Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty WWII – pörgős multiplayer trailer

A Sony Interactive Entertainment E3 2017-es bemutatói között a [b]Call of Duty WWII[/b] is szerepelt egy új, intenzív többjátékos előzetessel.A játék november 3-ától kapható PlaySation 4-re.[youtube]42GiPMtJ-1I[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó ez a trailer, csak köze nincs a játékhoz.Néztem igazi multi gameplay videót… az a baj, hogy ez túl steril. Ide tettek extra robbanásokat, de az nincs a multiban.Biztos a BF miatt érzem ezt, de rohadtul nem jön át emiatt a WWII hangulat. GAMEPLAY VIDEO: https://youtu.be/_45RSSGh-HsÍgy nekem olyan, mint ha emberek állnának egymással szembe és kiabálnák egymásra, hogy puff puff puff… :PAz a baj, hogy itt is baszottul az jön le nekem, hogy évtizedes lemaradásban vannak a DICE mögött. Elavult cucc ez a COD már évek óta.

  • “Újabb Quake 3 szkinpakk, és boldog lehet az ember ha legalább abban jobb mint a DICE, hogy szakadnak a testrészek.. A kemény COD-os mag ezt szokta meg gondolom ezt is várják el. Ez maga a COD! Amióta COD a COD az ilyen! 😀 Ez kb akkor fog megváltozni ha már veszteséges lesz.. addig szerintem pedig úgy gondolják, és lehet igazuk is van hogy kockázatos lépés lenne fejleszteni a motort vagy lecserélni, illetve súlyos pénzt ölni a “”korszerűsítésre”” (“”felzárkózni”” a konkurenciához) …vagy nem tudom.. bármi akármi! :D”

 2. 01:03-nál a lobogókon mi az a fekete kereszt ? FarCry 5 easteregg ? 😀 Ez így egy vicc, bár a BF1 sem egy korhűség. Pedig érdekelne a téma, de így nem, hacsak a játékban nem lesz cenzúra.

 3. mint egy cod 2 dlc, ez abszolút nem győzőtt meg….

 4. Pont jókor fog jönni ez a WWII-es téma. Az I. világháborútól indulva eljutottunk napjainkig, majd a jövőben játszódó részek után pont kellemes lesz ez a téma és ilyen minőségben még sosem élhettük meg a WWII eseményeit. Ez atom lesz!

 5. na ez még nekem is tetszik, pedig nagyon herótom van már a cod-tól. ezt a végén még meg is veszem, ha hozza a waw hangulatát akkor tuti.

 6. Jah, multi trailer… annak elmegy. 😀

 7. Nem jön be, tiszta rambo játék. 😀 A második részben lehetetlen volt így berohanni, maximum easy módban, de felvett nehézséggel a fedezékek nélkül gyorsan lemészároltak.

  • Ne aggódj ez csak egy pofásan összevágott multi trailer, sztori módban legnehezebben biztos bujkálni kell majd hogy visszatöltődjön az életed… De a multija ilyen, olyan kicsik a pályák, hogy nem tudsz hová rohanni csak az ellenség markába.. A legbutább multi a világon…. ezt még a nagy multi ellenesek (kihívás ellenesek) is élvezhetik akár nulla stratégiai érzékkel…

   • Mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem töltődik az élet, ismét csomagokat kell felvenni.

    • Ja tényleg, de egyébként teljesen mindegy hogy egy buzibárban a gin vagy a vodka az akciós, így is úgy is egy buzibárban vagy..

     • Te már csak tudod 🙂

     • 😀 A csávó azt hiszi, hogy régen óriások jártak a földön, szóval túl sokat nem érdemes várni tőle. 🙂

     • Régen a birka többségnek az lett beadva, hogy lapos a föld… most más van beadva a birka többségnek, rajtad múlik hogy utána jársz e a dolgoknak.. Rám nem kell haragudni, mert esetleg másképp látom a dolgokat mint te és a környezeted.. nem beszélve arról, hogy lehet nekem van igazam.. mérget te sem vennél a hivatalos verziókra..

     • Ez még te is tudod: ha buzibárban vagy, akkor buzibárban vagy!

 8. 2. vh miatt kell, de azért a mozgásokkal nem vagyok kibékülve. Olyan mintha nem is 10-20 kiló menetfelszereléssel mennének a katonák. Az egész súlytalan.

  • 15 év alatt pedig lett volna időd kibékülni vele mert azóta ugyan az :D, egyébként a hangok is hulla fáradtak lesznek szokás szerint, meg fizikát még egyik COD sem tartalmazott, még nyomokban sem…

 9. Kellene egy kis gameplay, mert ez igy csini, de keves.

 10. A 2. vh-ban gondolom így mentek a harcok. Belerohant A csapat B csapat nyakába. Dat recoil.. 😀 Ezzel még az MS sem akarta égetni magát.

 11. kelll!!!!!!

 12. Elsősorban a szingli miatt veszem, de a multi sem fog hidegen hagyni. Egyelőre jól fest.

  • :DDDDAkkor ez a gyerekjáték egyenesen neked készül, meg a hozzád hasonlóan igényes lurkóknak akik kedvelik az ilyen korát meghaladó végletekig részletes innovatív minőségi játékokat…

   • Szerinted ezúttal meddig fogod itt húzni?

    • Olyan vagy mint egy robot, minden cikkhez van valami poéntalan semmit mondó jelentéktelen hozzászólásod… 🙂 Ez soha nem unják meg vajon?Egyébként igazad van egy árnyéknak sokkal könnyebb beilleszkednie bárhová, mint a vakító fénynek..

 13. Kedvem támadt egy kis CoD4-hez. Valaki?

 14. Na gyerekek, erre még én is azt mondom hogy ez nem volt rossz!

 15. Nem gyenge.