Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Modern Warfare 3 – leleplezés öt napon belül

A Call of Duty széria mögött álló [B]Activision[/B] a mai napon fellőtte a sorozat soron következő részének teaser oldalát, hivatalossá téve a [B]Call of Duty: Modern Warefare 3 [/B] létezését. A januári pletykák szerint a game több idősíkban fog játszódni, ami akár lehet egy, a Modern Warefare előzményét bemutató sztori, illetve a második rész folytatása is. Az állítólagos bennfentes információk szerint az MW2 leginkább megszeretett karaktere, Ghost is visszatér. Hogy mi igaz mindebből? Öt nap múlva remélhetőleg kiderül!http://findmakarov.com/

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. F*ck CoD!

 2. Már megint egy CoD???:(

 3. “FAKE! Persze nem biztos, lehet valami más játék lesz. Minden kiderül majd szerdán, de:An Activision spokesperson issued this statement to IGN this afternoon. “”There seems to be a great deal of speculation about the next Call of Duty project. Let me be clear that we are not revealing yet. Anything indicating otherwise is a hoax.””When asked if Activision is planning to reveal any games on Wednesday morning, the spokesperson said “”Nope.”” -IGN-Azaz: Az Activison egyik szószólója ezt a kijelentést tette az IGNnek ma délután: “”Úgy látszik igen nagy érdeklődés/spekulálás mutatkozik az új Call of Duty iránt. Azt előre tisztázzuk, hogy egyenlőre nem fedünk fel a projectből semmit sem! Bármi, ami az ellenkezőjét véli mutatni, csalás!””Megkérdeztük, hogy az Activison fog-e bemutatni bármilyen játékot szerda reggel, azt válaszolták: “”Nem!””Forrás: http://ps3.ign.com/articles/115/1152218p1.html

 4. Ha te modod, töki. Ugy látom új vagy itt ugyhogy rádhagyom amit mondasz.

 5. Édes Istenem… Ez csak egy hír az új COD részről erre egymás torkának ugortok! (szokás szerint)

 6. Még régebben meg vettem a első részt és minden tetszett benne, de aztán nem vettem meg a 2.at és szerintem a 3.at semm, mert olyan sok fps van ho nem tom hova tenni öket, és a killzon-hoz vagy a bulletstorm hoz képest szerintem unalmas. ki érez még igy?

 7. Szerintem ez a játék lesz az FPS-ek Need For Speedje.Bár mit adnak ki belő megveszik.

 8. És igen, ismét egymásnak ugattok.Kíváncsi leszek, azért.

 9. Kíváncsian várom …

 10. Na majd ha kap új enginet a játék és végre frankón fog kinézni, akkor talán nem 1 évvel megjelenés után fogom megvenni 3-5000 forintért. Addig felejtős, akármennyire is jó a storyja.

 11. Tesó, ne húzd fel magad….mindenki fikázza, titokban meg majd mindenki élvezi, mikor tólják…Mi ott leszünk, ez a lényeg! Relax.

 12. Nagyon várom már a játékot 🙂

 13. 2000-re adok majd érte…

 14. Nem értem sokan miért pocskondiázzák a COD sorozatot,szerintem igen jól megalkotott darabok. Persze tudom,nem tetszhet mindenkinek,nem vagyunk 1formák (hál’Istennek).

 15. ja neee még egy call of duty sokleszmár xd

 16. A multi engem túl sok ideig sosem kötött le…A zombi meg a spec ops, annál inkább 🙂

 17. Rettenetesen bejött az MW2, nagyon várom a folytatást is.

 18. Áhh egy újabb KÓD. De minek ? Nem bírnak piheni 2-3 évet hogy össze tudjanak rakni egy normális játékot ? Már előre látom ugyan olyan sz*r lesz mint az elődjei és mégis minden rekordot megfog dönteni…… FÚÚÚÚÚÚJ

  • “Éppen ez az. Raknának már össze valami becsületeset… Jelenleg sorozatban adják ki ugyanazt a “”játékot”” új köntösben.”

