Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: WWII – *képzelj ide sok kérdőjelet*

Mindenki számára egyértelmű, hogy a Call of Duty sorozatnak nincs, nem lehet vége. De, hogy mi lesz a folytatásban, mely hadszíntérre viszi el az Activision a világ legkedveltebb háborús FPS sorozatát, egyelőre titok.Az Electronic Arts-nak bejött a fura névadás a Battlefield 1-gyel és bejött az első világháború. Lehet, hogy a nagy rivális ezúttal enged a rajongói nyomásnak, és megcsinálja a régóta sokak által óhajtott második világháborús témát? Ráadásul olyasformán, mint az EA, azaz a történelmi konfliktus több frontját is egy játékba teszi…?Mi az a [B]Call of Duty: WWII[/B]? Játék vagy Photoshop?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem igy igazàn van jővőjük!

 2. “Hogy lesz így ugri-bugri multi?Egyébként nem véletlenül kerültek elő ezeka képek, március-április környékén szokta az Activision megrebegtetni az aktuális CoD első infót, szóval már 100%-nak lehet venni a 2.VH. Ami örvendetes, de amivé vált ez a sorozat az utóbbi években nem igazán tudom eléképzelni, hogy ugyanezek a fejlesztők egy huszárvágással visszatérnek a klasszikus, az utóbbi évek ultra futurisztikus részeihez képest “”primitív”” játékmenethez. De ne legyen igazam.”

  • Egyszerűen csak megirigyelték a Battlefield 1 sikerét.

   • nem baj, ha ez kell ahhoz, hogy végre összepakoljanak egy épkézláb részt (erősen kétlem de hátha). lehet hosszú évek után újra veszek codot, bár ez majd később derül ki.

   • Nincs is ezzel baj (előfordul ez rendszeresen) de a BF1 fél éve jelent meg, egy CoD-ot 3 évig készítenek. Na most ha a BF1 sikerén felbuzdulva összetákolnak valamit egy év alatt az nem valami biztató. A Sledgehammer a soros, az Advanced Warfare óta kellene dolgozniuk ezen a 2. VH-s játékon, akkor még hol volt a BF1? Sehogy sem áll össze ez nekem. Arről nem is beszélve, hogy a Sledgehammer (tudod, a beugrós 3. stúdió amikor az Activision kitalálta, hogy 3 stúdióra bízza a fejlesztést) eddig értékelhető CoD-ot nem tett le az asztalra.

 3. Itt lenne az ideje, rég volt már a COD 2

 4. Ha vissza tér a 2 dik vhba akkor én megint venni fogom és remélem nextgen élményben tolhatjuk le a normandiai partraszállást. Nekem annó a medal of honorban ütött és utána a cod2 ben is

 5. Annyira nem tud már lázba hozni egy új CoD, hiába fog (feltehetőleg) a múltban játszódni.

 6. Ez, így jöhet!

 7. Inkább WW2, mint Advanced Warfare folytatás.

 8. Cod fanként mondtam azt h ez az utolso jovos amit veszek de ezt is csak a cod4 miatt vettem. Orulnek ha visszaternenek a foldre es nem lenne ez a szar ugra bugra mert mar rohadtul idegesito. Egy ww2 vagy modern warfare es jo is.

 9. Várom, Batllefield 1 kampánya nagyon tetszik, de még nem vagyok a végén, viszont a multija egyenesen katasztrófa lett!!

 10. Én nem bánom ha kicsit visszakanyarodik a COD, elég volt most a jövő háborúiból. A steelbook képek alapján ez a normandiai partraszállásnak tűnik de az már el lett lőve. Majd meglátjuk mi sül ki belőle… csak legyen olyan jó mint a WaW volt.