Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Counter-Strike: Global Offensive – néznivalók

Playstation 3-ra is készül minden idők egyik legsikeresebb multiplayer FPS-ének, a Counter-Strike-nak újragondolt változata – címe [B]Counter-Strike: Global Offensive[/B]. A PlayStation Network letöltős stuffnál a fejlesztő Valve régi jellegzetes és vérfrissített CS elemeket egyaránt bedob a siker reményében.A Counter-Strike: GO 7 felejthetetlen, klasszikus mapet kínál — Dust, Dust2, Aztec, Nuke, Inferno, Italy, és Office —, de természetesen mindegyik grafikai tuninggal kerül a programba. A régi CS fegyverek – pl. Glock18 pisztoly, XM1014 shoti, MP5 géppisztoly, AK47 és Colt M4A1 gépkarabély, SG550 sniper – visszatérnek, de új eszközök (Molotov-koktél, IMI Negev, Taser, Tec-9, Mag-7, PP-Bizon) is felkerülnek az étlapra. A Molotov például lángra lobbantja az éghető tereptárgyakat, és persze az embereket is.A meccsalkotás 5 vs. 5 felállással működik, és az ELO-bázisú sorsolásnak hála a rendszer igyekszik majd hasonló szinten álló playereket összerakni.Nagyon jó hír a Playstation 3 tulajdonosoknak, hogy a game PS3 verziója kompatibilis a PC/MAC portokkal, így a különböző platformok játékosai csapatokba tömörülve, cross-szerver módozatban egymásnak eshetnek. A PS3 playerek DualShock 3-mal, PlayStation Move-val, vagy egér/billentyűzet kombóval is kezelhetik majd a játékot!Video Preview:[YOUTUBE]tN93xXfews4[/YOUTUBE]Underpass Firefight:[YOUTUBE]MP5D2N6pKKg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Vicces lesz a konzol a pc ellen, gusztustalan, hogy mit csinálnak a cs vel : /

 2. vigyázz pc…. jövünk. itt az idő :DDD

 3. hogy itt mennyia hozzá nem értő lúzer omg mada fakka

 4. ez így 2011ben elég gyenge……

 5. ez nagyon gagyi fos , el sem akarom hinni , hogy ilyen szart kinyomnak 2011-ben

 6. csak igy tovább Valve, se 3d se gyűjtői kiadás 🙂

 7. Egész jónak tűnik, ha nem lesz túl drága akkor beszerzem 🙂

 8. kaki.

 9. Egy dologban igaza van annak, aki a vidiben prezentálja a játékot, ez tényleg nem CS-2, inkább 1.7, most már végképp felejtős számomra 😀

 10. Lehet, hogy megveszem. Nem vagyok nagy CS-s, de szerintem jó játék. Steames szerókon csak nincs annyi bunkó…

 11. “Nem vagyok egy nagy fan,de nekem megmaradt az “”akkori””játékok királyának,””abban””az időkben számomra elképzelhetetlennek tűnt,hogy ennél lesz jobb játék…….így most nézve,kicsit fura…..”

 12. Ha szebb lenne a grafika meg ,hogy ha tennének bele új fegyvereket megmondjuk lehetne célzás akkor jó lenne mert ez tök ugyanaz mint az 1.6 . De a CS Source-nek is jobb volt a grafja.

 13. A grafikán és pár új fegyveren kívül ugyanolyannak tűnik mint az előző részek. Ennyi idő alatt ki találhattak volna pár új játékmódot.

  • Szerintem meg mindent ugyanúgy hagytak, hogy így visszahozzák a régi CS hangulatot. Amivel szerintem nincs is nagy baj.

   • “Nem is várnám el, hogy változtassanak a “”régi jól bevált recepten””.De ha közel ugyanazt kínálják mint az 1.6-ban, akkor nem érdemes váltani erre. Az olcsóbb (olyan 1000 Ft körül van) és többen játsszák a kis gépigénye miatt.Persze az is elképzelhető, hogy ezzel akarnak nyitni a konzol piac felé.A Half-Life 2 is szerintem elég jó port lett (leszámítva az időnként recsegő hangot).”

 14. Most, mi? mezei bill+egér kombóval lehet majd tolni ps3-on?

 15. Ez az a jatek amit oriasi baromsag konzolra kiadni. Legalabbis eleg furcsa lehet a cs-t aim assistal jatszani

 16. Egy CS-hez képest kibebaszottul jól néz ki! :DEz nagyon komoly.Pcn nem az esetem,de ez már felkelti az érdeklődésemet,mert ez nem az igazi CS.Más lesz,már most látni.Lesz egyáltalán benne singli kampány,tudja valaki?

 17. Végre az UT3-on kivűl is tudom majd használni a PS3-hoz vett bill+egér kombót . CS-hez kiváló lesz . :]

 18. CS-ról jót vagy semmit?de hazudnék, ha azt mondanám,hogy tetszik vagy hogy úgy érezzem erre van szüksége a konzolosoknak (ha meg taktika kell ott a confrontation és még szebben is néz ki)

  • Alternatívát nem hiszem hogy nyújt a SOCOM, pláne, hogy TPS. A CS amúgy is kult játék, máig a legjobb csapat alapú multis FPS, nem véletlenül nyomják még mindig annyian.Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg konzolon az irányítást. Ha könnyen irányítható lesz (aim assist nélkül) és sokan is fognak játszani vele, akkor tuti beszerzem.

 19. Kötelező lesz, kár, hogy nincs hozzá megfelelő PC-m.Konzolon gáz lesz CS-zni.