Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty WWII – külön co-op sztori, privát béta és Normandia

Csak pár napot kellene várni a Sledgehammer Games fejlesztette [b]Call of Duty WWII[/b] hivatalos, teljes bemutatójára, mégis több részlet is kikerült. A szivárgás forrása jelenleg egy üzlet, amely már megkapta a promóciós anyagokat.Kiderül például, hogy a „lélegzetelállító élmény” során a játékosok átélhetik a D-napon a normandiai partraszállást és harcolhatnak Európa „ikonikus helyszínein a történelem legmonumentálisabb háborújában”. A történet „megtörhetetlen átlag emberek testvériségéről szól”, akik a „béke megőrzéséért küzdenek egy világban, amely a zsarnokság peremén áll”. „Merész, valósághű” látványt ígér, olyan „filmszerű hitelességgel, amelyet csak a [i]Call of Duty[/i] nyújthat”.Ezen túl egy [i]co-op[/i] kampány is készül új, eredeti történettel, tele „váratlan, adrenalin fűtötte pillanatokkal”, az előrendelők pedig korábban belekóstolhatnak a játékba egy privát béta formájában. Ha ez mind nem lenne elég, három kisebb kép is kikerült a hivatalos weboldalról.[78526] A népszerű sorozat legújabb epizódja november 3-án érkezik PlayStation 4-re.[i]Forrás: [a http://wccftech.com/cod-wwii-leak-blowout-normandy-coop-beta/]WCCFTech[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Visszatérünk a gyökerekhez (téma tekintetében), de nem baj, mert biztos áll leejtős lesz a látvány. Így még nem éltük át WWII csatáit.

 2. Erre valószínűleg befizetek majd, még ha hidegen is hagyott a sorozat a MW óta.

 3. Ha már coop mód, nekem az Extinction a kedvencem a Ghosts-ból, remélem egyszer folytatni fogják. Sokkal jobban tetszett mint a zombie.

 4. “Fanok szerint és aki él- hal a VHS. Játékokért új császár van születőben, szerintem szimplán “”jelmezcsere”” lesz…”

  • “Ennek simán megvan a “”veszélye””.”

  • “Miért változtatnának, hiszen évek óta “”müködik”” a recept :)A BF1 előtt is mik mentek, aztán jött a valóság :)”

   • Hát nem tudom, de nekem az Infinite Warfare 4-5 órája maga volt a kínszenvedés, pláne azok az erőltetett és mérhetetlenül lapos űrcsaták. A multi meg… ja, az maradt olyan mint korábban. Egyedül a zombi mód ér valamit az egészben, szerintem.

 5. Gondolom a hős faszagyerek amcsi katonák szemüvegén át nézhetjük a háborút megint.

 6. ááá király kicsit már ráparáztam, hogy idén nem lesz COD.XD

  • Mikor volt kérdéses,hogy kimarad?Majd, ha kifullad. Egyenlőre akkora bevételt produkál,hogy hülye lenne bármelyik cég lemondani róla.

 7. Coop story: Bele*basznak nehany missiont hogy jatszunk tonnen ahelyett hogy egy ertelmes sztorit csinalnanak. De ne legyen igazam. Nagyon orulnek egy jo sztorinak. Ha a kampany az elozo cod-juk sztorikanak szintjet megugi mar orulok.

 8. Nincs róla szó, de korábban volt felmérés arról mit kéne remasterelni. És az mw2-ről is ejtettek pár szót vagy dobták fel körkérdésben mennyire lenne jó ötlet.

 9. Remekül hangzik.

 10. Nem baj hogy újra lesz a Normandia-i partraszállás. Így ezzel a látványvilággal még komolyabb lesz….

 11. Zombik nem lesznek?

  • biztos hogy lesznek 😀 attól nem kell félni hogy kihagyják 🙂

  • Elvileg a BO3-hoz jön még egy Zombie DLC, gondolom azért mert ebben nem lesz.http://charlieintel.com/2017/04/22/rumor-new-zombies-chronicles-dlc-coming-black-ops-3-8-remastered-zombies-maps/

   • Inkább abban legyen mint ebben. Ezt nem kéne elbohóckodni….

    • zombi mód nem bohóckodás, hanem egy élvezetes multis mód.Csodálkoznék,ha tényleg nem jönne. Mit csinálnak a köv. egy évben? hacsak nem a zombis mód helyett lesz co-op. Ugyanúgy csak csak sima náci írtás, nem zombis.

    • Miben minősül bohóckodásnak?

     • Amúgy ráhibázott mert vannak bohóc zombik az új részben.

     • Igen, de a bohóckodás úgy hangzik mintha laza hülyülés lenne. Ami annyira igaz mint bármelyik játékba beugrani 5 percre és kész.De itt a zombi mód sokkal összetettebb. Lehet játszani pár hullámig simán lövöldözve, meg el lehet merülni és felfedezni az egész pályát. A mostaniban minden zombis pálya teljesen más szisztémában készül. Nem szimpla pályacsere van,hanem más módokban kell küzdeni, más fejtörőkkel. Összetett az egész. Nyoma sincs összecsapásnak.

     • A zombik és a második világháború. Külön-külön mindkét témát szeretem de együtt szerintem nem kéne erőltetni.

     • Játszottál a World az War zombi módjával? Tudod a náci zombik. Szerintem a mai napig az a legjobb zombi mód. Nagyon is passzol a kettő, nem véletlen, hogy olyan sokan náci zombiztak az utóbbi években, nem csak a játékokban de a filmekben is.Anno a Red Dead Redemption zombis kiegészítője előtt húzták a szájukat sokan, hogy a vadnyugat meg a zombik együtt mekkora ökörsdég már, aztán az egyik legjobb és leghangulatosabb DLC kerekedett ki belőle. Szerintem nem kell megszabni a zombiknak, hogy melyik korban egyék ki az agyunkat.

     • Rémlik valami de azzal nem nagyon játszottam csak a kampánnyal. Nekem nem passzol, az a Náci zombik című film is iszonyat nevetséges volt. Na a Red Dead meg a másik fele volt…. vadnyugat zombikkal ehhh… viccnek is rossz.

     • Az egyik legkidolgozottabb DLC a Red Dead zombi kiegészítője. Miért olyan elképzelhetetlen a kettő együtt? Zombik csak a modern korban rohangálhatnak?

     • “Mert a zombik a modern korban lettek kitalálva ide valók, kb úgy passzolnak a vadnyugati környezethez olyan mint Dwayne “”Rock”” Johnson egy balettfilmhez. 😀 :D”

     • Olvastad te a Bibliát? 😀 Meg egyébként tudod miből ered a zombi szó?

     • Már az ókorban az amazoniai törzsek ismerték zombi kultuszt, a mai napig hisznek az élő halottak létezésében, szóval akkor hogy is van ez? A zombikat nem lehet egy bizonyos időszakba behatárolni. Legyél egy kicsit nyitottabb, próbáld ki az Undead Nightmare-t és egy remek élménnyel leszel gazdagabb a vadnyugati zombik között.

     • A zombitémát kis túlzással az égvilágon mindenre rá lehet húzni.

     • Próbálj egy kicsit kevesebb előítélettel lenni és sokkal jobban fogsz szórakozni.

     • És ez így általánosságban is igaz 😀