Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Conan Exiles – nyitott világos túlélő játék

Sokan mondják, hogy egy játék nem attól lesz király, hogy szépen, izgalmasan vagy eredetien néz ki, hanem a tartalom miatt – és gyarkan ez igaz is, hisz van egy halom indie-fejlesztés, melyeknek köze nincs a felső kategóriás szoftverekhez, mégis kiváló szórakozást nyújtanak… és ugye ott a Fallout 4 is, az igazi [I]koronázatlan csokító[/I].Vannak ugyanakkor olyan címek, melyek súlyozott fejlesztésnek tűnnek, mégis annyira mérhetetlenül ócskának és minőségtelennek mutatkoznak már bejelentésükkor, hogy az ember kedve még az élettől is elmegy, nem csak a játéktól.Ilyen igénytelennek, C-kategőriásnak ható cucc szerintem a most leleplezett, újgenerációs [B]Conan Exiles[/B] is, melyet PS4-re is fejlesztenek. Bár a bemutatkozó trailerben külön kiemelik, hogy nagyon kezdeti verzióról van szó, ez a game már most megérett arra, hogy kukázzák. A korai, PS3-as Dragon Age játékok brutálisan ronda világát HD-ben idéző Funcom produktum ettől függetlenül persze még lehet majd remek “open world túlélő kaland”, de őszintén……én ezt erősen kétlem. Persze ne legyen igazam.[YOUTUBE]gnL2cLMpnzA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Marha jóó :O 🙂

 2. jesszus 😀

 3. Nem értem, h a Conan-ből miért nem sikerült még senkinek sem egyetlen értelmes játékot készítenie. Ez amúgy nem lenne csúnya, hisz szerintem nem a poligonszámmal van itt a gond, hanem azzal, h nagyon élettelen, steril az egész kinézete.

  • A grafika részletessége az egy dolog, de nézd már meg az animációkat, a csonkolást meg úgy ánblokk a karaktered mozgását. Igazi kőgagyi kategória, nem kell ezt szépíteni. De legalább lesz nVidia támogatás. 😀

 4. Szegény Conan igazán megérdemelne már egy normális játékadaptációt.

 5. GOTY

 6. Tök jó,fel lehet benne építeni egy egész várost.

 7. Elég ritka, hogy már elsőre ennyire taszító anyag jöjjön játékról.

 8. HULLADÉK

 9. Ez nagyon üt már most ***

 10. De ronda,ez ps3-as ?

 11. phu ebből ez az egy kép is elég…(nem kell előrendelni)

 12. Én is imádom őket, mondjuk még nem játszottam egy kész játékkal sem, pl Forest már lassan 2-3 éve alpha verzióban van. Kiváncsi leszek , hogy az ilyen túlélős játékok mikor fognak végre kiteljesedni normálisan.

 13. Mondjuk a Funcom csinálta anno az Age of Conan-t is, ami azért nem volt rossz. Szóval ne temessük előre, bár sajnos tényleg nem lehet sok jót elvárni ettől a produktumtól, így a videót nézve. A 2007-es Conan viszont egész jó kaszabolda volt, azt kéne folytatni.

 14. Ebből inkább külső nézetes játékot kellett volna csinálni.

 15. Azt így bírom, hogy egyből a képedbe tolják az nVidia logót, aztán fogad egy ilyen erősen last-gen grafika. 🙂 Oké, hogy alfa, de sokkal-sokkal szebb tuti nem lesz már, a jelen generációs színvonalat meg végképp nem üti majd meg. Amúgy ha ez lenne a legnagyobb gond, de maga a játékmenet is halál gagyinak tűnik, nem tudom kinek van erre igénye manapság. (bár a fene tudja…)

  • Hé! A gagyi játékoknak is kell valamilyen videókártya a működéshez, miért ne Nvidia-t vennél. A géped lehet minőségi. :DÉn szeretem az ilyen építkezős, túlélős játékokat. Az már más kérdés, hogy ez mennyire tetszene, mert egyelőre nem ájultam el tőle. De egy béta féleségben azért lecsekkolnám, az ártani nem árthat.