Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Colin McRae: DiRT 2

Az első rész sikerein felbuzdulva nem is volt kétséges, hogy nekiállnak a következő epizód fejlesztésének. A munkálatok valamikor 2007-ben indultak, és már igen csak itt volt az ideje, hogy elhintsenek némi információmorzsát a rajongóknak. Amit biztosan tudunk, hogy a DiRT 2 alatt ugyanaz az [B]EGO[/B] grafikus motor fog dübörögni, mint ami az első részt hajtotta. Ám az engine jelentős ráncfelvarráson esett át: részletesebb textúrák, szebb fény-árnyék effektek jellemzik. A fejlesztők mindent megtesznek, hogy a Playstation 3 bivalyerős hardverét maximálisan kihasználják.Már az első rész is “kiváló” fizikai szimulációt kapott, de a Codemasters erre is rátesz egy lapáttal, állításuk szerint az új játékuk az apró módosításoknak köszönhetően sokkal valóságosabb lesz, mint az előd. (Na erre kíváncsi leszek!) Ha minden jól alakul, valamikor 2009-ben mi is betekintést nyerhetünk ezeknek az információknak a hitelességébe. [I](Zárójelben jegyzem meg, hogy ugye a Codemasters birtokolja a Fomra 1-es jogokat, de ezidáig homály fedi a teljes projektet. Körülbelül annyi biztos, hogy az [B]EGO[/B] továbbfejlesztett grafikus motorja fogja hajtani és valamikor 2009-ben fog megjelenni.)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az elsővel is sokat csapattam tuti megveszem a második részét is 🙂

 2. egy Colin McRae Rally 2 HD-ben is kiegyeznék…

 3. Ha hozzák az elsőnek a szintjét akkor már jó!

 4. jöjjön ,de végre időjárást is akarunk!!! Legyen jég, hó, esős japán, vihar, száraz szikkadt táj, por,erdős kavicsos,dudvás talaj,beton út és persze jó hangulat!(naplemente ,esti futam, stb…)Ezekből rengeteg hiányzott a Dirt-ben!

 5. kegyeleti okokból levették a Colin MCRAE-nevet,ha jól tudom.

  • Igen, levették, de az olvasók így egyből látják, hogy miről van szó. A legnagyobb online magazinok is használják.

 6. Ez a kiváló fizikai szimuláció duma… Hááát. :)Nagyon jó játék volt, főleg nekem, a rally mániámat némileg kielégítette. De azért voltak ott hiányosságok, és nem a grafikára gondolok. Várom a 2. részt, nagyon. És remélem végre sikerül már valami épkézláb, mindenki számára használható és szerethető irányítást összedobni.

  • Nekem az tetszett a legjobban, hogy ha belerongyoltam a gumifalba, akkor a gumik szerteszét repültek, és a pálya azon pontján maradtak ahova leestek. Ezt szívesen látnám más játékban is…

   • Ha az ilyen megoldásokat nevezzük szuper fizikának, akkor egy szavam sincs. Bár ezt kétlem. 😛 Egyébként szerintem még szuper volt a szalagkorlát rombolhatósága. Meg azért voltak besz@rás szép pályák. Pl. az ausztrál szakaszokat máig emlegetem. 🙂

    • Nekem tetszett, hidd el jobb érzés volt a DiRT-ben ütközni, mint a GT5P-ban… Én nem attól voltam elájulva, hogy a DiRT valami eszement jó szimulátor, mert nem az, de ahogy mondtad a szalagkorlát rombolása, a gumifal szét rongyolása stb. mind aranyos plusz fizikai effekt volt, és én élveztem. Ha a GT5-ben is valami hasonló vagy jobb megoldások lesznek én lehet, hogy ott halok meg a tévé előtt a gyönyörtől…

