Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Capcom – négy új játék a TGS-en

A Capcom egy kis Twitter üzenet formájában kürtölte világgá, hogy a Toky Game Sow 2010 rendezvényen négy darab új játékot jelenteknek majd be. Emellett még néhány friss Marvel vs. Capcom 3 (Playstation 3 is) karakter is leleplezésre kerül. A 4 game körül egyelőre vad találgatás megy. Az opciók:- Resident Evil 6 (Keiji Inafune Capcom góré szerint a bejelentés “közel van” – a TGS is közel van)- Devil May Cry 5 (már mindenki egy Ninja Theory fejlesztésről susmorog)- Mega Man Legends 3 (a rajongók régóta masszírozzák a Capcomot a folytatásért)[B]Tokyo Game Show: 2010. szeptember 16-19.[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Resi6 , DMC5 jöhet . Esetleg valami új cím is jöhetne – ami nem folytatás . :]

 2. DMC bármikor:D

 3. (Hja egen, Dead Rising…)

 4. Szomorú, hogy a Lost Planetet leszámítva egy új szériát nem tudott indítani ezen a genen a Capcom. Oszt’ most nehogy a Dark Void-dal példálózzatok nekem.

 5. Resi 6 jöhetne.

 6. A RE6 jól cseng.Lost Planet 3? Lehet, hogy nem lett kassza siker, de az én kedvemért se fejlesztenének egy új részt??? 😮

 7. Na ezek így jöhetnek is.

 8. Resident Evil 6 nekem az feküdne igazán

 9. Én azt olvastam pletyka szinten, hogy japánok csinálják az ötödik részt is, csak több nyugati hatást akarnak belevinni, én ebben a változatban reménykedem. Resi 6 jöhet bármikor.Legends 3 helyett meg inkább X lehetne, csak épp nem én döntöm el.Aztán még lehet egy PS3mas Monster Hunter is, hogy hatrix ne bőgjön annyit. 😀

 10. Én is Onimushát akarok Leon a profi nélkül 🙂

 11. ONIMUSHÁT A NÉPNEK !!!

 12. Már hidegen hagynak a Capcom játékok. Folytatások tonnaszám, nullához közeli eredetiség. DMC-ben már rég nem hiszek. Jön majd egy szokásos szájbadúrós brutál-bizalomgerjesztö trailer, majd kapunk egy elbaltázott teljes játékot ( persze ne legyen igazam ). RE6 az 5 után egyenlöre nem izgat.

  • Erre a két nagy címre muszáj lesz rágyúrnijuk. Ezeknek a frencsájzok bevételei úgy kell a Capcomnak mint egy falat kenyér a sok bukások után. Az már bíztató, hogy új alapokra akarják helyezni Dantét és gondolom a Resivel sem lesz másképp !

 13. Devil May Cry 5 Resident Evil 6 ezek biztos bejelentik

 14. “A Resident Evil 5 az sztem egy kalap sz*r, és az a “”Degenerált”” animációs film is amit tesómmal végig röhögtük, vagyis amikor már a felénél se tudtuk a röhögést abbahagyni inkább hagytuk és beletekertünk:D szal a 6 nem hiányzik nekem, viszont a DMC 5 jól hangzik, a 4 se volt rossz, bár voltak hülyeségek benne, amiket ki lehetett volna hagyni de mind1…”

 15. Májkrémet akarok! 😀

 16. RE6?!Csak akkor térjünk vissza a túlélő horrorra.Hangulatra összehoznának egy 4.szintűt,odáig lennék+vissza.

 17. WOW 3 csillagos lettem!:D

 18. Azt hittem a RE6 már rég kijött le vagyok maradva rendesen . Nem hiába ha nem érdekel egy játék pl ezek közül egyik sem.

 19. A RE 6-re kiv vagyok (a régi stílussal), a Devil 5-től meg félek egy kicsit az új stílus miatt, amit beharangoztak. :S

 20. RE 6 jöhetne 😀 de nekem is van olyan érzésem hogy az még elteszik későbbre :(A sima RE 5 nem mükszik move alatt ?

  • Sima Resi 5 nem fog kapni Move támogatást én is így tudom. :(Úgy vannak vele, hogy vedd meg a Gold-ot vagy a hivatalos Move Editont.

 21. RE6-ot a népnek!!!Persze csak akkor örülnék igazán neki ha visszatérne a régi stílusához! Sötét városi sikátorok, zombikutyák és madarak stb…. Ez az igazi RE!

