Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Modern Warfare 3 – 2.8 pontos átlag…

Talán hallottatok már a [B]Metacritic[/B] nevű site-ról, mely azzal foglalkozik, hogy – többek között – videojátékos témában összegyűjti a média egy-egy címre vonatkozó értékeléseit, és azok alapján egy átlagpontszámot is megjelenít.Aki tisztában van a matematika alapjaival, az tudja, pontosan mit jelent és milyen szabályok szerint működik az átlagolás, valamit azzal a ténnyel is tisztában van, hogy a rendszer mennyi buktatót rejt. Nyilván nem mindegy, hogy egy adott videojátéknál hány forrás összefésült értékeléséből dolgoznak, valamit döntően befolyásolhatja a végeredményt az is, hogy a vizsgált médiumok mennyire korrekt és megbízható felületek. Számos példa volt már arra az elmúlt években, amikor egy játék Metacritic (vagy GameRankings – az is hasonló site) értékelését mesterségesen feljebb vagy lejjebb húzták azáltal, hogy a listába belevettek olyan [I]gyanús-titkos[/I] forrásokat, melyeknél csak a hülye nem látta, hogy [I]malmozásról[/I] van szó.(Egyébiránt teljesen egyértelmű, hogy a szisztéma megbízhatóan is működtethető lenne azáltal, ha egy ilyen “átlagoló oldal” csak és kizárólag ugyanazon, felvállalható források értékeléseiből dolgozna, de ez már egy másik cikk remek témája lehetne…)Mindezek ismeretében persze nem meglepő, hogy van még lejjebb is: ez pedig az olvasói értékelések alapján leközölt átlagolás. Teljesen nyilvánvaló, hogy a magánember egy efféle vélemény megadásakor sok szempontot szem előtt tart, de ezek között VÉLETLENÜL sincs jelen az objektivitás, vagy egy adott/szabott mértékegység-rendszerre való támaszkodás. Az olvasó saját szórakozására értékel: rajongásból, utálatból, tudálékossággal vagy hasra ütéssel, sőt sokszor viccből vagy rosszindulatból.Playstation 3-ra is megjelent az Activision legújabb FPS-e, a [B]Call of Duty: Modern Warfare 3[/B]. Érdemes megnézni a Metacritic olvasói átlagát: 2.8 a 10-ből.(A PlayStation.Community tesztjét szombat este – vasárnap délelőtt magasságában olvashatod a főoldalon.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát gyönyörű szép recés a multi és a szingli mód is.Távolra a pályákon alig lehet látni,max olyan pályán ahol csak épületek és szögletes tereptárgyak vannak.Mert azt képes megjeleníteni normálisan a motor.de ha már pálmafák,növényzet,sűrün rendezett tereptárgyakat kell megjeleníteni tiszta homály ,hullámoznak a recés élek,mögötte hátteret közben töltögeti.MW2 100x szebb volt emlékeim szerint.4 év aladt nem jutottak el odáig a fejlesztők ,hogy a motort tökéletesre húzzák konzolon.Tökéletes pfff….Még a jótol is messze van.Multi futok lövök,futok lövök ész nélkül,játékmódtól függetlenül!Mindenki!!Taps!!!! :D:D:D:DÉlvezetes lehet.Minden mód TDM kb.Kb ennyi agyuk van a fanoknak.De viszont elválasztott képernyővel egész normálisan néz ki,recéződés is tompul.és legalább van kivel összejátszani,(Öcsém)ha már a csapattársak zombik a MULTIPLAYER-hez!Szal nagyon élvezetes társaság lett a codos község,de maradok BF3 nál.Szingli+hardened+állok fedezék nélkül+jobbra-balra húzogatom az analóg kart és hullik 100-asával az MI!!!Ez igen!!!!A játék fejlesztés csúcsa!!!! TAPS!!!! :DBF3 nál ha ezt megcsinálja valaki,annak benyalok!!!!!Ott kidugod a fejed fedezékből és halott vagy!Borzasztó SZAR lett sajna MAX 5 pontot ér!