 19. A Black Opsal csak és kizárólag technikai hibák voltak/vannak, bár már sokat javítottak rajta. Maga a játék kúrva jó és ráadásul majdnem olyan kiegyensúlyozott, mint a cod4. Lehet szidni a cod sorozatot, de ha rendes megjelenés utáni supportot kapna és bug mentes net kódot írnának alá, akkor még ma is büntetné az összes többi játékot a változatlan/megszokott játékmenetével is. De még a mostani formájában is eladási rekordokat döntöget. A felvetődött gusztustalan DLC hozzáállásról csak annyit, hogy nem null szaldóra cél kihoznia egy kiadónak a játékát, hanem a lehető legtöbb profit elérése a céljuk. Ma már teljesen elburjánzottak a fejlesztési költségek és egyszerűen már a jelen generációs gépeknél is csak ilyen DLC modellel éri meg kiadni egy játékot. És mindezek után még sokan várják már az új gépeket, holott tisztán látni, hogy semmi esély a közel jövőben a megjelenésükre ilyen költségek mellett. (amúgy meg a codnál az évenkénti 3 DLC-t simán meg lehet venni úgy is, hogy 2 haverral összefogsz és 3-an mindenki csak az egyiket veszi meg, amit megoszt a másik kettővel, így darabja kemény egy rongyra jön ki, és ha az alapjátékot nem drágán veszed lásd: 576 14999Ft, hanem beszerzed ugyanazt 11500Ft-ért, mert be lehet, akkor nem hiszem, hogy annyira megterhelőek ezek a költségek, vagy ha igen akkor más hobbi után kell nézni).Teljesen felesleges ezeken a dolgokon rágódni. Dönthet úgy a játékos, hogy nem veszi meg, nem kötelező, meg lehet várni a leárazásokat is.Én a magam részéről kíváncsian várom, hogy milyen lesz az új cod, mert habár elismerem a tengernyi hibáit, de jelenleg nincsen másik játék, ami ennyire sok órára a gép elé szegezne.

  • rég olvastam ilyen értelmes hsz-t ezen az oldalon, te tuti máshol,máshova szoktál irogatni…

  • BC2-t próbáld ki barátom. 🙂

   • Játszottam vele, anno a bétával is, meg később a teljessel is, de nekem nem tetszett. Én jobban szeretem a cod mérgezett egeres stílusát, a régi Quake-es/Unreal Tournament-es időket eleveníti fel.Viszont a BF3 most kiadott gameplay teaser-e felkeltette az érdeklődésemet, remélem lesz abból is béta vagy demo, mert látványra tetszett az a kis videó.

 20. Egy megyek-lövök FPS nem lehet Büszkeség és balítélet alapú…

 21. még annyit olvastam itt a negatívumokat a Cod-ról: rövid és gagyi sztori : KZ3 negatívumok két hazai oldal szerint ( az egyik egy funsite-nemtom melyik de aszonták)- Negatívum (psc)…bugyuta történetAmi nem tetszett (gamer365)- Gyenge sztori- Picit rövid

  • #NÉV?

  • Én tuti nem a story-ba akarok majd 100 órát fektetni, hanem a multiba, ami a CoD-nál igen gagyi volt PC-n is cheaterek meg lag nélkül, hát még konzolon…

   • “””lag nélkül”” xDD Pont az a lényeg hogy lag nélkül menjen…de nem is kezdem magyaráznite honnan tudod milyen egyáltalán playstation 3ason, ha még gépet sem láttál…BO-ban nincsenek cheaterek, de miért is akarom elmagyarázni neked, aki általában azt sem tudja miről beszél…”

    • Éppen az a lényeg, hogy folyton azt hallom itt, hogy lag van a multiban. PC-n ez nem volt, de még ott is gáz volt szerintem.Láttam PS3-at, játszottam PS3-on és tudok róla eleget. Az, hogy nekem még(!) nincs, az nem azt jelenti, hogy azt sem tudom, mi az.Az meg nem tud meghatni, hogy a BO-ban nincsenek cheaterek, a MW2-ben tudtommal voltak. Ezek után az a 93% nagyon nem helytálló.(MW2-ben nem is voltak szerverek, hanem csinálni kellett, vagy hogy hívják azt… Nah az volt még nagyon gáz szerintem. Egyszerűen nem fér a fejembe az a 93%.)

