Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Modern Warfare 3 – Launch Trailer

Az őszi szezon két meghatározó, modern háborús FPS-e közül a jelek szerint az Activision [B]Call of Duty: Modern Warfare 3[/B]-ja az, amelyik annyira jó bor, hogy nem kell neki kivilágított cégér. Míg az Electronic Arts Battlefield 3-ja screenshotok, trailerek, béta és információk terén minden héten villant valamit, addig az MW3 kiadója szerint a game Launch Trailerébe elég beleszőni, hogy ez “minden idők legjobban várt” játéka…Megjelenés: 2011. november 8. Te várod?[YOUTUBE]1xjCdN_rWCE[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Holvannak ezek a HALO3-hoz…

 2. eddig nem érdekelt a MW3…eddig

 3. “Szerintem meg mindket jatek (BF3, MW3) mas elmenyt nyujt, most csak a multiplayert emlitsem. ha “”tight-cornered fast paced”” hangulatom van, akkor elo fogom venni az MW3-at. Ha pedig taktikusabb, nem annyira feszitett tempojut akarok, akkor eloveszem a BF3-at. Nincs semmi szukseg itt kiemelni egyiket sem.Tovabba a singleplayer eddig minden COD-ban jo volt, igen meg a BO-ban is, persze fontos hogy veteranon kell jattszani, akkor jon elo belole a lenyeg.”

 4. BF3=SZAR MW3=ISTENJÁTÉK!!!!! Ennyi!!Ti meg csak veszekedjetek a semmin!!Jócakát 🙂

 5. “Miért nem néztem be ide hamarabb. Jó látni, hogy a “”komoly és érett”” játékosok, akik a bf sorozattal játszanak osszák az észt, hogy így meg úgy szar a CoD. Ellenben a CoDosok, akik szerintük “”éretlenek és dedósak”” egy bf hírhez nem mennek osztani az észt. Akkor melyik oldal is a normálisabb? Mindezt úgy mondom, hogy egyik játékot se fogom megvenni. A bf3 betette a kaput a szar bétának nevezett szutyokkal. Arról nem is beszélve, hogy a bc2 képest semmi kimagasló nincs benne.”

  • Na végre valaki aki jól látja a helyzetet 😀 tényleg igy van és 1ébként érdekes módon mióta kijött a Bf3 béta kevesebben pofáznak a COD trailerek nél… vajon miért? 😀

 6. MW 3.Nem rossz, de a jó az nem ilyen.

 7. A játékmenetből mutathattak volna valamit…

 8. “Megy a cirkuládé fölöslegesen majdha mint lesz a 2 játék akkor lehet vittát nyitni melyik miért jóbb szerintem.””mind a 2-re szarazok mind a 2-nek van egy külön kis varázsa”” :))”

 9. Ezennel elnézést kérek minden COD-ostól.

 10. Nálam egyszerű a képlet MW3+BF3. Mindkettőt megveszem. Bár multiban valószínűleg a COD-ot részesítem majd előnyben. HC CTF rulez! :)Egyébként szerintem a BC2 multija jobban visszadja a háborús hangulatot, mint a BO multija. (Ellentétben többekkel, az új részekről nem nyilvánítanék véleményt mielőtt játszottam volna velük.) Nyilván a nagyobb pályák és a vezethető járművek ebben sokat számítanak. Ennek ellenére mégis jóval többet játszottam a BO-val.

 11. “””Puska a nyomiknak, kés a profiknak.”” :P”

 12. HY nem értem miért is kell lefikázni a mw3-at vagy a bf3-at mikor mind a két játék hiába fps kategoria ég és föld.De azt se értem mi köze van a bc1-2-nek a bf3 hoz mikor semmi közze a két gamenek egymáshoz.Na ti tudjátok de szerintem még senki nem probálta ki egyiket se és egytrailer alapján itélitek meg na ez durva srácok.

