Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Comedy Central – petíció Brian Griffinért

A Comedycentral.hu televíziós magazin petíciót indított az életének 8. évében tragikusan elhunyt Brian Griffin nevű, alkohol és irodalom rajongó eb érdekében. Brian a [B]Family Guy[/B] nevű rajzfilmsorozat ikonikus figurája volt.Béke poraira!Amennyiben csatlakoznál, [A http://www.comedycentral.hu/news/peticio-brian-griffinert]KLIKK[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hát szomorú, hogy még ebbe is belekötnek.

 2. Szemetek! Megölték Ke…! Jah, az egy másik :)Nem tudtam, hogy ennyien utálják Meget, én inkább sajnálom szegénykét 😀

 3. Elvileg előre bejelentették, hogy a kövi tavasszal induló évadban valaki meghal. Brian halálára utaló cím is kijött. UTALÓ. /a halott karakter replacementet kap./

 4. a madár az ász!ment a petíció!

 5. Mindig ezt csináljátok! Ráparáztok a flessre! 😛

 6. tökmindegy, nálunk még mindig loopban mennek az ezeréves részek, szal még kétszáz évig leshetjük ezt a fehér dögöt

 7. Én a Stewie + Brian részeket bírtam a legjobban… 🙁

 8. Ritkán megnézek 1-1 részt, de nem vagyok nagy rajongó. Az emberek elvigyorodhatnak, ha egyáltalán észreveszik magukat, hogy arra van idejük, hogy ilyesmin siránkozzanak.

 9. Igazán megemlékezhetnétek princess kennyről és a South Park aktuális részeiről is 😀

 10. Kutyát se érdekli! 😀

 11. Brian meghalt ? A nap rossz híre 🙁

 12. na most mi lesz?!ez nagyon nagy probléma 🙂

 13. Bár én sem örülök a karakter kiírásának, de úgy gondolom, hogy Seth Mcfarlane-nek igen is a saját (ill. a csapata) szellemi tőkéje a sorozat és a rajongóknak el kéne fogadnia az ő kreatív döntésüket. Ha mondjuk ezek a döntések a Fox-tól vagy más kidaótól jöttek volna jogos lenne a zúgolódás, de a csapat tudtommal saját maga akar elindulni egy másik irányba és ezt tiszteletben kéne tartanunk.

  • jó de ez nem saját döntés. többször is nyilatkozta, hogy Brian az aki az ő gondolatait képviseli. a politikáról, a fűről stb…biztos vagyok benne, hogy a kölköket nyírta volna ki, csak Amerikában ugye a gyerek téma nem engedélyezett. lásd videojátékok körül is mekkora mizéria van… beyond stb.meg igazából ahelyett, hogy belekezd egy újabb sorozatba, inkább igényesen kéne tovább vinnie a jelenlegit. és ráadásul a FG volt a legelső. nem azzal kéne feldobni a dolgot, hogy kinyírja a kulcsfontosságú és legkedveltebb főszereplőt Peter mellett.a simpson család már 25 éve megy, és lehet ott is néha befulladt kicsit, de sosem nyírtak ki benne családtagot. amúgy Soldier-nek lehet igaza, hogy a FG részeket nem teljesen ő írhatja. mert ez az évad aztán annyira fura, hogy nem a megszokott retardált poénokat kaphatjuk.lehet pont ezért mert elkezdte csinálni azt a vidéki suttyós sorozatot.az AD az szerintem, ami továbbra is tarol és minden maradt a régiben. lehet azon ugyanaz a csapat dolgozik még.

 14. erről a spoileres hírről sajnos már sok olyan tud aki nem akarta volna tudni, annyi helyen írnak erről:D

  • annyi különbséggel, hogy itt nem úgy kezdték, hogy: Kinyírják Briant a Family Guy-ból és hasonlók. Amúgy meg szerintem már Seth tényleg nem akar sokat foglalkozni a Family Guy-al és ezért még a hangját sem akarta adni Briannek. Talán jobb megoldás mint egy új szinkron.

   • Max ennyit (sem) akar már velük foglalkozni, de Peternek még ő mondja a hangját. Az igazság az szerintem, hogy rég lelőtte volna már a Family guyt ha a producerek nem nyávognának (Jedi visszatér eleje mennyire poén?).Amúgy az új kutya nem tetszik, csak a szokásos etnikai poén Brian ennél már jóval összetettebb karakter volt (amikor egyik pillanatban politizál, a másikba már fél a porszívótól:) maga a rész is gyenge lett.

 15. Csak szinkronosan nézem, ezért erről nem is tudtam, fasza amúgy Brianesen…Jó, hogy aláírom. :)10. évad jöhetne már magyarul, kedves CC.hu…

 16. Egyébként meg a Stewe és Brian speciálok voltak a legjobb részek (a németországos, az alternatív dimenziós, a karácsonyos – jó mondjuk a széfes kissé érdekes rész lett) vagyis inkább azok amik mindig kis színt tudtak vinni a sorozatba.

