Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Concrete Genie – magyar felirattal jelenik meg

Magyar felirattal jelenik meg a Sony legújabb PlayStation®4 exkluzív játéka, a Concrete GenieA Pixelopus Studio 2019. október 9-én megjelenő játéka már előrendelhetőA Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy legújabb PlayStation®4 exkluzív játékát, a Concrete Genie-t a tavalyi év sikerjátékaihoz hasonlóan (God of War, Detroit: Become Human és Marvel’s Spider-Man) magyar felirattal élvezhetik a hazai játékosok. A 2019. október 9-én megjelenő Concrete Genie már előrendelhető a PlayStation Store felületén és a viszonteladóknál.A Concrete Genie a fiatal Ash történetét meséli el, aki elszigetelten éli nem túl boldog életét, míg egy nap ráeszmél, hogy festményeit életre tudja kelteni, ezáltal minden megváltozik. Kivételes tehetségének segítségével Ash elhatározza, hogy szennyezett és komor szülőfaluját, Denska-t kiemeli a szürkeségből és az utcákat gyönyörű alkotásaival szépíti meg.[YOUTUBE]ppETHkwVADA[/YOUTUBE]További információkért látogass el a www.playstation.hu weboldalra vagy közösségi média oldalainkra:Instagram: https://www.instagram.com/playstationhu/ Facebook: https://www.facebook.com/playstation.hu/ Youtube: https://www.youtube.com/user/PlayStationHU(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Megvesszük, bár egetrengető sok szöveg nem hiszem, hogy lesz benne, de legalább az kevés hátha pontos lesz. 🙂

  2. Ígéretesnek tűnik, a magyar feliratért pedig pacsi!

  3. Én szerintem benevezek rá, a tucat címek között néha jó ilyen más játékokkal is játszani. 30 eurós nyomott ár meg nem vészes érte, főleg hogy ennek is lesz magyar vonatkozása.

  4. Klassz. Jöhet még infó! 🙂

  5. Ez egy tök jó játék lesz, kíváncsian várom. Most héten hallottam róla először. A magyar felirat nem érdekel. 🙂 Mondjuk esélye sem lesz az őszi nagy durranások mellett.A PlayStation magyar közösségi oldalai (ha már megemlítették a sajtóközleményben) viszont nagyon bénák, olyan, mintha kiadták volna pár unatkozó tizenévesnek, hogy szerkesszék / tolják a kontentet. Egyáltalán nem professzionális, a posztok tele vannak helyesírási hibákkal, béna megfogalmazással, stb…