Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

COD: World at War – folyamatos frissítés a láthatáron

A Call of Duty: World at War fejlesztője, a Treyarch ígéretet tett arra, hogy a megjelenés után letölthető DLC csomagokban szállítja majd a meglepetéseket.A VideoGamer.com-nak adott interjújában Noah Heller producer azt mondta, hogy a World at War DLC-k a szokásos ilyesfajta csomagoknál sokkal komolyabbak, tartalmasabbak lesznek – a Treyarch például egyből lehetséges extra co-op küldetésekről is beszél.”Most még nem jelentünk be semmi konkrétumot, de az már biztos, hogy a programot nagyon agresszíven fogjuk támogatni a jövőben is. DLC-ink nem olyanok lesznek, mint azt eddig a gémerek megszokhatták. Nagyon büszkék vagyunk a játékra, ezért erősen fókuszálunk a jövőbeli fejlesztésekre. Lesznek meglepetéseink, amelyekhez hasonlót még nem láthatott a nagyközönség.”Az interjú során felmerült a kérdés, hogy a november 14-én megjelenő játékhoz érkeznek-e majd letölthető co-op missziók? Heller ezt válaszolta: “A co-op küldetések szépsége abban rejlik, hogy ráveszik a gémereket arra, hogy újra elővegyék azt programot, amit szingliben egyszer már végigtoltak. Pontos adatokkal még nem szolgálhatok, de a co-op pályák ötlete valóban napirenden van nálunk. Ha lesz rájuk igény, megcsináljuk őket.”Heller nem akart, vagy nem tudott megjelenési dátumokkal szolgálni a DLC-kkel kapcsoltban, viszont viccesen kikacsintott a rajongókra: “Az embereink dolgoznak rajtuk, és higgyetek nekem, már nagyon fáradtak.”

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jo

 2. Én a COD3-at csak most nyomtam végig. (A multija se rossz.) Nekem az is bejött. Ezt is megvesszük majd.

 3. Ez a coop pályás ötlet nagyon okos (doom rulez!) de remélem nem kell külön csengetni egy funkióért ami az alapjátékban is benne lehetett volna.

 4. Egyenlőre a Treyarch azon gondolkodjon hogy időben és a lehető legjobb minőségben hozzák ki a cuccot. Amíg mi el leszünk vele, addig gondolkodhatnak mit is kapjunk majd még! 🙂

 5. “persze..szokásos PR maszlag…kábé az IW is így kezdte,sokáig támogatni fogják a játékot…Aztán mi lett…4 patch után játszhatóvá varázsolták,majd kaptunk 4 pályát léért…amikor mások ingyen kiegészítőket csinálnak időről időre,itt pénzért még trükköznöm is kell,hogy új pályán játszhassak….Persze a DS támogatásra + trophy rendszerre meg egy határozott “”nem”” volt a válasz….nocomment.”

 6. Akarom!Most!

 7. Hát…Én valszeg pc-n és ps3-on is megveszem….:DPc-n mert klántag vok Cod4-nél és Cod5 ha javítják a hibáit as cod4-nek azonnal új játék lesz a klán életében..:)Ps3-ra meg sima multis csapatásért csítermentesen (sajnos pc Cod4-ben haggyán hogy public servereken hemzsegnek a csíterek,de warban is rengeteg van,konzolon úgy vettem észre nincs/kevés)…

 8. már várom mint atom!

 9. Tegnap nyomtam a Bétát egy haveromnál.Nagyon komoly lesz a game.

 10. CoD 3-hoz is szépen jöttek kiegészítők(boxon)

 11. Büszkék is lehetnek erre a gamere igazi mestermunka.Várjuk őket mister!