     • “te jóisten gyerek ha nem tudod miről beszélsz akkor miért teszed: “”nem voltak szerverek csinálni kellett, vagy hogy hívják”” xD magad ne alázd már jobban…figyelj a cheaterek azután jelentek meg, hogy feltörték a ps3 at…Az hogy mi nem fér a fejedbe azt inkább hagyjuk, de ésszel kezdődik… am 46 cikk alapján adta ki a 93%ot…”

     • Nézd, nemtom a nevét annak a cuccnak, de a tény az tény. Nem voltak fix szerók, amikhez csatlakozni kellett. Valami lobby rendszer volt az vagy mi. Lehet, hogy csak a feltörés után jelentek meg, de a multija cheaterek nélkül is gáz. Az a 93% meg akkor sem egy megérdemelt százalék. A CoD már évek óta csak a bőrlehúzásról szól és semmi újat nem mutatnak fel. Ronda, drága, és évente jön új. Már ha várnak egyáltalán egy évet ugyanannak a játéknak a kiadásával.

     • te hallod nem akarom ismételni magam, de – ne alázd magad már magad , azt sem tudod miről beszélsz ember, vagy ilyen szinten halmozottan fogyatékkal élő vagynincsenek szerverek, lobby rendszer volt (iksszedéé) , fix szerók… @ Z T @ K U R V @ ez nagyon súlyos…-dedikált szerverekre gondolsz gondolom, amit talán csak a sony belsős játékainak van vagy még azoknak sem-lobby minden multis játékban van , gyak itt gyülekeznek a játékosok… ( mondom ha lenne ps3asod) vagy fogalmad bármiről amiről beszélsz…szerintem egy call of duty-val nem játszottál még…

     • Múltkor játszottam a MW2-vel. Nemtom hogy írjam le a rendszerét. Nem úgy volt, hogy felmek BC2-re és egyszerűen ráklikkelek a cBc szeróra és már játszok is, hanem ott kellett várni más playerekre…Amúgy meg ha akkora palimadár vagy, hogy megveszed az összes CoD-ot, akkor tegyed. Engem nem fognak lenyúlni. Amit láttam belőle, az maga volt a pokol. Egy nagy nulla volt. Én nem a PS3-as verzáját láttam, azt aláírom, de PC-n ami nekem lejött belőle, azt hadd ne méltassam.

     • Nekem 8. Téged sohasem foglak megérteni. KZ3 az bezzeg sz@r, mi? Ha jól emléxem, ott is veled balhéztam össze… Valszeg valami CoD fanboy lehetsz.

     • te hol balhézol össze és kivel ember, ahhoz te túl hülye vagy, ahhoz is hogy ezt megértsd: mennyire hiteles véleményed van , ha egyik játékkal sem játszottál még 🙂 A killzone 3 max egy távoli vágyálmod ahogy egy ps3 is…

     • Szóval nem mondtam, hogy a KZ3-al játszottam. Viszont abban van munka is. CoD-ban van? Abban csak a bőrlehúzást látom. És ezt a véleményemet megsózza az is, hogy azzal történetesen játszottam is és siralmasan gyengének találtam, pláne a BC2 után.

     • jól van köszönjük emese : )már leírtad ( magad ) és tudjuk nem érted 😀 hogy kaphatott 93 % worldwide… xD

     • Tudod mit: kezd el dobálni a szavakat amikről nem tudod mit jelenteken hátha úgy jobb leszel xD fix szerók, lobby rendszer, playsation 3, nincs lag xD am ki mondta , hogy rossz a Kz 3 elsőként írtam le hogy a legjobb single fps…

     • Ott a single vs multin állt köztünk a bál.

     • De ember hogy állhatna köztünk a bál, te nem is játszottál ezzel a játékkal… akkor mennyire hiteles a véleményed, most komolyan ezt sem fogod fel ??? Ne legyél már gyöpös…

     • 1. Én ott azt írtam, hogy én a multijáért fogom megvenni, mert a single nekem mellékes. Nem azt, hogy játszottam már vele, a jó ég áldjon meg. Leírtam, hogy én inkább a multiért veszek fps-t és emiatt nem zavar a rövid single.2. CoD-ról lehet véleményem, azzal játszottam.3. Azt a 93%-ot továbbra sem fogom megérteni, a singlit nem vittem végig, mert nem dobtam el az agyamat, a multija meg nem tetszett. Nekem kipróbálás után, mert már játszottam a CoD-dal, max 75%.

