Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Castlevania: Lords of Shadow – az első tesztpontszám

Az OXM magazin az elsők között tesztelhette a Konami Playstation 3-ra is október 7-én megjelenő hack’n slash kalandját, a [B]Castlevania: Lords of Shadow[/B]-t, melyre az igen előkelő 9/10 pontszámot dobta. John Blyth teszter nagyon elismerően nyilatkozik a játékról.- Hatalmas és varázslatos- Méretes – de a “méretes” nem elég nagy szó- Nem egy DLC-re épít hanem azonnal értéket kapsz a pénzedért- Epikus telitalálat- Kb. 20 órás, fantasztikus menet- Hangulatában a God of Warra, a Shadow of the Colossus-ra és A faun labirintusára (film) hajazA Lords of Shadow mindenki számára elérhető próbaverziója ezen a héten érkezik a PSN-re![GT]703131[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kötelező megvételt igényel.

 2. 100.hsz :)faxa cucc

 3. Nem tudom de az értékelések róla eléggé érdekesGT 8,9…GS 7,5…Máshol meg dicsőitik…

 4. “””Hangulatában a God of Warra, a Shadow of the Colossus-ra és A faun labirintusára (film) hajaz””Eddig is meg akartam venni, de ez a mondat teljesen megerősített.”

 5. Teljesen rákattantam, most mi lesz. Pénzem meg nincs, valaki esetleg ha kijátszotta kölcsön adhatná, pécs környékén plz

 6. Milyen film ez a Faun labirintusa? Látta valaki?

 7. Kipróbálos majd megvevős és végigjátszós game!

 8. Na ezt majd tuti kipróbálom.

 9. Ha mostanában veszek játékot, szerintem ez lesz az.

 10. Megkérném a két urat, hogy ne egymást nyúzza.

 11. Köszönöm szépen, nekem ez bőven elég!Sőt ha 7pontot adtak volna akkor is megveszem, mert Kojima mester oltalmazó kezei a játék felett nekem már eladta a gammát.

 12. Király lesz ez úgy ahogy van. Azért remélem üldözős pályarészekkel is szinesítik majd (menekülés a vérfarkasok elöl stb).

 13. 9p az teljesen jo!En ennyire szamitottam, atlagban ennyi lesz! 🙂

 14. Eddig kimaradt a sorozat, valahogy nem érdekelt. Ezt mindenkép kipróbálom!

 15. Ütős lesz.

 16. “””Értéket kapsz a pénzedért.””Nekem ennél több nem is kell! Várom a demót…”

 17. Ez egy nagyon ígéretes alkotásnak tűnik nekem!

 18. Bíztam a játékban,úgyhogy még a tesztpontszámok előtt előrendeltem. Ez a cím lett az októberi befutó.

 19. Jobb lesz a Gow3-nál, már csak azért is, mert annál nem is nehéz jobbat csinálni. 1. rövid volt. 2. már a ninja gaiden is többet tudott mozgás repertoárban felmutatni 100 évvel korábban.

 20. “””Hangulatában a God of Warra, a Shadow of the Colossus-ra és A faun labirintusára (film) hajaz””GoW (nagyon örülök)SotC (hát ez nem túl jó hír, nekem nagyon nem jött be)A film (OK)Mindent összevetve: be fogom szerezni a Castlevaniát az idén.”

 21. Zsírlézer! Nagyon várós!

 22. jól néz ki….várom a demót

 23. Ezek szerint nem valószínű, hogy a Kojima production ezzel a játékkal fogja csorbítani a hírnevén.:) Jó döntés volt a Konami-tól, hogy felkérték őket.

 24. Pedig sok mindenben felülmúlja a GoW3at.

 25. én nem vagyok oda a castle világáért, de ez most jobban lázba hozott mint a gow3 előzetese

 26. A 9 pont az nagyon jó, amúgyis még a GOW III-nak sem sikerült a 10 pontos mutatvány. Természetesen a játék már elő van rendelve. 🙂 A demót pedig várjuk ezerrel !Érzem, hogy már az nap este lesz vagy 5 blog róla, hogy milyen xar és, hogy a Kratos 100x jobb… :S

 27. Ehh de közel van mááár XDXD

 28. Akkor azt hiszem nem tettem rosszul, hogy előrendeltem.

 29. Lattam mar masik tesztet is, ott 90% kapott! 🙂

 30. A demo alapján a gow3-hoz nem ér fel.

 31. Szerintem jó game lesz, ha nem is 10 pontos cucc, kevés nagyon az olyan játék ami meg is érdemli.NAGYON kevés.:P Egyébként, ha néha nem lehet tudni, hogy hová kell menni, tehát el lehet tévedni, az nem gáz, miért az jobb ha már egy játék lineáris és ész nélkül kaszabolod magad előre?:S Különben sem érdemes vitatkozni, emberek által vélt dolgokon, hogy ez ilyen lesz benne meg stb. Majd ha ott lesz előttünk és nyomatjuk a stuffot, akkor lehet majd értelmes véleményt produkálni szerintem.

