Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Castlevania: Lords of Shadow – GC10 képek és trailer

A Konamit több vád is érte amiatt, hogy Playstation 3-ra is bejelentett, idén ősszel érkező hack’n slash játéka, a Mercury Steam által fejlesztett [B]Castlevania: Lords of Shadow[/B] “nagyon hasonlít” a Sony God of War III-jára, és egyébként is “már nem 2D-s”. Mindkét állítás igaz.Ettől függetlenül a játékhoz érkező látványtervek, screenshotok és videók folyamatosan azt bizonyítják, hogy a Hideo Kojima által – állítólag – felügyelt programot gondos kezek csinosítják. Amiről a Belmont család mindig is híres volt, a démonirtást úgy tűnik itt is gyakorolhatjuk majd.Friss screenshotok és karaktermodellek a galériában. Az erdős képet különlegesen látványosnak és szépnek találom. Remélhetőleg tényleg jó game lesz![GT]703131[/GT][B]*UPDATE*[/B]Kihirdették az európai megjelenési dátumot: 2010. október 5.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Erre se kell már sokat várni.

 2. “Nem tudom elképzelni , hogy ez sz@r legyen ! “”Iszonyat bejön . :]”

 3. Ajjj de kib***ttul jól néz ki!:) Én se tudtam hogy már idén megjelenik, tuti meg fogom venni, inkább a kitolom a Black opsot későbbre.De egyébként hol vannak a múmiák, frankeinstein, a kaszás, a vérfarkasok stb stb…. Nagyon faszák a karakterek, de ez nem Castlevania! Persze a Nes meg Snes-es hangulatot már nem lehet átültetni ps3-ra.Szívet melengető volt az is amikor megállt a kapu előtt, pont mint ezelőtt 20 évvel a nes-es részekben.Xetron: Igen ez egy kicsit fura mert a Castlevania immáron 23 éves múltal rendelkezik, a GOW meg igencsak a töredékével. De a Castlevania eddig csak 2d-ben volt és most hogy kijön 3d-ben a játékmenet tényleg hasonlít a GOW-ra! De annyi erővel a Dantes’s inferno-t is hozzá lehetne hasonlítani mert az is egy az egyben GOW csak más karakterekkel meg sztrorival.

  • N64 volt 3d castlevania és 2 részt is megélt ott ! PS2-re is készült még 2 3d castlevania, curse of darkness,Lament of Innocence néven .Castlevania N64http://www.youtube.com/watch?v=dy29c-H9EKUCastlevania: Legacy of Darkness N64http://www.youtube.com/watch?v=2yJx4yI-dGcCastlevania: Curse of Darkness PS2http://www.youtube.com/watch?v=QYG1TLWCLX0&feature=relatedCastlevania: Lament of Innocence (nem full 3d, mint a curse)http://www.youtube.com/watch?v=ngtJh12Esec

 4. KELL! 😀 😀

 5. A dzsungeles rész odavág rendesen!

 6. Lassan minden játék a GOW3-ra fog hasonlítani, melyik évben is csinálták a GOW-ot és mikor is a castlevaniát ? Szerintem előbb gyilkoltak a belmontok vámpírokat, mint hogy Kratos küklopszokat ölt volna ….

 7. Lenyűgöző. 😮

 8. Te jó ég már ilyen közel van a megjelenés?! Annyi jó játék jön mostanában, csak győzze az ember pénzzel. Nincs mese szelektálni kell, de ezt nem hagyom ki.

 9. Nagyon várom.

 10. profi munkának tünik.

 11. egyre jobban érdekel a game,oda kell rá figyelni még akármi is lehet belőle.

 12. Szerintem az év meglepetése lesz.

 13. Mekkora rücskös kolbászok lógnak az övén, ej! Öröm nézegetni ezeket a képeket.

 14. Ez valami elképesztően gyönyörű! Amióta először megláttam, azóta bele vagyok szerelmesedve. Holott Castlevania szűz vagyok, még.

 15. Lesz*rom ki mit mond, nekem ez a game tetszik, és kell.

  • Egyetértek, maximálisan! De nem is volt itten fikázás szerintem. Ha minimál volt is, az belefér. Nekem elsuhant a fülem mellett.

 16. Őlég mokány, meglesz.

 17. Hail to the king.

 18. Nagyon brutal, megjelenhetne már.

 19. Itt ugye fix kamera lesz?? 🙁 annyira nem gond, csak én szeretek nézelődni,pláne itt nagyon jó lenne. Nem tudom mennyire fog át jönni a régi castle. fííling, azért valami csak lesz, elsőnapos vétel, de azért kicsit tartok tőle

 20. Most látom a Gametrailers oldalán, hogy megjelenés December 31. ! :SAkkor még sem ősz ?A képek eszméletlenek, csak a játékra is maradjon meglepetés. Túl sok mindent megmutattak.

 21. megjelenhetne már baszus.

 22. Jó lenne ha valóban így nézne ki.

 23. …nagyon jó kis cucc lessz ez

 24. 2-dik kep kegyetlen!

 25. Überbrutál! Kötelező vétel.

