Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty WWII – hivatalos a legújabb epizód

Az Activision élesítette a következő [i]Call of Duty[/i] [a https://www.callofduty.com/wwii/splash]weboldalát[/a], ezáltal hivatalossá téve a második világháborúba való visszatérést. A [b]Call of Duty WWII[/b] fejlesztője a Sledgehammer Games, aki három év munka után a jövőből ismét egy történelmi korszakba viszi a PS4 játékosokat.A játék hivatalos leleplezése egy [i]livestream[/i] formájában zajlik majd április 26-án, azaz jövő szerdán. Ki mit szól a témaválasztáshoz?[78522]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Exkluzívan hozzá csatolják a Modern Warfare 2 Remastert, plusz PS4 Pro és Scorpió 4k, HDR támogatás ezerrel. Lesz itt megint zizi, kóla , madártej, csilliárdos bevétel ismét ! A SW BF II meg pisloghat és dobálhatják hirtelen az ingyen DLC-ket. Egy szóval tarolni fog mint az úthenger !

  • “Szerintem MW2 (vagy akármi) remaszti most nem lesz, legalábbis nekem az rémlik, hogy tavaly ilyenkor már tudni lehetett, hogy adnak CoD4-et az új rész mellé. Ha idén lenne akkor azzal együtt jelentették volna be, aztán persze a fene tudja.Az Infiniti Warfare esetében pusztán marketing szempontból volt “”muszáj”” adni valami mást is mert öngamában már nem tudták volna eladni az újabb tucat futurisztikus marhaságot. Idén a WW2 téma miatt önmagáért is megveszi a nép, ki van ez találva.”

 2. Nagy kár, hogy pont a leggyengébb stúdió, a Sledgehammer fogja készíteni. Szerintem csodát senki se várjon.

  • Tavaly vagy 2015-ben, volt egy hír, hogy a Sledgehammer stúdió fotó-realisztikus grafikára gyúr az akkor még AW 2-re gondolt COD-hoz. Szóval-szerintem- legalább(?) grafika odabasz !

 3. Előrendelőknek Nazi Jetpack DLC !

 4. Példa Japán ellen harcoltak ww2 .

 5. Remélem lesz benne tőbb nép pl KINA ANGLIA ÉS MÁS EGYÉB NEM CSAK AMCSI ÉS OROSZ

  • ???? Kína és a II. világháború ?! Hol tanultad a történelmet ?! 😀

   • Kínában elég jelentős dolgok történtek még a háború előtt, a ’30-as években. Sok történész úgy tartja, gyakorlatilag a japánok kezdték el a II. VH-t a Kína-beli ténykedéseikkel. Mondjuk egy ilyen játékban szerintem nem lenne a helye, ahogy valószínűleg nem is lesz, csak történelmi érdekességként említettem meg.

   • Ez remélem csak valami poén akart lenni 😀 A nankingi mészárlásról azért csak hallottál?

    • Nem vicc akart lenni. A nanking-i mészárlás 1937 dec 13- 1938 január vége míg a második világháború 1939-ben (talán szeptember ha jól emlékszem) robbant ki.

     • Az lehet, de ettől függetlenül a második világháború és a kínaiak nem két egymástól idegen fogalom. Egyrészt a nankingi mészárlás tekinthető a háború első nagy vérengzésének, másrészt pár évvel később besegítettek a kínaiak a japánok ellen, többek között.

     • Megmondom őszintén én erről a kínai vonalról (beavatkozásról nem tudtam). Nem csak hogy a 80-as években nem tanították nekünk de úgy rémlik hogy amikor érettségiztem (estin) a kétezres évek elején akkor sem. Nem érzem egy olyan jelentős momentumnak…. azt sem gondolom hogy a nanking-i mészárlást hozzá kéne kapcsolni a II. világháborúhoz.

     • Egy méltatlanul elfeledett szelete ez a huszadik század történelmének, és a Második Világháborúnak, amit nagyon ritkán emlegetnek, ellenben jó sok film, és dokumentumfilm is készült már róla, nézz utána. A ’30-as években történt japán-kínai konfliktust pedig szorosan hozzá lehet kapcsolni a háborúhoz, hiszen részben abból nőtt ki, és máshogy alakultak volna néhány esemény, ha nem történik meg.

 6. Én örülök neki. Elég volt már a modernkorból irány vissza az időben. Pár újítás nem ártana azért (japán kamikaze-k, stb)….

 7. Xar

 8. De ha álmodozni lehet, akkor egy véres, testleszakadós, komor hangulatú, három frontos, jármühasználatos kampányt tolnak elénk. És ha tökösek akkor lesz végre német kampány! 🙂

  • “Nem akarok beszálnni egy járműbe se,nem akarok repülni,nem akarok high-tech fegyókat…menni akarok,lőni akarok,ajtót berúgni akarok,kutya-macskcsa,tyúkudvart akarok írtani….Nagyon rég elvesztettem a bizalmamat “”új CODokkal”” kapcsolatban.FPS búza vagyok,próbáltam őket,de nálam a MW sorozat még elment,a WAW is,a többi nálam kuka.”

  • Nem valószínű a német kampány…. ha jól emlékszem eddig egyszer volt valamelyik COD-ban hogy a németekkel lehettél de az sem a kampány volt… sajnos….

 9. Ha lesz olyan mint a WaW volt, akkor elégedett leszek.

 10. Tök jó szerintem, hogy végre visszatérnek a Második világháborúhoz (igencsak hanyagolt téma mostanában, ideje volt), de remélem tényleg színtiszta, véres, és mocskos háború lesz, nem valami hülyeségekkel, és hatásvadász elemekkel megtoldott szemét.