  • “Ha a BC1-2 és a BF3 multiját megnézed tökre ugyanaz a kettő alapja.Hiába független rész a BC, a BF3 multija ugyanarra az új multira lett már ültetve, amit a BC-val kezdtek el “”Rush”” … stb.A BF3 akkor lenne teljesen más ha, nem lenne benne rush csak zászló foglalás.A MW3 és a BF3 hiába más kategória a multi, akkor is riválisok. Mindenki annak tekinti őket, még a készítők is. Nem kell nagyon keresgélni az azonosságot a “”Sztori részben””, mert a vak is látja sztoriban a BF3 is ezerrel a COD vonalat követi, ahogy a készítők ezt be is vallották.Amúgy tényleg nem egy kategória a kettő,… mert a BF sokkal jobb! 😛 :D”

   • nem igazán vagyok már cod rajongó…..mégis összevetve a két játékot a bf nem ér semmit a cod-hoz képest….

    • pont az ilyen kommentek miatt van balhé mindig és akarva akaratlanul összehasonlítsák a két gamet.

     • nem akarok én senkivel sem veszekedni csakhát…én játszottam a bf 1,2-vel és a bf3 demójával de valahogy nem adta…..valahogy inkább már cod…sokkal hangulatosabb…..de bizony ha most jönne ki a SYNDICATE akkor se a bf se a cod nem kéne….igy marad a cod

     • Két külön világ. Aki tud a cod-ban az általában nem tud a bf-ben, ez vica versa igaz.A cod-osok azt hiszik, (persze tisztelet a kivételnek) hogy csak ez az egy Fps van a világon. Az EA ugyan azt csinálja mint az activison kb 4 éve…. jó kis görbe tükör..Mind a két game jó.

     • “”” Aki tud a cod-ban az általában nem tud a bf-ben, ez vica versa igaz.””Az nagy hülyeség soli.”

     • “Kivételek mindig vannak Rénó. De hányszor hallottam anno cod-osoktól, hogy ez “” szar meg az szar”” holott 2 menetet alig tudtak lenyomni.Szerintem simán van egy réteg akik a cod-on kívül más Fps-ben labdába sem tudnak rúgni ezt anno megvitattunk azt hiszem a k2 időkben.green: ez neked is szól.”

     • Attól mert te ezt így gondolod nem feltétlen van így:ezek nem érvek: -ezt már megvitattuk a K2es időkben (ha ti megvitattátok akkor így van) -2 menetet alig tudnak lenyomni (hogy érted fizikailag olyan megpróbáltatás a többi fps hogy aki Codozott nem bírja:D )Más ilyen érvnek álcázott vmi nem hangzott el asszem …Soli nemáááá xD

     • Erdekes a mi klanukba mindenki szereti mind 2 jatekot es mind 2vel tonk jatszani

     • Én nem tartozom azok közé a supermanek közé, akik egyedül is megnyerik a kört, szóval SZERINTEM egy BC2-ben csak normális csapattal lehet élvezetes játékot tolni, MW-ben meg egyedül is.

     • Ez tökéletesen így van.A COD-ban az a jó ha úgy adódik akár egyszemélyes hadsereggé is tudok válni.És egyet értek soli-val is mert pl én is ismerek nem egy olyan COD gamert akik bizony nagyon messze vannak BF-ben attól amit a COD-ban tudnak nyújtani.A BF szó szerint háború egy jó csapatban élvezetes igazán.Mind kettőnek meg van a maga varázsa.Azért leszarozni az egyiket mert kicsit eltér a másiktól….Hülyeség.

     • Az nagy hulyeseg szerintem.Sok embert ismerek akik mind a 2 jok es az sem igaz hgy COD-osoknak csak a COD letezik.Mind 2game mas es elfer egymas mellett.A Bf a haborus hangulat miatt jo a COD-ba meg ugy erzi magat az ember mint egy kibaszott RAMBO.

    • Szentimentálsi baromság.