     • aha

     • “Amúgy meg is mondtam, hogy nemtom a nevét, a lobby rendszer megemlítésénél sem azt írtam, hogy “”lobby rendszer volt és ebben 100% vagyok””. Azt mondtam, nemtom a nevét, de megpróbáltam leírni a látottakat. A CoD-ról alkotott véleményem lehet, hogy PS3-on nem állja meg a helyét, de hogy PC-n egy gané volt, az biztos.”

     • Akkor miért nem egy pc-s siteon nyomatod/osztod az észt ?

     • Mert itt vagyok. És mivel a CoD ki fog jönni PC-re is. Jelenleg a PC az én platformom (meg a PSP) és a PC-s verzáról nyugodt szívvel lehet véleményem.

     • aha,oképc és psp 🙂 dejó neked…

     • Lesz PS3-am is, ne félj. Majd seggbe rúglak multiban.

     • Nekem az első napokban volt egy kis lag, utána kábé soha. CoD-haterek suxxx, jó volt az a Black Ops ám, multiban biztos többet fogom nyúzni mint a KZ3-at – ami amúgy itt van és fasza, de ugyanúgy kib*szott rövid, és sablonos a sztorija (bár ezúttal legalább a tálalása fasza), amit úgy szerettek a CoD-nál felróni.Ja tudom, az Sony, de azt leszámítva szerintem, hogy a piacon jelenleg lévő legszebb – és technikailag legfaszább – játék, még nem mérföldkő. Szálljunk le a földre.Nem mellesleg a BO egészen kellemes kampány játékidővel bírt, remélhetőleg az IW is merít a Treyarch mentalitásából és akkor biztosan nem lesz gond.(Amúgy meg: hajrá Respawn stúdió, ez a verseny szitu csak nekünk, gamereknek kedvez – a folyamatos undorító gyűlölködés helyett inkább ezt a tényt kéne értékelni!)

     • BO-t nem toltam, a MW2-ről van csak (nem túl jó) véleményem. Állítólag az sokkal jobb lett, bár kevesebb %-ot kapott. Én sajna továbbra is bőrlehúzást látok, emiatt is olyan unszimpatikus a sorozat nekem. KZ3 ránézésre tetszik, bár nem hiszem, hogy a BC2-nél jobban be fog jönni.

     • Kéne tolnod és akkor lehet változna némileg a hozzáállásod a sorozat felé. Az a baj amúgy, hogy lehet itt habzó szájjal pocskondiázni a szériát, de annyira sem láttok mögé a helyzetnek, hogy az IW is sürgetve volt a kiadó által az MW2-vel, és ha nem is féljátékot kaptunk, biztos marha sok megvalósulatlan ötletük maradt.A CoD egyetlen igazi hibája, hogy pénzéhes, hajcsár kiadója van – egy év alatt senki ne várjon csodát, az Activision pedig nem fog évet zárni az üdvöskéje nélkül. Ezért leszek kíváncsi, mire mennek az ex-IW-sek ott nyugiban az EA-nél.

     • két lájkot is adnék : ) az udcsó két hszedre…

     • Nem szeretném megkockáztatni a vételét, rokonoknál toltam pár órán át a multit (nem volt más multi FPS-ük, csak CoD – ők CoD fanok, nem is tagadják amúgy). Az a pár óra nem tudott meggyőzni. Igazából az nem tetszett, hogy túl könnyen öltem még elsőre is. BC2-ben a kezdőként még hátulról is alig bírtam valakit kinyírni, CoD-ban meg túl könnyű volt. Annyi előnye van a CoD-nak, hogy pörgős (én UT fan vagyok, ezt aláírom), de valahogy nem fogott meg.Én rábízom magam idén a BF3-ra, bár kicsit félek tőle, nehogy olyan legyen, mint a MoH.

     • Azt ügye tudod, hogy 2-3 stúdió csinálja végtelen pénzből a Cod szériát azért jön évente, de egy- egy stúdió két évente jelentet meg részt az adott szériából.Mw sorozat MW – 2007 MW2 – 2009 MW3 – 2011 ? Killzone sorozat KZ2 2009 KZ3 2011 KZ 4 – 2013?+ hogy a megjelenés napján bejelentenek egy fizetős DLC-t ehhe-ehhe akkor most melyik a lehúzás ?

     • Tisztában vagyok vele. Nekem az Activision-nel van a bajom. Dom from is megmondta, hogy az activision sürgeti a fejlesztőket. Így viszont nem lehet azt a szintet hozni, mintha hagyták volna kibontakozni őket, vagy valami. A másik, amit hiányolok, az az új engine.

