Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cliff Bleszinski – lájkolja a Demon’s Souls-t

Az Epic fejlesztőstúdió sportos Lamborghinivel közlekedő fenegyereke (legalábbis amikor náluk voltam látogatóban, még az volt neki), Cliff Bleszinski, aki a konzolos vonalon X360 exkluzív Gears of War széria egyik kiagyalója, egyre több pozitív nyilatkozatot ereszt el a Playstation 3 irányába. Források így arra következtetnek, hogy előbb-utóbb érkezhet valami nagy durranás a Sony gépére Cliffy B-től.Az első lépcsőfok az volt, amikor Cliffy [A http://playstationcommunity.hu/note/5016]Twitter üzenetben közölte[/A]: ő bizony megvette a Guerrilla Games nagy PS3 exkluzív címét, a Killzone 3-at. A csávó jófejeskedni akart, mégis eléggé visszafelé sült el a dolog: az internet videojátékos részlegének legnagyobb [I]disznóetetőjén[/I], az N4G híroldalon az ottani, közismerten [I]mega-paraszt[/I] fanboyok egyből be is támadták – kapott hideget-meleget.A második felvonás az volt, amikor Cliffy B a San Francisco-i GDC során vicces megjegyzést tett a PlayStation Move-ra: annyit twitterezett ki, hogy mindig megnevetteti, amikor látja a világító [I]fagyival[/I] hadonászó embereket. Na, erre is jól megkapta a magáét az N4G óljában.A harmadik felvonás egészen friss: Cliffy B egy GDC interjúban a From Software Demon’s Souls című PS3 exkluzív játékát magasztalta, mondván annak multiplayer opciója megelőzte korát, és a jövőben valami hasonlót kéne a játékokba építeni. Cliff szerint manapság a multiplayer trend olyan, mint bemenni linkre egy kocsmába és reménykedni, hogy a haverok ott lesznek. Ennél szerinte tovább kell lépni, és a DS erre volt egy jó példa.Ez utóbbi véleménye miatt [I]még[/I] nem küldték el melegebb éghajlatra a fejlesztőt a fanboyok…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Amúgy én csak azért várom a ps4-et mert kicsit zavaró, hogy a játékokat lebutított grafikával vagy kisebb látszámmal kapja meg a konzol.

  • nekem még rohadtul nem hiányzik az új generáció, a mostani GDC-s techdemo-k sem azok a hihetetlen soha nem látott látványorgiák, hidd el kb 1 óra alatt már észre sem vennéd hogy egy nextgen gépen játszol. nem lenne semmi baj és nem maradnál le semmiről ha csak valamikor 2013-14-ben érkezne a PS4 😛 :))

   • Szerintem nagyjából akkor is fog érkezni a PS4.Túlságosan még nekem sem hiányzik az új generáció, tökéletesen meg vagyok elégedve a PS3 nyújtotta teljesítménnyel. A PS3 exkluzívokat elnézve még van erőtartalék a gépben.A multis címek esetében az elcseszett (pontosabban elhanyagolt) portolásról meg nem a gép tehet.

    • “pont az exkluzív címek azok PS3-ra amiknek még szeretnék nagyon sokáig előre örülni. pl a KZ3-nak volt egy pályája a “”szemétdombos”” ahol olyan látványban volt részem ami mellett az új Battlefield 3 videók megsemmisültek a fejemben 😀 sokkal izgalmasabb számomra az hogy mit hoznak még ki a jelenlegi generációból mint az hogy mit tud egy új graf kártya.. anno a PS2-es Shadow of the Colossus volt erre a legjobb példa, a mostani felhozatal 80%-a nem ér fel azzal a látvánnyal a hangulatot már ne is említsem – és ezek lesznek a halhatatlan címek.”

    • Hát nekem a ps1 és a ps3 melett pár éven belül igazán lehetne egy ps4 is :)Bár úgysem mi döntjük el, hogy mikor jön ki de ha az MS kidobná az új boxot 100% hogy a sony újra lépne egy éven belül.

     • Hát persze! Lehet hogy hamarabb is. A Sony meg a MS értik a dolgukat, akkor fogják kidobni az új gépeket amikor tényleg szükséges lesz. Persze előtte egy évvel már beindul az etetés.

