Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty WWII – íme a teljes leleplezés

Egy hét találgatás és szivárgás után az Activision hivatalosan is felfedte a [i]Call of Duty[/i] sorozat legújabb részét.A “vissza-a-gyökerekhez” megvalósítást választó [b]Call of Duty WWII[/b] az emberi történelem legborzasztóbb és legnagyobb háborúját ígéri, ahol egy sötétebb történet során láthatják a rajongók, hogyan kovácsolódtak össze átlagos emberek a szörnyűségek által.[youtube]D4Q_XYVescc[/youtube]A Sledgehammer Games által készülő epizód november 3-án jelenik meg PlayStation 4-re.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tetszik!

 2. Nekem az elmúlt években kimaradt pár CoD és Battlefield. Én ezt tárt karokkal várom.

 3. Idén is lesz COD? :OJupiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 4. Én várom szeretettel, már csak a témája miatt is.

 5. graffon kívül semmi ujjat nem mutat mint a régi WW részek, de természetesen várom.:D

 6. Egyébként nem tűnik rossznak egyelőre, de már nem tud annyira lázba hozni egy CoD, mint régen, még úgy se, hogy most visszatérnek a II. VH-ba.

 7. “Vissza a gyökerekhez tiritarka pink MP40-el, meg mikrotranzakciókkal. (igen ziher hogy lesz ez is csak most még “”elfelejtették”” közölni velünk)”

 8. Itt legalább komolyabban veszik a témát, mint a Dice-nál, de ha nem nyújtanak valami újat, továbbra sem fog érdekelni a sorozatuk.

  • Nehéz egy ilyen játékba újat hozni. Ha jól emlékszem a COD 2-ben (vagy a 3-ban) volt az hogy evezni kellet (analóg karral) az is volt akinek bejött, volt akinek nem.

   • “Az irányítás lehetne lomhább és a fegyverek is viselkedhetnének élethűbben, beragadna stb.. Az “”életvisszatöltődést”” mérsékelhetnék, de ilyeneket nem mernek. Biztos van még pár apróság amit FPS-be ritkán, vagy még sosem láttunk, de ilyen kockázatokat a nagy cégek nem vállalnak.”

 9. Mekkora fosnak tűnik…Grafika nagyon buta. Ez nekem nagyon kevés, vh-hoz nem sok köze van.

  • “””Buta grafika””Ez aztán a párosítás:))”

   • Igen ezt én sem tudtam dekódolni. A grafika hogy lehet buta ?! Max az AI…. ráadásul tényleg szép és realisztikus a látvány. És hogy mennyire lesz világháborús a hangulat…. majd meglátjuk… reméljük sikerül ha már a COD WaW-ban összejött.

 10. Szerintem ez olyan mint minden egyes COD. Nem vágom akinek eddig nem tetszett ez ezután mivel lát ebben többet? Mert szerintem nem azzal van a baj, hogy hol játszódik a COD hanem úgy összességében. Anno mindenki unta a WW-t mert valami újra vágyott valami modern háborúra. Kaptunk is rendesen. Most meg mindenki de jó hogy újra WW. Annyira szánalmas.

 11. Kíváncsian várom.Lehet 10 év után újra veszek COD-ot.

 12. Na végre! Pörgős játékmenet és 2. világháború!

 13. Ez az egy esélyük volt visszaszerezni a becsületüket, és végre élnek vele. Ebből nagy játék lesz, évek óta nem vettem COD-t , most fogok. Eddig is hatalmas hiba volt hanyagolni a témát, persze nekünk azért is jelent többet, mert a WW2 FPS-eken nőttünk fel. Mondjuk a BF1 által dobott magas labdát butaság lett volna nem lecsapni, de így látatlanban is hatalmas Like az Activision-nek, talán újra elindul valami a sok jellegtelen modern kori sz@r után..

 14. Amúgy brutál ez az előzetes, nagyon rendben van….

  • Szerintem meg semmi olyan nincs benne, amitől izgalomba lehetne jönni 🙂 Nem rossz trailer, de semmi extra.Nincsenek csodák, ez is pont olyan lesz mint az elődök, csak most megint más köntöst kapott 🙂

   • “Ráadásul, mi mást lehetne ebben a témában mutatni mint a nyers valóságot. Az meg akármilyen fényviszonyok között is drámai, és erőszakos.Mindez belassítva, megvágva, és kész a tréler. “”Irigylem az Activision-t””. Manapság kis túlzással – egy jelmezcserével és a fordulatok, pálya vonalak átszerkesztésével, na meg újra hangszereléssel és egy új címmel, az ezerszer kiadott játékkal kaszálnak több banknyi pénzt…”

    • Azért az az igazság minden újítás csak fantázia kérdése. Lehetne pl olyan hogy egy társadat kell megmentened (golyót kiszedni belőle és összevarni, egy robbanószerkezetet összeállítani, fegyver összeszerelés, stb stb)…. ha úgy ülnének neki hogy: Srácok mi az ami még nem volt a játékban de a II. világháborúban előfordult ?!?!Azért lehetne találni pár dolgot….

     • “Feszültséget, elkeseredést, kiszolgáltatottságot, félelmet (csak így gyorsba) – nem látni, érezni, egy háborús játékban sem, pedig ezek mind jelen vannak egy háború során. És nem, nem fogadom el válaszul, hogy ott vannak a túlélő horror játékok, keressem azokban ezeket. Inkább marad a Szénné könnyített, a multihoz asszisztáló, ezredik rókabőr FPS formula. “”Csak a szokásos””…”

     • Azért a VR-ban majd egy II. világháborús játék (ha lesz) sok mindent hozzátesz majd.

     • Minden ott lesz körülötted, teljesen más mint TV-n.

   • A látványra értettem…. de végül is mi újat lehetne kitalálni ?!

 15. Az Activision figyelt, várt és a B1 labdát szépen lecsapja a WWII-vel ! Az EA és a Dice szépen felspannolta nekik a népet. Gondolkozok én is egy premier vételen, mert erősen Elit alakulat és Rayen közlegény-hangulatot áraszt a game.Csak ne egy Csipet-csapat legyünk a frontvonal mögött !

 16. Ha nem szarják el akkor ezt nekem is be kell majd szerezni.

 17. Végre WWII !

 18. Preorder lesz ez is

 19. Trailer alapján beszerzős. Komázom a témát.

 20. HQ közösségi váró http://m.imgur.com/PCPyzwN?r

 21. Ez durva nektek? Mi ez a fos?

 22. Zombik is lesznek. Juhii

 23. Máris unom a második világháborút.

 24. az utóbbi négy COD kimaradt, ez preorder lesz ahogy lehet.

 25. Jól néz ki.

 26. Én is várom, de azt mondom, azért még ne szarjuk össze magunkat!

 27. Én nem tom… Ha őszinte akarok lenni, nem győzött meg a trailer. Viszont ahogy nézem csak nyugati front lesz. Kár…

 28. Itt van, tessék: nextgen 2. világháborús FPS, mert ugye sokan ezért nyafogtak. Egy szavuk sem lehet !

 29. Amint lehet előrendelem a Pro Edition-t.