     • Úgy látszik mégsem fogtad fel: az MW sorozat pont olyan sűrűn jelenik meg mint a KZ sorozat akkor ki sürget kit ?

     • “””az IW is sürgetve volt a kiadó által az MW2-vel, és ha nem is féljátékot kaptunk, biztos marha sok megvalósulatlan ötletük maradt””Láttam a számokat amiket írtál. De dom from is leírta, hogy az IW sürgetve volt. Az Activision sürgette az IW-t, ha dom from nem hazudik. Ez akkor is így van, ha a Guerilláékat is sürgették.Amúgy nemtom, milyen engine, meg mi egyéb van a KZ3-ban a KZ2-höz képest, de könyörgöm, fájna már végre 2007 után egy új engine-t belerakni?”

     • Mármint a CoD-ba.

     • Nincs olyan hogy modern warfare sorozat. Az csak egy alcím, attól függetlenül hogy nem volt ott az mw2 előtt hogy CoD attól még az CoD volt. Az meg hogy minden második évben csinálja ugyan az a cég a CoD-ot, minden évben van és szerintem így értették a sorozatgyártást. Ez olyan mintha a GG-s srácokon kívül csinált volna egy másik csapat ugyanugy Killzone névvel egy részt a 2 és a 3 között. Attól még az killzone lenne és az is sorozatgyártásba menne át.

     • “huh pedig tökre az jött le MW , MW2, MW3 egy külön sorozat,de akkor gondolom az 1,2,3,… sem egy (szám)sorozat. De ha már ilyen okos vagy volt róla szó évekkel ezelőtt , hogy elhagyják a COD nevet csak annyira erős marketingje volt , hogy nem tették ( gondolom te is kitaláltad, hogy miért ) -mindenki csak most veri a f@szát hogy így Cod meg minden évben jön de ez már 5 éve így van csak a sok mongolidiótának most tünt fel:Call Of Duty 2 2005Call of Duty 3 2006Call Of Duty 4 MW 2007Call of Duty WAW 2008Cod MW 2 2009 Cod BO 2010nézzük a sorozatgyártás rákfenéjét a rossz játékot:Call Of Duty 2 2005 – 89,82 %Call of Duty 3 2006 – 82,2%- Treyarch ugye …Call Of Duty 4 MW 2007 – 93,64%Call of Duty WAW 2008 – 85,73% – tréjarch szinténCod MW 2 2009 – 93.35 %Cod BO 2010 – 88,14 % – tréjarch szinténTiszta ciki minden évben ilyen “”gagyi”” játékokat kihozni :DDD ha a tréjarch nem lenne vastagon world wide 90 % felett teljesíten a sorozat, én szégyellem magam és kérek elnézést :DA Kz kőkemény két év után mennyit is tudott felmutatni world wide? Jahh – aha :D”

     • Higgadj le pajti. Most mutattad meg, hogy igazuk van azoknak akik azt mondják, hogy sorozatgyártásban jön ki a játék. Kösz szépen hogy ilyen szépen össze szedted ezt nekünk. Az meg, hogy mi mennyi %-ot kap kurvára nem érdekel. Nem azért fogok játszani egy játékkal mert 90% fölött kapott hanem mert kipróbáltam és tetszik. Nekem is tetszett a CoD mikor kijött a 4, de az a baj, hogy azóta vajmi keveset fejlődött, pontosan 2007 óta (kösz h leírtad legalább nem kellett keresgélnem). Én azért nem adok ki tizen x ezer forintot, hogy ugyan azt a minőséget kapjam mint annó a cod 4-nél. Ha te erre vevő vagy hajrá. De én megvárom mi leakciózzák 4000-re.

     • végül is csak megveszed 🙂 és ez a lényeg, te aki fikkantod is, megveszed.Akkor miről papolsz ?

     • Az van amit tanult kollégám Stilo mond 😀 mindenki megveszi mindenki ezt játsza, csak divat fikázni…te magad is ezt írtad meg az összes mongoloid lentebb… ha olyan fostangó mint állítod, minek tennéd: nem érzed , hogy ez önellentmondás…

     • Mutasd már meg, hogy hol fikáztam! Csak azt írtam hogy nem ártana neki egy új engine mert anélkül ezt is csak occsón fogom megvenni. Egyrészt sehol sem fikáztam másrészt meg sosem írtam h nem fogom megvenni. Tanulj szövegértést haver.