 22. egy DMC5 vagy egy Resi 6 már csak benne lesz ebben a 4-ben 🙂

 23. nalam mar leirta magat a Capcom…….Onimusha????????????

 24. SF x TekkenOnimushaDino CrisisTime Crisis legyen.

 25. A Resi 6-ot vagy Dante 5-öt elfogják tenni a jövő nyári E3-ra tuti.E két nagy cím leleplezése egyszere már szűrreális.

 26. DEVIL MAY CRY!

 27. Amennyire szerettem régen a Capcom-ot annyira nem bírom a mostanság. Resi 5 szánalom szar volt (számomra), Lost Planet 2 több mint vicc, sorolhatnám. Tehát teljesen hidegen hagynak a játékai. Szeretem a zombie-s témákat, ezért a Dead Rising2-t kipróbálom, bár az első sem tetszett annyira.

  • Az első Lost Planet-et nagyon csíptem. A másodikat most játszom, de nagyon távol van a hangulata az elődtől. Az első epizód végén az a baszott nagy valami -ami a demo-ban is volt- lövöldözése közben kinéztem egy fasza helyett, jó kis stukkerokkal, de mire odaértem a társaim lenyomták helyettem. Még ilyet! Pedig nem is automata easy módban voltam. 🙁

   • Ezt ne is mondd, idegbajt kapok tőle, amikor a társaim mindenkit lelövöldöznek.

   • Múlt héten vettem meg az első részt. Már ezerszer elovastam az 576k-ban róla a tesztet. Na mondom király multi elé nézek.. Sajna nem igazán játszanak már vele. Végigtoltam a single campaign-t helyette.Annyira unalmas a VS-eket meg az embereket gyilkolni benne. Értem, hogy snow pirate meg minden…. de a nagy robot boss-októl még a kedvem is elment néha.

    • Én is belekukkantottam a multiba. Level 1. fazonom a 90+ karakterek ellen, elég sikeres volt. Csókszerü lövéseket nyomtak rám, aminek következtében a meccs végén 0/25 volt az eredmény.Iszonyat. Hogy a giherába tudta a Capcom ezt igy elcseszni.Ilyen sem volt még, hogy a játék kezdéséig percekig keressem az egyjátékos módot.Az hogy szarakodjak a beállitásokkal, mert én akarom a játékot végigjátszanom, és nem az állandóan lábalatt lévö társaim akarják levenni a terhet levenni a vállamról, részemröl elfogadhatatlan.És még azt olvastam, hogy a vezérkar vizsgálja miért nem veszik az emberek. Mert el van cseszve. Ennyi.

   • ha a mission elején nullára állítod a társak számát, ott vannak (lol), de nem aprítanak (lol)

 28. Pont tegnap neztuk meg ismet a Resident Evil: Degeneration-t… Szivesen latnam, ha a Resident visszaterne a gyokerekhez… horror hangulat, zombik… Az 5. resz mar annyira tavol allt a horrortol, az elso resze hangulatatol.

 29. (Hatrix IMÁT mormol!)

  • (soliduss meg a régi emlékein mereng)Devil 5-öt nem remélek mivel ezt már nyugatiak csinálják gondolom egy E3-ra betolják….Resident Evil 6…. Wesker Strike back… unalmas…..Fogadni merek ebből a címekből ha 1 el fog jutni hozzánk a többi Megaman/Rockman idiótaság lesz japóknak…..Dino Crissis, Onimusha, Darkstalker….. annyi de annyi jó címük van erre tolgják a képünkba a Lost Planate 2 féle közepes stuffokat….Bezzeg régen mekkora né volt a capcom …. ma csak egy vergődi kiadó…

  • Egy nagy gépes Monster Hunter-re nemis árt …

 30. Az a baj Capcommal, hogy minden nagy címből érkezik 2-3 különböző kiadásuk. A RE5-nek asszem már a 3. jön, a move edition. Ennyi bőrt talán senki sem képes lehúzni egy címről, mint ők. Azért RE6-nak örülnék, de ha megjelenéskor veszem meg, akkor tuti elcserélem egy végigjátszás után, mert tuti hogy nemsokkal utána jön a special, a collectors, a move, a gold, a super, a platinum, a 3D és a complete edition.

 31. Továbbra is egy új Dino Crisis résznek örülnék a leginkább.

 32. A DMC5-nek örülnék a legjobban!