Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Cliff Bleszinski túlélő horrort készít?

Cliff Bleszinski, az Epic közismert játéktervezője sikeres, ügyes és okos srác (a három jelző esetében egymásból következik): csapatával összehozták az X360 konzol egyik leghíresebb húzójátékát, a Gears of Wart (és a napokban debütált második részét is), azt a stuffot, melynek címe hallatán az Xdoboz rajongóknál ugynúgy beindul a nyálképzés, mint Pavlov doki kutájánál a csengő hatására.Igen, jól halottad: az [I]egyik leghíresebb[/I] kifejezést használtam: meg vagyok ugyanis győződve róla, hogy igen sok esetben lehetetlen megállapítani, hogy mi számít a “legjobbnak”, és ez a topkategóriás videojátékoknál abszolút létező helyzet.Cliffy B. elmondhatja magáról, hogy tényleg letett valamit az asztalra. Játékának neve egybeforrott az X360-nal, világhírű franchise lett belőle, házi oltárokat állítanak neki – kijelenthetjük tehát, hogy ő megtette azt, amit az anyavállalat, a Microsoft megkövetelt tőle.Itt az ideje azonban továbblépni. De merre? Bleszinski az amerikai EGM magazin pletykafelelőse szerint következő játékát túlélő horrornak képzeli el, egy újabb dimenzióval feljebb zongorázva azt a brutalitást, ami a Gears of War játékokban látható. A PSL olvasói számára e hír azért érdekes, mert CB ezúttal nem X360-only címben gondolkodik, hanem egy Playstation 3 verzióban is.Aki tovább lát két centivel a fanboyszemüvegnél, annak ez a pletyka két fontos dolgot is jelez: egyfelől azt, hogy a GoW játékok kimagasló minőségét, és Cliffy B. csapatának maximalizmusát látva biztosak lehetünk benne, hogy egy nagyon komoly programot fogunk kapni, másfelől pedig azt, hogy az eddig bebetonozott X360 fejlesztők is mind egytől-egyig lépnek a PS3 felé, 2009-től kezdve.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát akkor sok sikert és jó ötleteket neki(k)! 🙂

 2. Martin mikor stúdiólátogatáson voltál az Epic-nél mutattak erről valamit?

 3. A Dead Space megjelenése előtt már dolgoztak a horror sztorin .

 4. biztos tetszett neki a Dead Space 🙂

 5. B@zmeg ez a kép…behaltam:) eleinte nekem sem jött be a gow stílusa, de 2 perc játék elég volt, hogy rájöjjek, hogy ez egy bitang jó játék, a 2 meg mégjobb állítólag. Martintól szivesen olvasnék egy tesztet róla…

 6. Szerintem Cliffy-B-ék csak faragják a robosztus figurákkal operáló Unreal Engine-t és a Gears of War 3-mat. Ezekhez értenek. Pénzfosoda.Egy Dead Space-re még nem lennének képesek. Belehalnának a látvány kidolgozásába, pedig a történeten, környezeten van a hangsúly.

 7. Remelem szakitanak ezzel az unrealos karakterdizajnnal, es emberi meretekkel latjak a jovobeli karaktereiket.

 8. En PS rajongo vagyok, de a Gearsnek nem tudok ellenallni. Most is azt tolom. Mea culpa. :)En nagyon orulnek, ha valami hasonlo jo erkezne PS-re toluk.

 9. Ez a kép xD

 10. “Számomra a hír legfontosabb része az utolsó mondat, remélem hogy még sok fejlesztő fogja “”követni”” az Epicet :)”

 11. Hát én nem vagyok oda olyan jelentősen a Gearsért, most akkor jönne egy hasonló kicsit ijesztgetősebb szinten.Őööö, hát biztos sok embernek tecceni fog, nekem csak az a kérésem, hgy ne UE3 motorral készüljön.

  • Nekem sem jön be a Gears of War, de azt el kell ismerni, hogy jó kis akciójáték. Amúgy mi a bajod az UE-el? Az Epic csodákat művel vele, szóval szerintem tökéletes lenne. 🙂

 12. Végre még egy zombis játék, de jó lesz. 🙁

 13. Jó lesz ez az új Xboxra nyitócímnek.

 14. Hát nem is tudom hogy megérné e lecserélni a jó öreg PS3-at. egy Xboxra

 15. Csinálhatna mondjuk egy Big Brother játékot.Meglátszik rajta hogy azon nőtt fel.

 16. Tudom én hogy nekünk jó! És várom is mit fog csinálni, biztos nagyon állat lesz mert aki egy Gears nevét egybe forrasztotta a Boxal ( gyakorlatilag csak azért és a Fable ért érdemes szerintem meg venni ) az valamit tud és hát nem kérdés hogy egy oriási tehetségröl beszélünk.

  • Hát azért a box-ot sem 2 címért lenne érdemes megvenni. 🙂 Bár az igaz, hogy ez a kettő a legnagyobb húzócím, na meg a Halo.

 17. Ez az egyén felelős az Unreal Enginért is?

 18. “El ismerem a Cliff tehetségét de ps3 szerintem sokkal komolyabb “”jelenleg”” exclusive cimeket tud fel pakolni bármennyire is jo játék a GOW. személy szerint a Ps3 as GOW azaz a God of War sokkal nagyobb huzócím és már most nem kevés Boxos haverom mondta hogy amint jön a GOW 3 rögtön mennek a Bundle packért vagy külön a gépért. És akkor még nem emlitettük a több mint 4 millió darabban el fogyott Metal Geart a Killzone2, uncharted, Grand Turismot, Resistance, Meg hát emlékezzünk meg 1 perces néma csendel a sok elvesztett jo exclisive játékrol 😀 😀 “

  • Most végre PS3-ra is csinál valamit, és ez nekünk csak jó. Ők is tanulnak minden játékukból, így egyre jobb dolgokat fognak fejleszteni.

 19. nyilatkozta is valahol korábban, hogy szereti az elhagyatott űrhajókon játszódó horrorokat.

 20. “Ez nagyon jó hír 🙂 tutira jo játékot fog összedobni, mert ért hozzá ez az “”állat”” 🙂 és hogy PS3-ra is fejleszt ez még jobb! persze ha nem pletyo! met az tuti hogy megtudná villantani a PS3 tudását ő is!”