 32. ha annyira elelveztek a stufftol akkor miert voltak befosva radobni a 10/10-et? ez az egesz ertekelosdi a magazinoknal nem er xart sem, de mind1. nalam ez 100-os cucc lesz.

  • Azért mert lehet túl könnyü, 1-2 bug stb. Tökéletes játék nincs. Amúgy meg ez 1 ember véleménye, neki 9/10, másnak 10/10 a Józsinak meg 3/10 mert a HALO Reach jobb. 😛

   • hat ez az, nagyon ritka az objektit, teljesen pbjektiv pontozas, azert is szeretem ha inkabb az osszegzesban par pontban le van irva az pro es kontra a jatekrol, nem szeretem az osszevont ertekeleseket.

  • Ők először megnézték, aztán értékelték. Te még nem láttad, de már értékelted. Ennyi a különbség.(Negatívumként azt említette az ember a tesztben, hogy néha nem tudni, hova kell menni következőnek. Többek között ezért nem 10 pont.)

   • Meg gondolom nem belsős game, és ezekre általában nem tolnak 10/10-et az Official újságok 😀

   • Negatívumnak, ebben mi a negatívum?Legtöbb részben úgy volt, elmentél egy darabig és nem tudtál továbbjutni mert nem volt meg a megfelelő item stb, és visszakellet fordulni, remélem, h erre gondol…..

   • felreertes ne essek, nem ertekeltem, csak nagyon ritkan adnak valamire 10 pontot, pedig szerintem nem abbbol kell kiindulni hogy a 10 pontos cucc az tokeletes, mert peladaul a peacevalker sokaknal megkapta a 10-et pedig lett volna meg mit javitani rajta. nem is tudom , de szerintem ez a pontozos ertekeles eleg gaz, sosem lehet az ember objektiv, mindent mindig mindenhez viszonyitunk… meg talan a katagorizalt pontozas mukodik, ha kulon szetszeded hogy a grafika mennyi pont, tartalom, mozgas meg ilyenek.. de hogy minek ezt osszevonni. ugy sem dont el semmit ha valami 88 vagy 92 szazalekot kap, attol meg mindenkinek egyeni velemenye lesz rola.

  • Én pedig ezt a 10/10 utáni sírást nem értem.Miért van az, hogy sokan két pontos rendszerbe gondolkoznak a 10 helyett.Ha egy játék 7 pontot kap, sokan már felsírnak, hogy jajj de szar, pedig igazából a 7 már jó, a 9 pedig a kurvára kibaszott jót jelenti.Ha egy játék 9 pontos értékelést kap, az elismerés, nem pedig szemét lepontozás.

   • nem mondtam hogy a 9 az lepontozas. csak megeshet hogy sokaknal jobban bejon egy 7 pontos mint mondjuk egy 9. izles dolga es hogy ra e tudsz hengolodni. na jo, nem mondom hogy szorni kell a 10-eseket, cak valoban nagyon ritkasag es az mar rogton szenzacioszamba megy ha valamire 10-et adnak. lehet ennyire nem lesz jo ez a game hogy megerdemelje, de majd meglatjuk.

 33. Hail to the King l,,l >___< l,,l

 34. Ennyi… ha Kojima valamibe beleüti az orrát ott kő kövön nem marad 😀

 35. Kíváncsi vagyok rá, mi sült ki belőle… Várom a demót!

 36. Tudtam én, h jó lesz ez. Mindig is szerettem a Castlevania játékokat, szval ez 1. napos vétel lesz!!

 37. Várom a demot. (Nem is tudtam, hogy eltolták a megjelenést).

 38. Kellemes meglepetés. Kicsit rosszabbra számítottam.

 39. Kíváncsi vagyok tudja e majd überelni a Darksiders-t.( Igényességben, megvalósításban biztos nagyon ott lesz. )