 2. szerintem valós eredmény jött ki……..kb pont ennyit adtam volna én is…..de még igy is ez a legjobb fps

 3. Én csak annyit mondok erre ha negatív reklám a legjobb reklám. 🙂

 4. Szerintem egy csomóan csak poénból rányomtak az 1-re -.-

 5. 98% nem játszott a szavazók közül szentem a gammel. És azokat legkevésbé nem értem akik Ugy fikáznak egy game et hogy nem is jatszottak vele. Ha játszottak volna vele mielőtt szavaznak minimum 8 pont fölött lett volna a összpontszám….. Ha szar egy játék akkor szar és bevallom.. de ez messze van a szartol . És ajánlom nagyon mindenkinek !! Gyökér szavazók pedig bekaphatják

  • ebben abszolúte igazat kell hogy agyak, igaz én kB 1 órát toltam , de még így sem mondanák véleményt róla. sajnos gépem már nincs, de figyelem az eseményeket.

 6. Én magasról teszek az ilyen firkálmányokra. Az a lényeg,hogy nekem tetszik és nem fölösleges pénzkidobás volt. A többieket meg csak sajnálni tudom… 😀

 7. Én még képes voltam előfizetni az ELITE-re is.De csak mert tudom: Sok-sok órányi agyatlan, mókás lövöldözést fog szerezni. Néha az is elég. Ha nagyon bele akarom élni magam a háborúba ott a BF3.Ha meg olyan történetre vágyom aminek egyáltalán tudom a szereplőit, akkor ott van bármi más 😛

 8. gondolom a tetris 100d-t jobban fogják értékelni4

 9. lehet szeretni vagy utálni 1-1 game-tde a 2,8.lol

 10. “Én spongyi 66 kommentjével értek egyet, az a siker kulcsa.vizsgálj meg egy jelenetet, jön feléd 5 katona… a cod-ban ( single) lelövöd őket 1 tárral és mész a többi ellen, élvezed, hisz te vagy a faszagyerek és ez jó…. de a dolgok mögé nézünk miért futnak egy irányba… miért nem válnak szét és bújnak fedezékbe, mint az ős codokban (4. rész előtt)…Más játékban szétvállnak és komoly kis állóháború alakul ki… amit megnyersz, vagy oldalba támadod őket valamilyen taktikával és nyersz… A cod-ban is vannak jó, sőt kiválló gamerek akik minden Fps-ben kimagaslót nyultanak…. de ugyanakkor tele van kis fröcsögős kis pöcsökkel akik minden játék topicjába, tesztjébe beírják 2 perc alatt ,hogy ez “” de szar””. “” meg irányíthatatlan””… kicsit tanulni kell célozni és máris “” fos a multi”” meg hasonlók.”

 11. “Ezeken a híreken csak mosolyogni tudok. 🙂 Tökéletes ez a cikk (már régen itt lett volna a helye)! Az értékelése a CoD-oknak mindig elfogult. Vagy imádják, vagy utálják. Attól függ, az adott oldalt melyik tábor látogatja többet. Akik szeretik, azok inkább meghúzzák magukat,akik nem, azokból aztán jön az áldás. Csak van itt egy kis bibi. Hogyan lehet az, hogy most hasamra ütök, egy xy oldal kommentjei alapján a CoD-ot utálja a látogatók 80 %-a, eladásokban mégis veri a HARDCORE gamerek több kedvenc játékainak eladását? Szerintem a helyzet egyszerű. Az Activision ott bukta el a világ legkedveltebb játéka címet, hogy kikiáltották a legnagyobbnak. A fentebb említett HARDCORE játékosokat ez természetesen dühíti (hozzáteszem joggal). Nekik írnám, nem mindenki szereti a varázslásokat, a zombikat, stb.. Lehet minket ezért nyugodt szívvel EASY gamereknek is nevezni. Nem vagyunk trófeavadászok, nem szeretünk minden ajtón bemenni,minden bokrot megvizsgálni, stb. Persze itt is akadnak kivételek, de ritka, ha egy fanatikus CoDos 15-ös szinten van a trófeák tekintetében. Itt már régen nem a játékról van szó, hanem hogy ki a jobb. Ha a fociban kiírnak egy szavazást, kié a jobb csapat, na az is megérne egy misét, és hasonló szövegeket lehetne olvasni. Hogy van-e szebb játék, van. Van-e élethűbb, van. Van-e olcsóbb, és kevésbé “”lehúzkodós””,van. Van-e rendszeresen megújulóbb,van. Ezek mind-mind tények. De egy valamit kevesen írnak le, és az a hangulat. Ezt csak az értheti meg, aki hajlandó volt hónapokig a céltábla szerepét betölteni, aki sok tanulással és gyakorlással elérte, hogy élvezze is ezt. Akinek ehhez nincs türelme, vagy kevesebb ideje van, na azok erősítik a másik tábort. Én személy szerint mindenevő vagyok, az egyszerűbb fajtából. Szeretem az összes FPS-t, Fifa GOW AC sorozatokat, Uncharted, GT5, stb. Ezeke kikapcsolnak, és beállnék golyófogónak, ha az előbb leírt játékok bármelyikét támadnák. Végül azoknak, akik a “”tök ugyanaz, semmit újat nem csináltak, ez lehúzás”” oldalt erősítik kérdezném: Fifa 10-11? AC II-Bortherhood (tudom kiegészítő, de akkor miért 12000 volt?)? És sorolhatnám, de felesleges. Adott egy játék, amin a fanatikusok sem szeretnék, ha sokat változtatnának. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Bocs a Veterán játékosoktól…”