  • jaj tényleg. : / azok se lesznek már. :/a legutóbbi új részben. direkt be is nyafogtam neked a filmtopicba. 😀

 17. Bakker, erről nem is tudtam!:D Simán aláírtam!(melyik részben nyírták ki?)

 18. Szerintem fasza az új kutya XD

 19. mindig lesz szebb és jobb…

 20. de pont attól fáradt be a sorozat, hogy csak Peter meg Brian és Quegmire viszik el a poénokat.erre kinyírják az egyiket. :Dez pont, hogy az írót kellett volna ösztönöznie arra, ha már ő is tudja, hogy laposodik a sztori, hogy alkosson jobbat.jobbat, de ne újat.és múltkor olvastam, hogy belefog még egy sorozatba. az meg a vidéki suttyókról fog szólni. túl sok fába vágja már a fejszéjét.ez az új kutya kicsit olyan lesz szerintem mint Roger.

  • Áhh, Seth McFarlane már nem írja a sorozatokat. Kicsit olyan lett mint egy cég, elkezdi a sorozatokat és kiadja más íróknak. Legutóbb még valami western-vígjátékon akart dolgozni.

 21. 12. evadnal jar a sorozat, es mar megtortent a dolog a vasarnap esti reszben es —pici SPOLIER— az uj kutyus is benne volt.

 22. Máshol már azt olvastam, hogy a rajongók tiltakozása miatt nem írják ki. Illetve feltűntek olyan képek a 8. évadból, ahol szerepel Brian a Griffin családdal viszont Chris egyik képen se látszódik lehet, hogy őt írják ki helyette. Aztán lehet ez csak egy reklám fogás a műsornak.

 23. Én még nem ismerem az új kutyát. Hányadik évadnál jár most a sorozat?Brian-t én is bírtam, távozhatott volna helyette Meg. (Tudom, őt mindenki utálja.)

  • Meg utálatában meg csúnyaságában túl nagy a poénpotenciál ahhoz, hogy kiírják. Valakit mindig meg kell alázni. :)Ha már választani lehetett volna, tényleg Chrisnek kellett volna mennie. Idegesítő, és egyáltalán nem viccesen, hanem gagyin buta poénjai/viselkedése van.

   • Chris poénjain többet nevettem mint Meg alázásain. Peter-t ne írják ki és minden rendben lesz. 🙂

    • Na igen, kinek mi. :)Szerintem Seth-nek nem kellett volna ennyi sorozatot parhuzamosan vinni, elég lett volna a Family Guy meg az Amerikai Fater. A Cleveland Show számomra nézhetetlen.Brian hiányozni fog, de én is arra tippelnék, hogy később visszakerül.Viszont az újtól sem zárkózom el, biztos sok poént rá lehet építeni a beilleszkedésére.

 24. amúgy jónak tűnik az új kutya, de simán lehetett volna mindkettő.ha már nem a totál jellegtelen két hülye kölyköt nyírták ki, hanem az egyik kulcsfontosságú, értelmes, szerethető karaktert…a 8 év alatt Mag-nek meg Chrisnek kábé 5 db önálló epizódja volt összesen. sokszor meg sem jelennek egy-egy részben annyira értelmetlen mindkettő.

 25. Ez kb olyan mintha a Simpson családból kinyirnák a képregényboltost…Szerintem Brian volt a legjobb karakter. :/

  • Ez olyan mintha te a képregényboltost tartanád a legjobb karakternek a Simpson családból.

  • hát ez olyan inkább mintha a simpson családból kinyírnák lisa simpsont. brian ugyanolyan szereplő volt mint abban lisa.

   • Inkább a karakterbeli hasonlóságokra (cinizmus, szarkazmus, flegmaság, stb)gondoltam első körben mintsem a sorozatban betöltött helyére, de valóban. Igazad van.

 26. már aláírtam. 🙂

 27. Ha jól tudom akkor Tony Sirico ( http://www.imdb.com/name/nm0802831/?ref_=fn_al_nm_1) lesz a szinkronhangja, úgyhogy mint Sopranos fan, én remélem hogy maffiózó beütése lesz az új kutyának!

 28. birtam briant de ki tudja lehet az uj kutya meg jobb lesz van egy fejszerkezete 😀 szavazni nem szavazok pont emiatt hogy meg nem lattam milyen fel az uj bloki vicces alkesz stb? 😀

  • A Family Guy-t azért hagytam abba, mert egy idő után erőltetett lett. Most, hogy új karakter jön, talán javít a sorozaton.