   • A BF3 színtiszta háború.Nincsenek perkek killstreak stb.Csapatban nagyon jó buli.Ez igaz.A MW meg egyedül is jó mulatság tud lenni.A BF-ben az nem tetszett soha h szó szerint sorba állás ment anno a tankokért és mindenki nagy ívben tojt arra h most foglalni kéne vagy támadni.Volt olyan h szaladtam az egyik jármű felé és a csapattársam szándékosan lelőtt h ne tudjak beszállni.Persze ilyenre volt már példa a MW-ben is mikor a csomagom miatt a saját csapattársam lelőtt.Ezek a dolgok idegesítőek.Azt meg tényleg nem jelenteném ki h az egyik jobb a másiknál.Mert ez nem igaz.Mindenki úgy választja ki h most BF vagy MW amelyek éppen fekszik neki jobban.Nekem pl meg lesz mind kettő.Psn a barátaim szinte mind Cod rajongok ha fps-ről beszélünk.Nagyon jó meccseket szoktunk játszani.De én biztos h bele fogok szagolni a Bf-be is.És örülök h nem kell azt mondani h a MW de szar vagy a BF mert mind kettő jó.És ezzel mi gamerek csak nyertünk/nyerünk mert van miből választani.Akinek egyik se jön be az meg magára vessen.

 13. Egyébként szerintem jó játék lesz. Csak a multyja ugyanaz mint az előzőké.

 14. MW3 OFC!!!! BF3 meg… hagyjuk már.

 15. Egész nap azon agyaltam munka közben kell e nekem a MW3?Nem mintha eddig éreztem volna bármilyen tüzet is mint példáulanno az ezt megelőző részekkel kapcsolatban, volt bennem várakozás és gyermeki izgalom most az ég világon semmit ezekbőlnem érzek ha a MW3-ra gondolok. Ellentétben a Battlefield 3 teljesenbepörgetett pedig egyetlen Battlefield résszel nem játszottam nemérdekelt teljesen hidegen hagyott, most mégis több fantáziát látok benne mint az összes vagy majdnem az összes eddig megjelent COD rész együtt, kivéve az első Call Of Duty 4 Modern Warfare.Mindezek ellenére valószínűleg meg fogom venni de most ebbenegyáltalán nem vagyok biztos… még van időm eldönteni Novemberig, és persze megkérdezem régi nagy COD cimboráimquaid77 és Csipi mestert mi a véleményük ők megveszik e mi lesza sorsa a MW3 lövöldének ha nekik kell nekem is meg kell vennemmert nem hagyom őket magukra a harcmezőn 🙂

 16. Beírom akkor ide is, exkluzíve azoknak akik fikázzák a cod-ot:Kérek alternatívát, fps kategóriában, kritériumok:stabil 60 fpskompetitív multiplayercsapat alapú játékmódok, mint például Capture the flag, domination, search and destroy, demolitin, sabotage, headquarters Nem muszáj hogy így is hívják őket, de az a lényeg hogy legyenek változatos játékmódok, olyan játékmódok, amikre lehet is csapat alapú bajnokságot építeni. Kurva unalmas már ez az állandó fikázás, meg hogy állandóan ugyan az a Cod. Ami működik, azon mit kellene változtatni? Hiába csilivili a játék, ha szar a multi játékmenet (lásd U3, KZ3, Socom4)Lehet nektek ugyanúgy néz ki, de nem is a kinézetben van a változás, ott van a fejlődési rendszer meg a killstreak-ek. Ha néztetek volna néhány videót, akkor nem mondanátok, hogy ugyanaz, csak elég nagy divat a Cod fikázás manapság.Érdekes módon erre lapítani szoknak, szóval várom az ALTERNATÍVÁKAT A COD-RA!Miért kell állandóan egy kalap alá venni a Battlefield-del?? Teljesen más játék, annak ellenére hogy mindkettő shooter.

  • FIFA 2011, NBA2011, NHL2011 stb.Ezeket miért nem fikázzák??? Hát bazmeg, abban is mindegyikbe ugyanaz a játék van, évről évre focizni meg kosárlabdázni kell. Semmit nem fejlődik a sorozat.

