Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Crash Bandicoot 4: It’s About Time – kiszivárgott az új rész képekkel és dátummal együtt

Időutazós kaland a Spyro Reignited Trilogy alkotóitól. *FRISSÍTVE*

A tajvani videojáték-besorolásokért felelős bizottság egy még egyelőre be nem jelentett Crash Bandicoot 4: It’s About Time című játékot minősített, amit a Spyro Reignited Trilogyért felelős Toys for Bog fejleszt.

A leírás szerint Crash pihengent és felfedezgeti saját korában, 1998-ban szigetét, amikor egy rejtélyes maszkra bukkan elrejtve egy barlangban: ő Lani-Loli. A maszk egyike a kvantum maszkoknak, és úgy tűnik, hogy ismeri Aku-Akut, Crash maszk barátját. Mivel a kvantum maszkok visszatérnek és egy kvantum szakadás jelenik meg hőseink közelében, úgy döntenek, hogy bemereészkednek különböző korokba és dimenziókba, hogy megállítsák a felelősöket.

Az Activision egyébként nemrég egy 200-darabos kirakóst küldött ki a sajtónak, a következő szöveggel: “Egy kis apróság, hogy elüsd az IDŐT” – alárírás: “Kedvenc indiai erszényes borzod (bandicootod)”, ezzel is utalva a közelgő bejelentésre. A kiadó a Spyro Reignited Trilogy előtt egy lila tojást küldött szét azzal a szöveggel, hogy “valami hamarosan kikel”, a Crash Team Racing Nitro-Fueled leleplezése előtt pedig egy szőrös, vöröses dobókockát kaptak az újságírók amit a következő szöveg kísért: “Beszáguldunk a The Game Awardsra december 6-án”.

A kirakóson látható maszk egyébként már felbukkant egy tavaly novemberi, PS4-es promóciós videóban, így az alkotók már akkor utalgattak arra, hogy Crash új kalandot kap. Remélhetőleg hamarosan leleplezik hivatalosan is a folytatást.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tesztjét ITT, a Spyro Reignited Trilogyét ITT, a Crash Team Racing Nitro-Fueledét pedig ITT olvashatjátok – mindhárom újraalkotás PlayStation 4-re is kapható.

*FRISSÍTVE*

A június 22-ei Summer Game Fest bemutatón leplezik majd le hivatalosan az új részt, az előzeteséből azonban már most kiszivárogtak képek. A tervek szerint október 9-én érkezik PlayStation 4-re.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ennél jobb hír mára nem kell. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Ha már számozott rész, tudja-e hozni az elődök színvonalát?