azért ez szép.A kommentek nem semmik alatta 🙂

 40. Legjobbak a habzószájú pcbotok posztjai ,de szar levettek mindent,hogy fusson konzolokon,és így tovább…XD ,ha meg kijön valami új cucc a cryengine 2 -vel akkor meg ott fognak sírni,hogy nincs az a gép amin stabilan futna 🙂

 41. amúgy kibaszott durva 😀 F1 2010-et ien graffal 😛

 42. A PS3 store-ról, mikor lehet letölteni ezt a demonstrációt? XD XD XD

 43. Ezzel a motorral azért szépségesebb lenne az új AVP játék. Bár a franc tudja,mindenesetre ebből a vidiből nagyon semmit se tudtam megállapítani.

 44. Ez tényleg nagyon komoly…(…csak ezzel a motorral ne a CryTek csináljon játékot. Brutális a külső, de maga a game annyira hihetetlenül unalmas – legalábbis, ha a Crysisból indulok ki.)

  • Szerintem nincs baj a CryTek-el. Nekem a Crysis és a Far Cry is bejött.

  • én is nyomattam a Crysissal, egy olyan 20-30 percet aztán annyi elég is volt, meguntam. Az egy dolog, hogy egy játék szépen van megcsinálva, de ha unalmas akkor nem ér semmit…

 45. eleg szepnek tunik, bar sokat nemmutat a video. Sajnos…

 46. Jaj de kár, hogy a PS3-at nem lehet programozni…