Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Clash of the Titans – friss képek

A Warner Bros. Pictures 2010. március 26-án mutatja be Amerikában a [B]Clash of the Titans[/B] című szuperprodukciót, amely egy 1981-ben készült híres klasszikus – a görög mitológiára épülő – kalandfilm újrafeldolhozása. A remake-ben olyan neves színészek kaptak főszerepet, mint Liam Neeson (Zeusz), Ralph Fiennes (Hádész), vagy a mostanság felfutóban levő, az Avatar moziban is domborító Sam Worthington (Perzeusz). Ha még nem láttad az igen jónak tűnő film brutál trailereit, [A http://clash-of-the-titans.warnerbros.com/]itt csekkolhatod[/A] őket.A filmből természetesen videojáték is készül, többek között Playstation 3-ra, a Namco Bandai gondozásában. A cuccról túl sok mindent még nem tudunk, de a fain screenshotok alapján valami kalandos hack’n slash is lehet belőle. Megjelenés 2010 második felében.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most hallok először a filmről, és hát ez a trailer…tényleg brutális, felkeltette az érdeklődésemet. A játék nem érdekel, idén annyi minőségi cucc lesz hogy talán még azokat sem tudom mind megvenni.

 2. Ez a zsaner iden eli fenykorat, ugy tunik.

 3. Amúgy jól megbaszta Kratos ezt a Perzeusz gyereket a GoW 2-ben:D

 4. OldGen graphic…

 5. Giccses, csicsás. Fúúúj!

 6. A film bezzeg nem jön a magyar mozikba március 26-án.Én személy szerint rajongója vagyok ezeknek a filmeknek,és csodálkoznak a mozik,hogy nincs látogatottság,mert varezben hamarabb kijön dvd minőségben mint a mozikban.

 7. Nem szagolok nagy sikert mögötte. Mikor egy hónapja láttam a trailert meg hogy márciusban jön elgondolkoztam hogy milyen hatással lesz a GoW meg a film egymásra. Aztán később olvastam, hogy játék is lesz és mivel már a maják is megfigyelték hogy sokszor a filmekkel azonos időben jön ki az azonos nevű játék, elég esélytelennek tartottam GoW mellett. Viszont így hogy már nem lesz mögötte a film hájpja hasonlóan nem számítok nagy sikerekre.

 8. En is varom a GOW-t de mar hanyok a sok hypetol! A Clash of the Titans egy cimazonos filadaptacio kedves GOWboyok:) semminek sem koppintasa!Vagy tan ep forditva.

  • Kíváncsi lennék rá ha annak idején nem születik meg az a görög mítologiára épülő küklopsz szemkitépős játék, akkor ma hány ilyen lenne… Gyanítom egy darab sem.

 9. Megint egy Filmből- Játék… meglátjuk…

 10. Biztos hogy irdatlan kasszasiker lesz ez a God of War 3, mert úgy látszik minden cég szeretné meglovagolni ezt a sikerhullámot egy saját Ctrl+c, Ctrl+v változattal. 8DKedvences képem, a három békapofi fitymapajzsal a fejükön. XD

 11. Legalább a boxosoknak is lesz GOW III. 🙂

 12. Piszok jó ebből lesz valami

 13. A film valami iszonyatosan jónak ígérkezik (bemutató alapján). Játékot szarom le.Már megint kezdődik a GOW koppintásos duma. GOW meg kiről koppintott??!?!Szánalmas.

 14. PoP:T2T?

 15. Hmm.. hol a fenébe is láttam ilyen küklopsz-kiszemezős jelenetet??

 16. Eddig jòl nèz ki,talàn kihoznak belőle valami normàlisat 🙂

 17. ha már GoW koppintás lesz, akkor legalább csinálhatnák normálisan…

 18. GOW 3 copy, GOW 3 copy!!!!! xDa képek alapján eddig egy jóindulatú 6 pontos game. jó lenne, ha ráfeküdnének, mert jó kis bossharcokat lehetne kikerekíteni belőle. grafikailag legyen színvonalas és látványos a játékmenet. más nem kell.

 19. Egy 6-7 pontos hack and slash szimatolok. A God of War 3 után jó lesz majd levezetésnek 😀

 20. Pont tegnap agyaltam rajta, hogy ehhe miért nem csinálnak játékot, erre tessék.Az a küklopszra rámászós szembekardolás olyan ismerős valahonnan…

 21. Olyan mintha az egész valami arénában lenne.

 22. Érdekes, bár a GOW3 mellett nem tudom mennyi létjogosultsága lesz, ráadásul az ilyen filmadaptációk a legritkább esetben sikerülnek jól.