     • Nos a ps3 még talán úgy ahogy bírni fogja a 2011-es játékok grafikáját részben lebutítva de az xbox kezd bajban lenni én így az MS helyében lassan lépnék…Bár a sony helyében is 🙂 Idén még ne jöjjön mert az énsem szeretném de 2012-13 körül lenne pont jó és reális is mert eddig kb minden ps megjelenése között ennyi év volt 🙂

 2. Hát igen. Minimum lassú halált érdemelne, gondolom.

 3. DirectX9.0c / OpenGL 2.0

 4. A héten én is beszállok a Demon’s Souls világába . :]

 5. Az első bekezdés végére érve pont az ugrott be, hogy nem is rossz gyerek ez a Cliff. (Igaz, korábban sem tartottam annak.) Aztán olvastam tovább, és nem értettem, miért ugrottak a torkának jópáran. Sokan aztán tényleg mindenbe csak belekötni tudnak. Mit kapott volna, ha fikázná a PS3-mat?

 6. MS haldoklik ? Mert Cliffy-nek tetszik a Demons Souls és szeretné a Gears-t is PS3-ra fejleszteni egyszer ? tripleLOL ami itt megy az csak egy emberi rosszindulat aminek semmi köze se a játékokhoz se a konzolokhoz se egy normális véleményhez. amit a neten olvasunk csak a jéghegy csúcsa és köze sincs a feltételezett találgatásokhoz. köcsög fanboyok.

 7. Én is úgy látom, hogy elég rosszul ál a MS.

 8. látszik rajta hogy bomba game, de nem tudnék vele játszani :S

 9. Amúgy szerintetek a ps4 mikor jön ki?Jó lenne ha 2012-2013 körül kidobnák 🙂

 10. N4G…a gamtrailers-en voltam egy darabig. Na az is egy állatnevelde. Sokan sírnak, hogy egy-két magyar oldala milyen fanboy-os és ratyi…regisztráljanak egy angol nyelvű oldalra…egyből megváltozik a véleményük.

 11. Én valamit érzek a levegőben….Túl sok a nyilatkozat a ps3 irányába…. talán a következő epic ip már multicím lesz? Vagy talán a Gears 3 is ellátogat majd?

  • Unreal Tournament 3 , Bulletstorm , nem ez lenne az első eset.Szerintem nem kell túllihegni a dolgot.Cliffy is csak játékos,ráadásul szeret is játszani,ennyi.Mondjuk egy Guerrilla-Epic kooperáció odabaszna…

   • “Az UT3 csak azért jelent meg PS3-ra, hogy bemutassa az engine-t a Bulletstorm-ról pedig ők maguk mondták, hogy a KZ3 fényét akarják egy kicsit tompítani mert ők is tisztában voltak vele, hogy “”atomvillanás”” lesz a piacon. De valahol olvastam már, hogy szívesen áthoznák a Gears of War 3-at PS3-ra. :D”

   • Az egy dolog ,hogy játékos meg ,hogy van ps3-a. Az meg egy másik,hogy minden fórumon benyög egy ps3 infót…..Lásd Kojima x-es nyilatkozatai…és jött is a rising….Láttál már ps3 csapatot x-gameről nyilatkozni???

    • Miért, az Epic az Microsoft-os csapat?

     • Nem a Ms csapata, de érdekes módon eddig nem nagyon jöttek ilyen kommentek, meg megnyílvánulások tőlük…Elmékezz csak a Valve-re meg Gabe-re? Ő is Ms volt… erre jöttek egyre másra a kommentjei és az E3-on már a konkurenciánl pózolt, és azóta is fikázza a Ms-t meg a Live-ot ,hogy nem engedték integrálni az ő Steam rendszerét….Nem mondom, lehet kamu a hír, de valami van a levegőben….

     • Lehet van benne valami, de konkrétan ennek a hírnek sok köze szerintem nincs hozzá. Csak leírta egy fórumra a véleményét, mint játékos pár Sony-s címről és az N4G-s trollok jó szokásuk szerint szétszedték.

     • Pedig ha ő azt mondja valamire hogy jó játék, akkor az is.(pláne ha a konkurencia játékairól van szó) Ennyit arról hogy a fanboyok mennyire tisztelik és veszik komolyan a mondani valóját…

  • Az E3-on egy PS3-as Gears of War 3 bejelentés ? :)Nem látok rá sok esélyt, de egy ilyen hír leverne mindenkit a lábáról !

 12. Jó fej :)A fanbojok meg idióták!!!!

 13. Nem vagyok a rajongója, nem is tudok olyan sokat róla, de ha beszáll a PS3-as játékok fejlesztésébe, vagy netán áthozná a saját játékait akkor csak adhat nekünk és ezt kell szem előtt tartani. Nyilván érti a dolgát azért van ott ahol.