Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty WWII – a Brothers In Arms borítója nagyon hasonló…

Randy Pitchford, a [i]Borderlands[/i] játékokról is ismerhető Gearbox társalapítója nem a videojátékos közösség kedvenc alakja és az elmúlt időben megnyilvánulásai sem javítottak túl sokat renoméján, legyen szó egy [a https://www.youtube.com/watch?v=_IPZTRCu664]balul elsült nótáról[/a] vagy a botrány övezte [a http://www.polygon.com/2017/4/6/15212382/bulletstorm-gearbox-g2a-ultimatum]G2A „kódkereskedő” céggel kötött[/a] alkuról.Pitchord most újból reflektorfénybe kerülhetett, ugyanis a Gearbox egyik régebbi játéka, a [i]Brothers In Arms[/i] és a frissen bejelentett [b]Call of Duty WWII[/b] borító között vélt hasonlóságot felfedezni. Mindkét játék témája a második világháború, Pitchford pedig enyhén arra célozgat, hogy az Activision „lenyúlta” a borítóképet. [78529] Sőt, a [i]Brothers In Arms: Hell’s Highway[/i] egyik promóciós képe is nagyon hasonló. [78528] Nagy eséllyel nem tudjuk meg, hogy a borító tervezőjére mennyire hatott a régi játék, azonban hasonlóságuk vitathatatlan. [78530] A [i]Call of Duty[/i] legfrissebb epizódja november 3-án érkezik PlayStation 4-re.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. A Brothers in Arms elég jól sikerült játék volt. Hihető történettel, élvezetes volt. A kép pedig tényleg hasonlít.

  2. “A brothers in armsban hatalmas potenciál volt. Erre most “”köcsög”” Randy P tuti a sorozat feltámasztásán fog dolgozni ha már az utolsó Battleborn orbiálisat bukott.Az a gond, hogy már én sem tudok hinni neki.”

  3. Jogos egyébként az észrevétel, mert tényleg hasonlít, mondjuk nem érdemes neki nagyobb feneket keríteni, maximum az ingyenreklám miatt, bár azzal sem a Brothers in Arms jár jól, amire már alig emlékszik valaki, ellenben egy Call of Duty-val.

  4. Hát ez tényleg elég hasonló:) Bár a codos jobban tetszik (a borítós).Ezt az alsót nem tudom hova tenni. Elég hülyén fogja maga elött a többi cédulát. Emeli fel éppen vagy mit csinál?

  5. Anno ez a szerencsétlen hülye nyilatkozta az Aliens Colonial Marines megjelenése előtt, hogy mekkora király története lesz, RPG szintű dialógusokkal. Azóta nem tudom komolyan venni, gondolom ez a beszólása is inkább figyelem felhívás magára mint építő jellegű kritika.

  6. Az nem baj hogy más játékra is hasonlít, pl amibe lehet lőni?Barmok ezek!