Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Chernobylite – április végén érkezik PS5-re

Egy kiegészítővel együtt.

Az All In! Games és a The Farm 51 bejelentette, hogy a PS4-re már kapható Chernobylite április végén PS5-re is megjelenik. Az újgenerációs verzió mellett jön egy új kiegészítő is, a Blue Flames.

A Blue Flames bővítmény egyike a 2022-re tervezett négy új tartalomcsomagnak, ami ingyenes újításokat tartalmaz: a “Memories of You” Tatyana és Igor háttértörténetét meséli el új eseményeken és gyűjtenivalókon keresztül, továbbá lesz egy “Silent Assassin” nevezetű számszeríj és fizetős extrák is.

A játékot egyébként a Get Even csapata készíti és a szabad felfedezést vegyíti egy kihívást jelentő harcrendszerrel, a barkácsolás lehetőségével és a nemlineáris történetmeséléssel. A játékosok a csernobili erőmű egyik volt alkalmazottját irányítják, aki egy szerettének rejtélyes eltűnése után nyomoz, miközben próbál életben maradni és felfedni a durva titkokat: összeesküvések, rémület, szeretet és megszállotság várják az érdeklődőket. A szerepjtátékban az együttműködés is fontos, így csapatot kell toborozni, gondoskodni kell a szövetségesekről, továbbá ételt, gyógyszert, fegyvert és információt biztosítani számukra, ők pedig segítenek a küldetésben – a megfelelő kapcsolatok nélkül azonban rosszabbak lesznek az esélyek. Tatianát, a főhős életének szerelmét kutatva fontos döntéseket kell hozni, amelyek hatással lehetnek a jövőre – az emberi veszélyek mellett azonban emberfeletti gonoszságok is figuránk életére törhetnek. A kaland több lehetőséget biztosít, így lehet akcióhősként nyomulni, csendesen kiiktatni a gonoszokat, vagy észrevétlenül osonni.

A móka PlayStation 4-re már kapható, PlayStation 5-re pedig április 21-én érkezik. Ha már megvan PS4-en a kaland, akkor ingyen kapod PS5-re. (Az új változat nem kapott külön előzetest.)

Hozzászólás