Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Castlevania: Lords of Shadow – néhány in-game kép

Találtam néhány nem igazán friss, de itt a PSC-n még nem publikált képet a Playstation 3-ra fejlesztett [B]Castlevania: Lords of Shadow[/B]-ból. (A game állítólag Hideo Kojima felügyelete alatt készül.) A képek között ugyan van néhány a már ismert trailerből, de amiért kiraktam őket, az a pár darab 100% in-game screenshot, melyeken jól látszik, milyen pofás lesz a Lords of Shadow látványvilága játék közben. A karakterek fantasztikusan ki vannak dolgozva és a helyszínek is elsőrangúak – főleg az a zöld erdős placc, meg a templomtorony, amin a főhős épp mászik, néz ki igen komolyan!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. bizony ez is kéne nekkeme

 2. Látványban nem lesz hiány….

 3. Ja, elég látványos az biztos.

 4. Martin! A nagyarcúságról te is tudnál lexikont szerkeszteni. Pont ezért gyanítom, hogy te egy segglyuk vagy a melegek otthonában, ami öntudatára ébredt két beakasztás között. Xetron te meg irgalmatlan elszállt, sznob fasz vagy akinek olyan szar a dumája, mint a kesergő nagyapónak a chio reklámban.

 5. Bejövős – gyanús .

 6. Ez a game is kelleni fog, mert tetszik, sajna az eredeti sorozatot nem ismerem de DS-en össze futottam egy részel az tetszett.

 7. Jó kis GoW-nak ígérkezik 🙂

 8. Én a most megjelenő játékok közül ezt várom a legjobban. Remélem nem fogják elrontani, mint pl. az előző Castlevania-át. Meg hogy lesz benne végre legalább egy hatalmas kastély, ami tulajdonképpen a castlevania játékok lényegét jelenti. Ez az erdőben, faluban bolyongás annyira nem köt le.

 9. nem rossz de maradok inkább a gow3-nál!

 10. Vannak kedvenc kiadóim és ez a játék is beletartozik szerencsére:D Én várom és türelmes vagyok!

 11. Ha olyan hangulata lesz, mint a SOTN-nak, akkor kell! Máskülönben nem.

 12. Kemény képek. Jó hogy kiraktad a képeket Martin.

 13. 1g Castlevania utánérzése sincs + steril és műanyag.

  • Ez steril? Olyan textúra van ott a torony falán, mint kevés más játékban. A Ninja Gaiden 2, az a steril, nem ez. 🙂

  • Hát sterilnek nem mondanám, majd ha játszottál a Portállal akkor megtudod milyen az. 😀 Persze annak jól is állt.Castlevania érzés dologban egyet értek, de ha a címét elfelejtem, akkor egy király kis játéknak tűnik, és nem akarok ezért kimaradni belőle.

 14. Azt elfelejtettem,hogy ezen legalabb lathato,hogy igen komolyan vettek a jatekot a keszitok,es meg ha ra is huzzak egyesek,hogy GoW koppancs,ez legalabb felnott a feladathoz.Nem mint a Dante Infernoja,ami fajoan gyengenek igerkezik a dogunalmas demo utan,kulalakban meg se ennek se a GoW-nak nyomaba sem erhet.

 15. Megjelenik ez iden?

 16. Íjjj bázzzmmmeeeeee! Gönyörű!

 17. Szépnek szép de ez még szép kevés egy jó játékhoz.

 18. brutálisan jól nézz ki:)

 19. A grafikával bizonyára nem lesz gond.

 20. Nem rossz 😀 Egyébként csak én láttam rosszul hogy nincs benne vér? Vagyis a trailerbe?

 21. Talán a gow3 engine-t használná? 🙂

 22. széép…de manapság többek között ez csak másodlagos…szerintemJátszhatónak kell lennie…nomeg szépnek! 😀

 23. hát nem semmi.

 24. na egy újabb gow copy játék .

  • Most ennek van szezonja. =]

  • én azt mondom erre: hál’ Istennek!!

   • én erre azt mondom : A castlavani a régi játékok franchise közé tartozik, amit mára, hála kojimbra mester,konami stb… köszönhetően sikerült a régi hagyományos gamet szétbombázni(feladni) és a mai trendet követve, jó kis előrehalódós, ütök ameddig tudok, gamet csinálni.

    • ismerem a régit is, tojok a váltásra, a két jó út közül most a másik irányba mentek:)

    • “””castlavani”” “”kojimbra””Azt a krva ember, te biztos valami félkész konyhai robotgép vagy, ami öntudatára ébredt két narancsfacsarás közben.”

     • hát bmmeg folyik a könnyem!:D

     • Örülök neki, hogy megtaláltad a hibát egyben köszönöm azt, hogy ki tudtál javítani!:)Két narancs, facsarás közben úgyse értem volna rá, hogy kijavítsam a hibámat, plusz amúgy se érdekel ,de azért még egyszer köszönöm,hogy ezt te megtetted ! Ha már másba én segítek neked, te legalább ebbe tudsz segíteni nekem.:D

     • Ahhoz képest, hogy funkcionális analfabéta vagy, az arcod elég nagy.

