Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

CryEngine 3-at vett az Ignition Entertainment

Az [B]Ignition Entertainment[/B] mai bejelentése szerint a fejlesztőstúdió az elsők között vásárolt a [B]Crytek[/B] “következő nagy dobásának” számító [B]CryEngine 3[/B] fejlesztői környezetből, egyszerűbben definiálva játékmotorból. Az Ignition egy multiplatform, tehát Playstation 3-ra is készülő akció-kaland szoftver hegeszt az ígéretes engine felhasználásával.A CryEngine 3 leginkább azzal vált híressé, hogy készítője, a Crytek úgy gondolja, jelenleg ez az egyetlen olyan “csináld magad” engine, amivel AAA kategóriás játékok készíthetők csúcs grafikával, fullos mesterséges intelligenciával, valamint élethű fizikai szimulációval. Félreértés ne essék: mint azt számos példa mutatja, természetesen más motorral is elérhető a magas színvonal, ott azonban a fejlesztőnek saját magának kell az engine-t megírnia, ami akár több mint két év pluszmunkát is jelenthet.A CryEngine 3 a szóbeszéd szerint képes arra, hogy a PC-n készített programot könnyedén, kompromisszumok nélkül “átrakja” PS3-ra (és X360-ra), jelentősen megkönnyítve ezzel a fejlesztők munkáját, akiknek így több idejük marad magára a játékra.Azok, akik most hallanak először a Crytek nemrégiben leleplezett, topkategóriás címek fejlesztésére alkalmas motorjáról, mutatnék egy videót a cucc tudásáról.[GT]64316[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Haha, még hogy nem lehet új háborúkat régi fegyverekkel vívni, ez a kis bokszos nem ismeri a történelmet, illetve aki a “”mondókáját”” írta… :)”

 2. Épp kérdezni akartam, hogy hát ők meg mit adtak ki, mikor google barátom bemutatta nekem a hivatalos honlapjukat . Még mindig sötétben tapogatóztam, de pár perc elteltével csodálkozva láttam, hogy adtak ők már ki játékot x360ra és boxra is. http://en.wikipedia.org/wiki/Deadly_PremonitionA CryEngine 3 remélem tényleg hozni fogja konzolokon is a PC-s szintet, ha igen, akkor remélem minél több stúdió fogja használni, mint egy leváltva az Unreal engine-t.

 3. Jó kis motor,de remélem egy kis AA is lesz majd a konzolos verzióban…

 4. Nem ők adják ki véletlenül a King of Fighters részeket Európában?

 5. A cucc nagyon tud.Várom is.

 6. Ez jó hír, remélem többen is rákapnak. Durva a videó – ez mint új sztenderd? Hm.Az is király, hogy – úgy tudom – ezeket a motorokat pontosan lehet finomhangolni, állítani, hogy milyen részletesen mutassanak az adott gép esetében. Lehet, hogy ez nem csak PC-re igaz?Előfordulhat, hogy így általános lehet az olyasmi megoldás, amit a CryTek a Crysis2 kapcsán mondott is: a PlayStation 3-as verzió SZEBB lehet…

  • Azt mondják a motor ugyanazt tudja mindkét konzolon. Természetesen lehetnek majd különbségek, de talán inkább csak tartalombeli, pl. a DVD9 kisebb tárkapacitása miatt.

   • “Azért elég kemény techdemók vannak… De elhiszem – ha ezt mondják. 🙂 Bár a Crysis kapcsán meg már előre szóltak, hogy lesznek eltérések, de mondjuk nem csukható ki, hogy csak a DVD miatt.””Ugyanazt tudja”” olvastam, mondták, de akkor meg nem maxolja ki a PS3-at! :)”

 7. hm… inkább Carmack bácsi motoját vennék-

 8. Ezt a videót már többször láttam, és valami nagyon durva!