     • sehol , tudom sőt kifejezetten pozitív képet festettél róla 😀 sőt azt is megtudtam tőled, hogy az MW nem külön sorozat a COD univerzumban pont beágyazódik vhova az első és az ötödik rész közé…

     • Na mivan nem tudtad megmutatni, hogy hol fikáztam, mi? Erre csak ezt a sz@r frappáns választ tudtad összehozni. Taps,taps. Na írogassál még tovább pötyi.

     • mint ahogy te sem írtál semmit a sorozatot firtató felvetésre : )elegánsan megkerülted 😀 én előre menekültem:1:1 :PP

     • Értelek. 😛

     • Te egy vicc vagy, annyira görcsösen véded az igazadat hogy az vmi hihetetlen. Még ezzel nem is lenne baj, de ilyen bunkó embert nem túl gyakran látni. Mellesleg kinyithatnád a csipád hogy nem csak a Killzone 3 létezik a Cod mellet és ha neked jól esik hogy évente kidobsz 12ezret ugyanazért a gagyi játékért akkor csak gratulálni tudok neked…..

     • Nekem az Activision politikájából az jött le, hogy őket még az sem érdekli, milyen a game, csak sokat keressenek vele.Meg azért az sem mindegy minőséget tekintve, hogy IW-éknél az a 2 év úgy telt, hogy csinálták a CoD-ot PC-re, BOX-ra PS3-ra, meg még a jó ég tudja mire. Eléggé erősen szaglik, hogy portolt verziókról van szó. Ezzel szemben guerilláék csak és kizárólag PS3-ra fejlesztették a gamet.

     • “jó neked. nekem mw1 és mw2-ben soha nem volt lagom, bo-ban pedig örülök ha nincs nagy lag (érdekes, h a world at war-ban volt még nálam durva lag és az is 3arc játék)… a hit detection a lag kompenzáció alapján működik, ami már önmagában abszurd. ha a treyarch képes lenne ps3-ra tisztességesen programozni, akkor nem lenne ekkora a baj, mert igaz x360-on is van lag, de nem ilyen. ott az átlag fps is magasabb, és soha nem esik 35 alá, míg ps3-on gyakorlatilag van 1-2 pálya, ahol ledobnak 1 napalmot, átlag 20-25fps lesz a max…én sajnos abba a rétegbe tartozom, akinél ami hiba van a ps3-on, mindegyiket tapasztaltam vagy tapasztalom. a lag még most is sokszor játszhatatlanná teszi a játékot, a fagyások már megszűntek nálam.én emiatt nem is a cod szériában vesztettem el a hitem, mert az mw1-et a mai napig tolom és imádom, és néha még a cod2-t is előveszem. én a treyarch studiót utáltam meg 1 életre.a mw2 jó játék lehetett volna, ha nem lenne ennyire imba. bo pedig jó lenne, ha menne, de nem megy, ezért már 2 hónapja porosodik a polcomon és néha bepróbálkozok vele 1-1 patch után 1-2 napra, h mizu van-e javulás. sajnos a patch is olyan, h ott van az a jd_2020, aki baszik beszélni a fontos dolgokról, csak akkor szólal meg ha éppen történik valami x360-nal kapcsolatos esemény, vagy de jót játszottam xy-nak tegnap este… stb. szal baszik végezni a munkáját és sose beszél arról amiről kéne, h mikor jön a patch és, h mi lesz benne. ja és van 1-2 komoy hiba, amit még MINDIG nem ismernek el hivatalosan (fps, host lag, stb).szal én kíváncsi vagyok a köv. cod részre mert rajongó vagyok és bízok benne, h jó lesz, de az is igaz, h inkább megveszem már a kz3-at, mert arról tudom, h jó…az ex-IW-s srácokra is nagyon kíváncsi vagyok, remélem valami jóval villantanak, mert akkor remélem végre rájön az activision, h nem szabad miden szart kiadni, mert a nyakukon maradhat…(remélem lesz aki elolvassa ezt a “”kis”” szösszenetet xD)”

