Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: WWII – lesznek nők a multiban

Michael Condrey Sledgehammer fejes [a https://twitter.com/michaelcondrey/status/858495664363257856]megerősítette a Twitteren[/a], hogy a [b]Call of Duty: WWII[/b] [i]multiplayer[/i] módjában lesznek női karakterek.Ez alapvetően nem egy új dolog, hiszen a 2013-as [i]Call of Duty: Ghosts[/i] óta lehet női karakterekkel harcolni [i]online[/i], de most legalább már biztos, hogy ebből az epizódból sem maradnak ki.[78879]A népszerű lövöldözős sorozat november 3-án érkezik PlayStation 4-re.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. én azt várom hogy belerakják a szokásos codos rózsaszín meg villogós camokat és majd (mondjuk) egy Berlini multi pályán futkorásszon sok páva katona.

    • Nyugi, meg fogod kapni, meg a kinyitható ládákat amihez jön a mikrotranzakció is.Évek óta életképes a CoD-okban ezek a marhaságok, miért most ne lenne pink fegyver meg valódi pénzért vásárolható játékbeli fizetőeszköz.

  2. A partizánok között rengeteg női harcos volt valóban, én ennek ellenére kicsit erőltetettnek érzem már ezeket a dolgokat.

  3. “””Emlékezzetek a BF1-es néger német (!!!!) katonákra a multiban. Ez a legalja szint eddig egyébként. “”Aztarohadt :DDDDDDDDDD”

  4. Elfelejtitek, hogy ez nem egy történelmi játék hanem egy árkád FPS lövölde a világ egyik legnagyobb kiadójától! Mindenkinek meg kell felelniük, mivel ma már a női játékosok ugyanannyian vannak mint a férfiak nem hagyhatjék ki őket, még ilyen áron se.Emlékezzetek a BF1-es néger német (!!!!) katonákra a multiban. Ez a legalja szint eddig egyébként.

  5. Nagyon helyes, az a millió katonanő aki a WW2-ben harcol végre viszontlátja saját magát.

  6. De rohadtul hiteles lesz ha nők fognak majd amerikai meg német egyenruhában futkározni…Hol harcoltak nők a 2. VH-ban? Max a lázadók közt, még oroszoknál volt pár.Szóval ha már lesznek, legalább rendesen csinálják meg.