     • frappánsabb választ vártam volna tőled, WOW XD

    • “Ha ismernéd a régi Castlevaniat tudnád, hogy eredetileg az is “”csak”” egy hack ‘n’ slash. Én örűlnék, ha hagynák a Metroid játékmenetet a francba, unom. Ostorral csapkodni, ugrálni, na az a királyi móka!:)Mondjuk az az érdekes, egy tényleges gameplay vidi nem volt még és a vénkisasszonyok már nyöszörögnek.:)”

     • Most ezt az újat látva – és fröcsöge fikázva – mindenki milyen krvanagy retro Castlevania fanboy lett, annak idején meg ment a földön fetrengés, hogy ez milyen egy tetves nehéz game. 🙂

     • Néha kajak úgy érzem magam mint egy öregek otthonában, 70 éves papák között.

     • Lassan bevonulok az öregek otthonába és azt fogom ismételni csak bezzeg az én időmbe . Bezzeg az én időmbe, még parás volt a resi stb….Amúgy martin, amik voltak videók eddig,abba lehetett látni néhány gameplayt jelenetet ! szóval azt nem tudom, hogy én néztem rossz videót vagy te.

     • Már rég óta van egy olyan érzésem,hogy te nem ismered (szerintem) a sorozatot. Metroid ???? nagy lol vagy inkább wow 😀 Amúgy nem Action-adventure game ??de ez lényegtelen ilyenkor,megkíméljük magunkat az újabb értelmetlen 100hsz követően, olvad el ezt :http://en.wikipedia.org/wiki/Castlevania vagy kérdezed meg alucccard-ot .

     • Kuki, nem tudom te miért tolod a képembe mindig a wikis oldalakat, de had mondjam el, hogy amiket te itt olvasol és papolsz, azoknak a felével már játszottam. Ettől nem lettem jobb ember, nem vagyok jobb fociban és nem lettem tőlük izmosabb sem, de legalább értek hozzájuk. Te böngészd az oldalaidat, addig én játszom, deal?Másik meg, ki a ‘szom az az alucccard?:D

     • “””Másik meg, ki a ‘szom az az alucccard?:D “”, hát én :D”

     • ki más lenne 😀

     • “Összesűrítem a mondókámat 🙂 Na figyelj kis kuki, most egy fogadalmamat fogom megszegni miattad ! :)Én már nes-snes játszottam/láttam a Castlevania játékokkal, így van egy kicsi fogalmam a játékról. Jobban tennéd nem a Symphony hoznád fel állandóan, mert a Castlevania II: Simon’s Quest-ben volt már ,,Symphony””hoz hasonló játékmenete, vagyis azt nevezhetjük az első szabad castlevaniának .Szerinted hány játék készült abba a stílusba, ami a metroidra hasonlít,rengeteg.De ilyen tapasztalt gamernek minek magyarázom, neked ezt kellene tudnod. (ha kérdeznéd esetleg,igen végig vittem a metroidot)Nem esküszöm meg, de tudtommal előbb volt castlevania ,mint metroid ,de javítsatok ki ha tévedek. Azért gondold meg újra,hogy a Symphony óta nem változott a sorozat ! (Van egy olyan érzésem, hogy te csak azzal a részével játszottal )A Wikis linkeket azért küldöm,hogy olvasd el, nem viccből teszem be ! Lehet öregnek érzem magam,de én olyan gamernek érzem magamat, akiknek tele van a tökük a lightos /elcseszett (tiszt kivétel) gamekböl,amik manapság mennek . Ezért ha öregnek titulálsz akkor rajta ………..”

     • Hopp várjá találtam neked való olvasmányt, (tudom, hogy a wikit úgy is szereted^^) íme: http://en.wikipedia.org/wiki/Castlevania:_Symphony_of_the_NightGameplay rész, utolsó bekezdést ajánlanám figyemedbe, metroidvania kifejezésről. Na látod Kukikám, én ezt unom már kicsit, mert a bizony fergeteges Symphony óta csak ez van, azért is örülök, hogy megint, egy pöttyet, többet csattog majd az ostor.:)

    • Ájjjáájjáááj ! Kojimbra ! Hujjjujjujj ! :]

 25. bazinagy undorító monsztákat akarok!!!

 26. Kell. 😀

 27. csodálatos képek,komoly ellenfelek lessznek benne

 28. Na az ilyen kaszabolós játékok kedvelői nem panaszkodhatnak.El lesznek látva minden jóval.Gyönyörű a látványvilág annyi már biztos!

 29. Egyre jobban várom! 😛

 30. szerintem is nagy durranás lesz.

 31. Szerintem ez tuti vétel lesz.

 32. Remélem sok titok és felfedezés lesz a játékban. Minimum annyi mint a Darksiders-ben. Mert egy Castlevania játéktól elvárom.

  • Ebben reménykedem én is, meg,hogy megtartják az rpg elemeket, bár erre nem sok esélyt látok. =( Faják a képek *.*

 33. Ha tényleg benne van Kojima keze, akkor szinte biztos hogy jó játék lesz. Az ő neve nekem garancia. A képek is szépek nagyon.

 34. hú de baba!

 35. Már kisiránkoztam magam, úgyhogy jöhet a játék.Tényleg szép, és biztos hogy jó is lesz.