   • Végre, hogy valaki ezt is észrevette már. :p

   • Abban egyet értek ,hogy a multijuk az 2 különböző kategória!De akkor is kevés ez már ,ami újat nyújt!MOTOR CSERE KELL!!!!! és kész!Előrendeltem volna már rég ,ha nem ez a borzalom hajtaná a játékot.A hideg ráz már a fegyver hangoktól!!!!!Meg effektektől.Meg untam az évek alatt.Pár új killstreak nem fogja ezt eltakarni……Vegyenek egy Cryengine-t,vagy Frostbite 2-t!Mind emellett megcsinálják ugyan ezt a stílust,amit képvisel és gyalázni fog mindent.Vonzza majd a tömegeket,többek között akik 3 éve fikázzák!:DMert ez így a rohadt nagy NULLA!!!!!!!Még az MW2 -t toltam fél évig,de meguntam a mögé lövök meghal multit és eladtam.Azóta nem multiztam COD-al.De nem vesztettem semmit,mert a pályákon kívül semmi sem változott!Sajnos!Tudom,mindig ezt mondogatom:de talán majd a következő részével foglalkoznak is kicsit!

  • “Nálam az elég negatívum, hogy “”Activision””.”

   • Elég beszűkült látókörrel éled kis világodat!! Nem is tudom, hogy minek ide írogatsz…………no komment!!!

   • Igen ma is beszóltunk Cod-nak 😀 Remélem mindenki jól alszik akinek sikerült ez a bravúr xDDIgazi komoly felnőttes produksön volt!

 17. borzalmas

 18. Nekem az eddigi összes cod ezerszer jobban bejött mint bármelyik bf. Manapság kurv@ trendi fikázni mw-ket. Nem tudom, hogy az ugyanúgy évente megjelenő bf-ek (aka medal of honor), mivel mutatnak nagyobb fejlődést. Egyáltalán mi a fasnak kell egy jo receptbe belenyúlni? Irtozatosan megy most a bf3 hype, csak ott lesz a bökkenő h a behugyozos gamplayek pc-n futottak……

 19. Na kezdődik már újra a sok okos előkerült…Kettő évvel ezelőtt uggyan ez volt.

 20. Érdekes véleményeket lehet olvasni…Én nem mondok mást,csak hogy nekem ez is ,meg a BF3 is kell :)Akinek nem kell,annak meg megmarad a pénze. Ennyi.

 21. “Nem leszek “”csőgörény””, továbbra is BF!”

 22. felőlem MW1

 23. mw2es még mindig jobb volt

 24. gyenge már a CoD széria, vagy csak már meguntam ezt a sok részt!? Beszerzem, de nem lesz premieres cucc az tuti, inkább marad a BF3!

 25. Nos a campaign az az ami érdekel a multybol egy időre elég volt a sok a csaló és hacker miatt. Hiába hogy van vagy lesz benne jelentés attól még szerintetek nem fogják megoldani hogy hogyan tudnak csalni dehogynem.

  • BO-óta nincsenek csalók!

   • Ne légy már ilyen naiv én a BO-ban is találkoztam és nem dobták ki mert párnap múlva megint találkoztam vele a multyban. Ezért mondom hogy megtalálják a módod hogy hogyan csaljanak.

    • Na nem mondod?És mit láttál,kiugrott a fal mögül és agyonlőtt,aztán megint?Egyáltalán PS3-on játszol?

     • igen ps3mon játszok hülye gyerek .Én nem azért írtam eszt hogy felkapd a vizet azért hogy felfogd hogy amíg lesznek multyk mindig lesznek csalók is mert megtalálják a módját hogy csalni tudjanak.

     • Te meg inkább tanulj meg helyesen írni mielőtt elkezdesz hülyegyerekezni légyszíves. EZT nem azért írom, hogy (figyelted a vesszőt?) felkapd a vizet, hanem inkább azért, mert baromira kíváncsi vagyok, hogy mi a fene az a multy.

     • Te mire föl hülyegyerekezel?Kinek érzed itt magadat?+tanulj meg írni,mert megsúgom nem multy,hanem multi! szevasz

 26. Nekem változatosabbnak tünik, mint a BF3 kékes zöld világa.

 27. ez de egy sz*r trailer!

