Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Cargasm – autóverseny-orgazmus bejelentés

A Candella Software / Saga Wonderworks duó friss bejelentése szerint új autóverseny készül Playstation 3-ra és Playstation Portable-re (is), melynek címe beszédes szójáték: [B]Cargasm[/B]. A sajtóközlemény értelmében a game “visszatérés a klasszikus játéktermi versenyek” hangulatához.A Cargasm exkluzív sportautói többek között London, San Francisco, Egyiptom és Svédország különböző pályáin száguldanak végig. A fejlesztők nagyon magabiztosan nyilatkozzák, hogy a londoni pálya például annyira élethű lesz, “amihez még csak hasonlót” sem láthatott a nagyközönség: minden ház, minden ajtó és minden ablak is ugyanott lesz a lemodellezett helyszínen, mint a valóságban.A program egyik érdekessége a “Cargasm Harem” nevű… háremgyűjtési lehetőség. A versenyeket szexis rajongó leányzók (Cargasm Girls) izgulják végig, akikből a leggyorsabb player beinvitálhat párat a háremébe. Emellett “Ecstasy”, azaz extázis pontok is gyűjthetők a trófeák mellé – mely serlegeknek neve is erősen [i]ráutaló[/i]: Try Thrust, Lesbos, Orgy, Playboy, és Cargasm Sultan.Ajith Ram, a progi kreatív rendezője szerint a Cargasm nem szimulátor: inkább a versenymóka a lényege, hogy a gémerek úgy érezzék – uhhhhhh, áhhhhh, ohhhhh, de jót száguldottam. Szerintem valami hasonló lesz, mint a Blur.Dátum még nincs.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hmm … érdekes …

 2. “””visszatérés a klasszikus játéktermi versenyek”” hangulatához….ugy legyen! nem kell a tokeletes autocsoda meg az atomra reszletezett epuletek, eleg ha jo a ahngulat es jatszhato lesz, par kort tuti le lehet vele nyomni, a tobbit mg majd meglatjuk. ne legyunk maaa ennyire kritikusak, nem lehet mindent a gt5-hoz merni mert akkor nincs mirol dumalni :0(“

 3. hát ezek ritka ronda képek

 4. Nem hiszem, hogy a nagy versenyben azt fogom ellenőrizni, hogy a járdán a kutyapiszok pont odakerült-e, ahol a való életben is megtalálható.

 5. :))))ekkora hülyeséget

 6. Kik ezek!?

 7. Jajj , ez asszem nem az én játékom .

 8. Maradok a GT5-nél meg az NFS-nél, ha nem baj… 😀

 9. Ejj de ronda:D

 10. Nagyon felemás képek.Eghyiken bitangul jól néznek ki a kocsik, a másikon meg nagyon gyengén.Ez is olyan amit csak egy demoval lehet majd eldönteni.De előtte majd lássunk egy kis ingame videót, hátha jól össze van rakva és mozgásban büntetnki fog.Ez még mindig a jobbik, eset, mint a Dirt esetében ahol a CG grafika után kapunk kiábrándító ingame képeket… meg demot.

 11. Az kimaradt, h bongeszos jatek…

 12. Hát a pálya tökéletesítése helyett a szabad idejüket inkább az autókra fordítsák mert azok elég furák.Lehet tul sok poligon ment el a helyszineken lévő ajtókra meg ablakokra így már nem jutott elég a kocsikra. XD

 13. Fujj de randa, olyan érzést kelt, mintha minden műanyagból lenne…

 14. “Hú de nincs egyben ez a stuff :SMinden pályaelem más minőséget tükröz…a level desingról nem is beszélve, ahogy egymásra vannak pakolva a különböző épületek. Látszik, hogy gyenge lead designer felelős a képi világért, mert az épületek egyike-másika mintha a google earth-ből lett volna kilopva és rá lenne húzva valami magas felbontású textúra, a kocsik meg…3-4 évvel ezelőtti minőséget hoznak….az égboltot meg meg sem említsem.2010-ben, hogy még mindig ott tartanak, hogy üresek az autók…régebbi játékokban van már bennük legalább egy sofőrnek kinéző akármi.A második sor középső képe mindent elárul. Egy rendes bevilágítás nincs a játékon (minimális árnyékok), a textúrák jellegtelenek (semmi kosz, falfirka, “”az idő vas foga””), a kocsik meg csak csillogni tudnak, mintha most lettek volna felpolírozva az apró részletek hiányáról meg nem is beszélve.Igaza lesz Zsoltnak, hogy a címével akarják eladni, mert különben baromira jellegtelen egy játéknak tűnik, de még csak a képi világa sem adja vissza azt, amit a cím ígér. 🙁 Ez nem sexi, ez ratyi.”

 15. a környezet szép,de az autók…furák…

 16. Gonolom annyira jellegtelen volt eredetileg, hogy ilyen blődségeket kellett kitalálni, hogy egyáltalán felfigyeljenek rá. Pedig a képek alapján egész tetszetős. Ha hozza az Anarchy színvonalát (nem nehéz), akkor még jó is lehet.

 17. a játék mellé kotont és síkosítót is adnak majd? 😀

 18. Tucatjáték!

 19. Dejó lesz a playstationnek a fitymacsattogást hallgatnia a játék közben..

 20. Inkább a GT5!!!!Ebben csak a csajok jönnek be, de róluk meg nincs kép.

 21. Azt hiszem inkább ezt veszem meg, mint a Gt5-öt.

 22. xDKell! 😀