Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: WWII – íme az eladási adatok

Alig néhány napja debütált az Activision legújabb lövöldéje, a PlayStation 4-re is kapható [B]Call of Duty: WWII[/B], a kiadó máris büszkén szállította le a szoftver eddigi eladási adatait. Ahogy várható volt, a sokak által vadul fikázott, ám a jelek szerint ennél [I]fényévekkel[/I] többek által imádott FPS gyönyörűen teljesített a kasszáknál.- A game mindössze 3 nap alatt több mint 500 millió dollárt hozott az Activisionnek.- A szoftver digitálisan értékesített PlayStation 4 verziója rekordot állított fel: ez lett a teljes árú játékok között a megjelenés napján a legnagyobb példányszámban letöltött program.- A WWII kétszer annyi példányban kelt el ugyanannyi idő alatt, mint elődje, a Call of Duty: Infinite Warfare.Az Activision büszke arra, hogy a playerek válaszoltak a “harcba hívó szóra”. ennek eredményeképpen a játékba rekordszámban léptek be már első napokban a PC-és konzolos gémerek.Emellett:- A WWII több pénzt hozott egy hétvége alatt, mint a Thor: Ragnarok a mozikban.- Sőt: a játék több bevételt generált, mint a Thor és a Wonder Woman filmek együttvéve!A WWII november 3-án jelent meg. A fentiek csupán az első hétvége számai!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Le a kalappal! Szép teljesítmény.

  2. Én inkább a Thort néztem meg a moziban. 🙂

  3. Nem mindegy, hogy melyik részről beszélünk, lehet szidni, és lehet “nem meg venni”. Én a COD-ból a World at War, Black Ops I.-II. és a Modern Warfare 2.-3. részt szereztem be, és máig a gyűjteményemben vannak, tetszettek, jól szórakoztam velük, zombi, kópé módok szuperek voltak.Amik utánnuk jöttek, kihagytam, a bemutató trailerek után tudtam, hogy számomra nem fog élményt nyújtani, mint a felsoroltak. Ennél a résznél megint tudom, hogy beszerzem, és jó lesz. Igaz, karácsonykor, de akkor is 🙂

  4. Ékes bizonyíték arra, h a játékosok únják már a hiper szuper lövöldéket. Amúgy kivételesen tényleg egy fasza kampányt kaptunk.

  5. Tényleg elég jó game-t dobtak össze.Lehet hogy meg is veszem.

  6. Kijelenthettem , most meg is érdemli a sikert.

  7. Olyan ez bazmeg mint a ValoVilag. Elvileg senki sem nezi, de megis mindenki arrol beszel, hogy tegnap este a Juli leszopta a Belat a jacuzziban.

  8. Ezúttal tényleg megérdemli, az utóbbi idők legjobb Call of Duty-ja lett.