     • Én elolvastalak. :)Abban biztos lehetsz, hogy CoD néven semmi sem fog a nyakukon rohadni sajnos. Ez engem egészen addig nem zavar, míg tényleges selejtet nem kapunk. Azért eddig szinte mindegyik részben megtaláltam a számításomat.Feles: én nem hazudok, max a kivált IW-s tagok. Ők kezdték el köpködni az Activisiont, minek után nem kapták meg a pénzüket. Igen, többek között elhangzott az is, hogy sürgetve voltak.Félig-meddig OFF: most toltam le a KZ3-at. Felemás érzéseim vannak, mert volt helyszín amit imádtam, de volt kuka is közöttük. (A junkyard csak engem emlékeztetett egy az egyben az Enslaved-ben lévőre?! Az óriás robot elfoglalása, mint külön pálya is jelen volt az említett játékban… érdekes volt a hasonlóság.) Összességében változatosabb volt, mint a második és játékmenet téren is fejlődött, szóval azért jó volt. Online is toltam keveset, nekem bejön a – CoD-hoz hasonló – pörgése, idővel tuti vétel lesz. Monnyuk’ kicsivel azért a max alá értékelném, de legyen ez az én egyéni szoc. problémám. 😛

     • Elhiszem, én csak rád hivatkoztam.

     • hát veszteséges cod biztos nem lesz 1hamar, de ha így folytatják eljön az idő, h a sorozat arra a sorsra jut, mint anno a medal of honor, h senki nem lesz rá kíváncsi… ugye akkoriban jött a cod és kb lesöpörte a moh sorozatot. ha a respawn játéka lesz annyival jobb, mint anno a cod a moh.hoz képest, látok rá lehetőséget, ha nem is az első résszel, de mondjuk a második játékukkal már komoly játékostáborra tesznek szert, ami bizony a cod széria kárára fog válni.nekem teljesen mind1 igazából, h mi lesz. jó cod rész jön vagy sem, vagy a respawn játéka lesz a jobb, a lényeg, h jöjjön már 1 normális, pörgős fps, mint anno a az mw1.

 22. Mw2 -ben a Spec Ops-ban tököltem el vagy egy hónapig. Némely pálya kegyetlen nehéz volt, de nagyon élveztem, irtó jól meg van csinálva, plusz néhány fordított CoD4-es pálya is van benne ( single pálya ). Ezzel több mint a duplájára volt kitolva a single része ennek az FPS-nek.

 23. Nos, nekem az első COD-om a Black Ops, de belenéztema többibe is.Az összes egy kaptafa. Itt már sztem, ha valamihez hozzáraknak, akkor máshonnan el kell venni.Úgyértem nagyon más se lesz és nagyon jobb se lesz.

 24. Há’ má’ megin’ egy kód?! Mi a fasz??

 25. “En a Respawn studio jatekat varom, de ha jo lesz ez is, termeszetesen ott a helye a “”mergezett eger”” poWa-nak is…xD”

 26. ja hogy a MW-nek van története ? nálam ez újdonság 😀 a Black Ops-ban láttam hogy valakit rendesen beparáztattak az tetszett.

  • “komplexebb sztorija van az MW 2nek mint a KZ3 nak egészen konkértan : ) A Black Ops single módja is alig 1.5 szer olyan hosszú…De nézzük a tényeket miért sír a büdös bunkócsoró magyar, hogy miért fáj neki,hogy évenként kijön egy 8.5-10 pontos játékCall of Duty: Modern Warfare 2Infinity Ward/Activision, 2009 93.35%46 ReviewsCall of Duty 4: Modern WarfareInfinity Ward/Activision, 2007 93.54%46 ReviewsPS3 Call of Duty: Black OpsTreyarch/Activision, 2010 88.14%37 Reviewsés óhh jaj a gonosz világsajtó a karvaly microsoft kezében xD Killzone 3Guerrilla/SCEA, 2011 86.76%38 Reviews”

   • Engem azért zavar hogy minden évben kijön egy KOD mert régen nagy cím volt jó közöséggel viszont mára egy támogatás nélküli 8-12 évesek paradicsoma lett az egyik legkiegyensúlyozatlanabb multival…Hasonlítsd össze az united offensivet vagy a call of duty 4-et a Modern warfFail 2-vel vagy a Beszopszal. Ez már csak rókabőr.

   • “MW eddigi részei nekem valahogy “”elsuhantak”” a képernyőn de lehet csak az akció volt pörgős így a sztori nálam a háttérbe szorult. a Black Ops története engem nagyon megfogott, remélem a többi COD is marad ezen a szinten.”