 26. Mondjuk elég hülye volt az, aki azt mondta a játékról, hogy a gowIII hasonlít . Nagy többsége azt se tudja mi az a castlevania ja abba van benne dracula muhahahah

  • Én maga a harcra mondom azt hogy hasonlít ez a GOWIII-ra még ha hülye is vagyok 😀 Ahogy a csákó csapkod az ostorral, meg maga a harcrendszer tisztára a GOW-ot idézi. Mondjuk nem vagyok egy nagy Castlevania bennfentes 🙂

 27. Teccetős !!

 28. Egyetlen kérésem lenne: – Lécci-lécci ne legyen lineáris –

 29. Már várom nagyon!! :]

 30. Nagyon jónak néz ki.talán még a GoW-nál is jobb lesz.

 31. Nálam az idei évben ez az egyetlen 100%-os premier vételes játék, meg talán még a Dead Space 2.

  • Komolyan? Én még gondolkodok rajta, mivel az E3-as gameplay annyira nagyon nem győzött meg ( kicsit túl GOW-osnak tűnt – főleg a csapkodás része ), de annyira impozánsak a képek, meg maga a játék stílusa, és témája, hogy nocsak. Akkor dobtam el a hajam, mikor az egyik gameplay-ben mutatták azt a – könyv – menüt. Na az brutális.

  • Dead Space 2 csak jövőre lesz!

 32. “Van egy olyan olyan érzésem, hogy ez a game előkelő helyen fog szerepelni a “”2010-es év legjobb játékai”” listámon. :)”

 33. Amúgy valszeg vétel lesz, mert nagyon bejön.

 34. Az uccsó képen kicsit lehetne szebb is a kardja annak az izémicsodalénynek….

 35. Ajóéletbe.

 36. Engem meg nem emlékeztet egy korábbi Castlevaniára sem. Azért szép.

 37. epicwin

 38. Nekem a második kép tetszik a legjobban. 😀

  • Az is atom!

  • Detto. Jó lenne sok ( harc nélküli ) nyugisabb barangolás, meg felfedezés.

   • Én hentelni szeretek. Kicsit epic gonosz feeling jó sok eksönnel a kedvencem.Amúgy nem baj az, ha hasonlít a GoW-ra. Az annyit jelent, hogy hasonlít 1 jó játékra. Amúgy valszeg az lesz.

    • Nekem is bejön a hent, de kicsit besokalltam, főleg a Bayonetta-ban ahol teljesen lineáris úton voltunk vezetve, és kötelező arénaharcok ezrein kellett átverekedni magunkat, aztán volt ugye a GOWIII is, szóval egy-két picit nyugisabb szitut el tudnék már viselni. Tényleg felfedezni, eltévedni, rácsodálkozni a dolgokra, hogy ne csak az öldöklés legyen. Meg jobb szeretném ha nem kötelező arénaharcok lennének, hanem azért akarjunk harcolni, hogy elég erősek legyünk az ellenségekhez.

     • Játszottál már castlevaniával ?

     • őőőő… nem… ( nagy pofont fogok ezért kapni? )

     • Vagy ha gondolod összefoglalhatod mik a Castlevania főbb ismérvei ( röviden ) 🙂

     • ISTENEM KÉRLEK NEEEE!:D

     • EJJMÁ NA-HÁ E! Nem vagyok kultúr kocka, nem ismerhetek mindent ( meg ha alap is 😛 )Ha csak annyi, hogy mész ücc, meg harcolsz, meg piros löttyel életet töltesz, meg kulcsot keresel, meg varázsolsz meg főellenséget győzöl, akkor vágom 🙂

     • Most nézem, hogy írtál 😀 Elég hosszú és fárasztó lenne inkább olvasd el ezt aztán jelentkezz nálam, http://en.wikipedia.org/wiki/Castlevania

     • “””Tényleg felfedezni, eltévedni, rácsodálkozni a dolgokra, hogy ne csak az öldöklés legyen. Meg jobb szeretném ha nem kötelező arénaharcok lennének, hanem azért akarjunk harcolni, hogy elég erősek legyünk az ellenségekhez.,,Darksiders-t beszerezni és nem nyafogni! Egyébként az új Castlevania-ról már volt hír, hogy 16 órát is meg fogja haladni, valószínűleg nem lesz lineáris.”

     • “Az ismerősöm fordítása szerinti “”Sötétoldalasok”” nem jött be 😛 HÁHÁ! :)Olyan bumfordi a design is, meg a főhős is, meg a harcrendszer se tetszett. ^^ Szóval!”

     • Te bajod Rei, de akkor nekem itt nem mond, hogy nincs a piacon mászkálós, harcolós, fejlődős game, mert agyonváglak!Egyébként most jutott eszembe, hogy a Batman is ilyen, szóval ha a Darksiders-re allergiás vagy, toljad a denevérrel.

     • Jóvanna, kussba maradok 😀 Sokan mondták pedig, hogy jó a cucc. Na majd lehet mégegyszer’ nekibirkózok, a Batmanót is majd valahonnan betesztelem 🙂

     • Na nekem pont a Darksiders jutott eszembe amikor néztem a videot.

     • Hozzáállás kérdése. Ha már sok hentelést toltál mostanában akkor nem csoda hogy most nem arra vágysz.

     • Én örülök valami újnak, ilyen szempontból, mert számomra eddig 2 féle ilyen jellegű játék volt, a DMC-k ( a Bayonetta-t is ide sorolom, mert az se lépi egészen át a határt ), meg a GOW-ok. Ez meg végre valami más 🙂