Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – ez egy „remaster plus”

A PlayStaton Experience 2016 során bejelentett [b]Crash Bandicoot N. Sane Trilogy[/b] számos új részlettel bővült. A játékot a Vicarious Visions fejleszti és a csapat „[i]remaster plus[/i]ként” tekint a játékra, nem csak sima [i]remake[/i]-ként.[i]”Az első lépés a remaster plus esetében az volt, hogy megértsük, mi is tette különlegessé a Naughty Dog játékokat, és miért szeretik ennyire a rajongók a mai napig. Egy játék megértésének legjobb módja az, ha játszunk vele,és mi bizony játszottunk a Crash-sel. Addig játszottunk, amíg az ugrás gomb püfölésétől tönkre nem tettünk kontrollereket. Tanulmányoztuk az eredeti rajzokat és reklámokat ötletekért. Sőt, még a Naughty Dog eredeti inspirációját is meg akartuk érteni, mint például a Roger nyúl a pácban filmet vagy a Bolondos dallamok rajfilmsorozatot.”[/i]Az elképzelés a következő volt:• Újjáépíteni a pályákat az eredeti tervek alapján:[74388] • Újra létrehozni a karaktereket az eredeti rajzok alapján:[74384] • Újraalkotni az összekötőjeleneteket a régiek alapján:[74387]Ezen felül számos olyan újdonságot is tartalmaz a csomag, amely egységesíti a három klasszikust és egyszerűbbé teszi a kezelést:• Egyesített [i]checkpoint[/i] és mentés rendszer, manuális és automata mentéssel.• Egyesített menürendszer, amit az alábbi képen is látni:[74386]• [i]Time Trial[/i] feladatok mindhárom játékba:[74385] • És egy új képet is bemutattak:[74383] A Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot 3: Warped játékokat magába foglaló Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 2017-ben érkezik PlayStation 4-re, az ár $39.99.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ideje volt már! Nem is értem, hogy miért nem csináltak még a jelen generációra egy új részt a 3. epizód mintájára, persze új pályákkal és ötletekkel. Ha kicsit koppintása is volna a régi részeknek, akkor is zabálná a nép!Én odáig volnék a korábbi epizódok lineáris pályáira hajazó, csúcs grafikás Crashtől.

  • Csináltak elég Crash játékot PS2-re, de mindegyik bebukott. A Naughty Dog trilógiája után egyszerűen már nem tudták hozni azt a minőséget. Felesleges is volt, ott abba kellett volna hagyni.

   • Igen, de azokkal pont az volt a bökkenő, hogy trendi, 3D-s pályákat csináltak. Ugyan az a felfelé, vagy néha ugye oldalra- haladós Crash kellene. Szerintem teli találat lenne!

 2. nagyon király. jöhet.

 3. A három igazi rész, a legjobb. Egy Crash-féle ügyességi játékhoz nem kell óriási bejárható terep, én azokat sosem szerettem, ez az igazi. Végre, jó grafika és a régi játékmenet.

 4. Szokni kell még ezt az új grafikát, de ettől függetlenül természetesen első napos vétel.

 5. Nálam kötelező ez a játék 🙂 anno minden résszel játszottam.várom már hogy megjelenjen és újra élvezzem a játékot.

 6. Hát várjuk ki a végét. Így első ránézésre szerintem nem sikerült megfejteniük, mitől voltak jók az eredeti játékok.

  • Szerinted mitől?

   • Hiányzik belőle a lélek. Az eredeti játékok a technikai limitációk ellenére megalkottak egy világot, úgy mint a regényeknél, a képzeletünk kiegészítette a szegényes poligonokat. Most itt van minden szépen megcsinálva, mégis mintha hiányozna valami. De ne legyen igazam, jó lenne újraélni a klasszikus crash érzést.

 7. Rögtön kell!

 8. Nagyon jó!

 9. kötelező vétel