   • A CoD még a 7 pontot sem érdemelné meg… Én az IGN-nél láttam tesztet és valami nagy CoD-os fazon tesztelte. Naná, hogy neki 90% fölötti, ha a CoD neki az atyaúristen…

 27. Mikor jött ki a BO? Tegnap kb.? Erre már itt az MW3 xD

 28. Szerintem az mw2 az eddigi legjobb cod,en biztos megnezem ezt is.

 29. na talán eléri a 4órát a sztorija majd? vagy túl sokat kérnek már a gémerek

 30. Ha már az MW első és második részét végigvittem, érdekelne, hogyan zárul a sztori. Szóval én inkább annak örülnék, ha direkt folytatás lenne, de Ghost végett egy előzményt is bevállalnék.

 31. A sok mérgezett egér allig várja már

 32. Remélem jobb lesz mint a Black Ops 😀 , bár az tuti h a single mód rövid lesz mint mindig …

 33. Ha nem jönne idèn összel annyi remek game akkor fontolòra vennèm a megvètelèt,de ìgy…

 34. jaj ne

 35. Komolyan mondom már egyszerűen undorom van ettől a sok CoD-tól. Anno bedőltem, és megvettem az MW2-t, de hatalmasat csalódtam benne. A régi világháborús CoD-k voltak a legjobbak, abból is csak az első 2 rész.

 36. Én aztán be nem rondítom vele a gyűjteményemet!!!

 37. Sima Modern Warfare óta egy COD-dal sem játszottam.Azt nagyon sokáig toltam, de azóta semmi.

 38. Biztosan király lesz..

 39. Kíváncsi vagyok mikor jut a Guitar Hero sorsára.Pezsgő bontok a halálán. 😛

 40. Rámennek a következő 10millióra!:D

 41. Egy újabb elba+’=%+*tt szar a gyűjteménybe?BF3 lesz biztos az év végén nálam!

 42. Ingyen sem kéne.

 43. Modern Warfareeket nem szeretem. Év végén ha FPS, akkor BF3.

 44. Minek már ez?Szarnak egy pofon…

 45. A beszopsz kalap sz.r volt.A MW 2 gyalázat.A WAW még elment,de annál betelt a pohár a II.VH-val.(kivéve ha olyan világháborús cucc jön ki mint anno a MOH….)A MW-be pár órát belepörköltem,és igazából azóta ugyan azt a sz.rt adják el több tízezerért.COD sorozattal végeztem,meg a Kotlik Róbert úr felfogása miatt az Activision-el is!8szor nézem meg h meg e vegyem ha az ACti ott virít a borítón….

 46. az ujj call of duty meglepöen jol sikerült várom ezt is.

 47. Miért nem hívják Call of Duty 9-nek? Ja már ciki hogy ennyiszer kiadták ugyanazt a játékot?

 48. Csak a sztori érdekelne. A BFBC2-nél úgyse csinálnak jobbat.

 49. ez lesz az a játék ami mind1, hogy fog kinézni meg fog dönteni minden előrendelési és eladási rekordotszerencsére lesz ott egy battlefield is, inkább azt veszem megezt meg megnézem youtubeon

 50. 1000-2000 ft-ért jó lesz PS3 életciklusa végén. 🙂

 51. Ha új engine lesz még az is lehet,hogy megveszem………

 52. 😀 a story érdekel, a többi nem.Majd egyszer 3-4 e Ft-ért kell…..többet csak akkor adok érte, ha új engine-t, lag cheatmentes multit kínálnak….

  • haha, álmodj csak

  • Arra hiába vársz, Bobby ‘the jew’ Kotick (neten olvastam remélem nembaj, hogy így írom) szerint a cod még 10 év múlva is így fog kinézni.A lag meg már a részévé vállt :DAz utolsó jó cod a 4 volt.A többi már csak rókabőr sajnos,pedig régen nagy név volt.

 53. ez már felesleges tucat COD szarság

 54. Uh g*ci mi lesz it!!! Év játéka fap fap fap fap!

 55. megjelenés után 4 hónappal tuti vétel:D

 56. Fura az én számból ezt hallani de nem érdekel én többet cod-bol nem kérek köszönöm a black ops-nál betelt a pohár.

 57. hajrá