 7. várjuk

 8. F1-et akarok de Ku..a-Gyorsan :D(persze mínőségit )

 9. Én végigtoltam a Dirt-öt,hatalmas!!Én nem vagyok egy rali-rajongó,de ezt kötelezőnek éreztem,mikor megláttam.Nagyon okos voltam!Csak ajánlani tudom annak,aki egy kicsit is bírja az autóstémát!(Dirt2?????—alap eset)

 10. hát a DIRT-en nagyon gondolkozom be-e szerezzem deomo alapján bejövős ,a DIRT2 meg sztem már tuti vétel + új F1 huhúú milesszittmég..:)

 11. “Nekem bejött a DIRT, még mindig az a “”legrallysabb”” rally. Bár buggy-s agyament tülekedés nem igazán tetszett. Várom a folytatást. “

 12. Nem ugy volt hogy Colin nevet nem hasznaljak?Mikor meghalt ujraterveztek a boritot es csak DIRT lett a jatek neve…Minden idok legjobb rally jateka a colin 2 a mai napig.

 13. Imádtam ,és evvel se lesz máskép,ha már nem kapunk rendes NFS-t,meg nekem nem jönnek be ezek a trendi nyílt városok,a Paradise is ezért nem tetszett,bírom ha az adott pályát kell centikre kiismerni,meg ilyesmik…

 14. colin 2 volt a legjobb az egész szériában. az utána lévök szerintem elbujhatnak, wrc simán veri öket. ps3-ra azt hittem kidobnak valami jot, de max 2 hétig tartott csak az öröm, utána már csak unalmas volt. igazábol a rallyra voltam ráfeszülve, de nem sok pálya volt benne. a buggy meg hasonlok nem érdekelnek.wrc-röl meg csak annyit, hogy állitolag az evolution nem kapta meg a jogot hogy wrc játékot csináljon, de ha jol megnézzük, a sega rally-t az evolution csinálta, ugyhogy nem hiszem hogy lesz rá wrc.

  • Ja, a colin 2 volt a legjobb 🙂

  • az evolution studio (akik PS2-re csinálták a WRC szériát) a Ps3-ra a Motorstormot hegesztette a WRC helyett, Sega Rallyhoz semmi közük, márcsak azért sem, mert sony stúdio…a sony vette meg a wrc jogokat, azok lejártak, de semmi info azóta, hogy most mi lett vele…nekem is kicsit csalódás, mivel az egyik cím a WRC volt, ami erőteljesen PS vásárlásra ösztökélt…a sony amúgy pl. Loeb egyik főtámogatója – ha jól tudom, még mindig, csak a Playstation 2 reklámsatyekot sima PS satyekra cserélték :)WRC-t akarok, de addig is szeretettel várjuk a dirt folytatását, ha kijavítják a fizikát (a fékrendszer volt nagyon botrány), el lehet azért játszogatni majd vele, legalábbis remélem…rally hiány van sajnos…de jó lenne egy Richard Burns Rally PS3-as átirat…(szerintem már nem mernek kiadni rally versenyzőkről elnevezett játékokat, mert rossz előjel, RIP mindkét fantasztikus versenyzőnek)

 15. Trinity, Xerox, egyet értek, az utóbbi időben nekem is jobban tetszett a WRC széria. Nem tudom most mivan az Evolution Studios-val, azt hiszem ők heggesztették. De mintha úgy olvastam volna, hogy lesz WRC-s játék PS3ra. Nem tudom mikor olvastam, már régen, remélem igaz volt a pletyka.

 16. na akkor ujabb rally játék amit nem veszek meg! mert nekem szimulátor kell!

 17. WRC jött már PS3-ra?

 18. Nálam mai napig a Colin 1 a Nr. 1.Annak volt szerintem a legjobb az irányítása. Ott éreztem leginkább,hogy van súlya a kocsinak. Tényleg olyan volt, amilyennek (szerintem) lennie kellett.Várjuk,meglátjuk.

 19. De jók is voltak a régebbi Colin McRae rally-k. Ez a DiRT egyáltalán nem jött be nekem. 🙁

 20. Várjuk nagyon! Nem bővelkedünk a rallyban ezen generációban 🙁