 28. “,,Míg az Electronic Arts Battlefield 3-ja screenshotok, trailerek, béta és információk terén minden héten villant valamit, addig az MW3 kiadója szerint a game Launch Trailerébe elég beleszőni, hogy ez “”minden idők legjobban várt”” játéka…””És az a gond, hogy ez igaz is…meg a minden idők legjobban fogyó játéka is lesz.”

 29. WOW!!!!!A COD4 újabb DLC-je JEEEEE!!!!Ügyesek vagytok fiúk!!!!Ezt is megcsináltátok!Majd becserélem egy ezresért valami megunt játékomra!!!:DAnnyit ér kb…..De csak a coop játék módok ért,bár ha BF3 ban az is lesz akkor ez végképp felejtős……….

 30. Olvastam valami Call Of Duty Elite-ről, amiért fizetni kell és statisztikákat mutat, de nem értem, hogy mire jó ez.

  • Megkapod az összes map pack-et avatar-t theme-t(ha jól tudom hamarabb is mintha külön-külön megvennéd)+ bővebb statisztika,más clánokat kihívhasz,fészbúk-on megoszthatod a videokat!Nagyjából ennyi.

 31. Hát ettől már lassan hányingerem van :(Annyira ronda, hogy azt már nem lehet szavakban kifejezni 🙁

 32. Az előzetesek alapján a COD MW3-ra azt tippelem hogy valamivel változatosabb lesz mint a B3 de majd meglátjuk. Mindkettő tetszik.

 33. Nem voltam CoD-os, de amióta láttam a MW3 előző trailer-ét, bezsongtam. Most a kettőt tolom, és a pofám leszakad. Marhára bejön!

 34. “””Leg… Leg… Leg…”” —-> Lag… Lag… Lag…”

 35. A trailer nagyon ütős!Nálam első napos vétel!:)

 36. Így elnézve..nemtom..! Grafikailag szerintem szebb lesz ps3-mon mint a bf3 mert konzolra azt már nagyon le kellett butítani. Viszont…multiban meg…hááát. Nagy COD-os voltam mindig is megvan mindegyik de most kicsit meguntam már, hogy a cod4-et adják el évről évre csak más skinekkel mapokkal.:( Ennyi év után most a Battlefield mellett döntöttem és azt rendeltem elő:(

  • “””Grafikailag szerintem szebb lesz ps3-mon mint a bf3 “” Ember te mit szívtál?? :O”

   • Ezek mind PC-s trailer-ek (BF3) kb fél millás gép kell,hogy ha ilyen grafikát akarsz,ha szebb is lesz mint az MW3 akkor se sokkal!

    • Van már 1 csomó Ps3/x360-as videó azokon is sokkal szebb a Bf3 grafikája

    • Hagyjuk ezt a fél millás gép dumát. Sokkal olcsóbban megúszhatja az ember, ha egyénileg rakja össze. De az igaz, hogy a BF3 PC-n lesz az igazi, az a 64 fős multi 24 főre csökkentése elég nagy érvágás lehet konzolon. Hírhez: ütős trailer, de nekem sem hoz annyi újdonságot, hogy premierkor beszerezzem, jó lesz az fél év múlva is, ennél a játéknál úgyse kell majd attól félnem, hogy addigra kihal a multi. 🙂

  • igen, xboxra le kellet butítani nagyon a BF3-at, de a PS3 rész hozza közel majdnem a PC verzió színvonalát, ezt mondom abból, h hülye fejjel megnéztem a gameplay videókat róla!

 37. Mibe fogadunk hogy teli lesz csalókkal a multi ! ?

 38. Hangulatos, de kicsit uncsi ez az 5 éves engine…

 39. Engem nem tudott megfogni. Marad a BF3.

 40. Most akkor dobjak 6-ost golyóval?Klasz lesz ez is,de bőven ráér a beszerzése az én listámon ugyan is nincs a top 5-ben…Februári beszerzést céloznám meg vele…persze ha kiadják PS3-ra is:)

 41. Remélem lesz HE a Platiniban.

 42. látványos! szépen megvette magának a cuccot a Micro$oft.