  • “””az Activision ott bukta el a világ legkedveltebb játéka címet, hogy kikiáltották a legnagyobbnak””Szerintem pont ezzel érte le, hogy a legtöbben veszik. A népnek ez kell, hogy megmondják neki, mi a legjobb.”

   • Ez egy tökéletes reklám, ezt tudjuk. De ezzel a kijelentéssel hergelték fel a másik réteget. Ennek a következményét látjuk most.

   • Most azon gondolkozom, lehet erről olyan tesztet írni, amit el is fogad a nép? Szerintem nem. Az a teszt lesz a legújabb harctere egy értelmetlen háborúnak. Már előre fogom a fejem…

   • Ez nem így van, de mindegy.Az emberek semmire se háklisabbak, mintha valaki megmondja nekik, hogy ez vagy az a legjobb.Úgyhogy csalazoli jól írja: az Activison ezt azzal érte el, hogy ekkora hype-ot kerített a játék köré.Ha így most hirtelen a semmiből kijönne egy MW3, az emberek itt szopnák egymás f*szát.

    • “Szerintem pedig pontosan így van, és a hype tulajdonképen ugyanezt jelenti. Nyilvánvaló, hogy minden egyes terméket nem lehet kipróbálni, ezért ha azt hallod mindenhonnan, hogy “”ez a legjobb””, hajlamos vagy megvenni.”

  • “Úgy állítod be mondandód elején a CODos tábort mint egy rettenet nagy ámbár tökéletesen szelíd FPS kedvelő társaság, akiket minden oldalról csak támadnak a gaz fanatikus ellendrukkerek. Pedig te is leírtad már korábban, hogy nincs különbség az oldalak, táborok között.Én úgy látom, hogy kívülről nézve, illetve a másik táborok szemében sajnos minden tábort az a nagyszájú! fröcsögő kisebbség határoz meg és azokon keresztül azonosítják őket, akik telehányják az “”objektív véleményükkel”” a többi topikot, hírt, blogot, akármit. És itt értelem szerűen tábortól, oldaltól függetlenül írom le amit írok, ráadásul a társadalom bármely szegletében ugyan ez a felállás, nem csak a játékos társadalomra igaz ez.Sajnos ezen a szűrőn sokaknak (legtöbbünknek?) nehéz átlátni, hogy elvonatkoztatva ezen individuumok taplóságától tudják megítélni a másik tábort, és elfogadni esetleg az ő véleményüket, értékrendszerüket. Ugyanis nem minden COD kedvelő, és nem minden BF kedvelő, és nem minden akármilyen RPG, TPS, stb. (ezekhez én nem értek) kedvelő vérpisti, bérenc, troll, stb., hiába is szeretünk átlagemberként sztereotípiákban leegyszerűsítve gondolkodni.”

   • Így visszaolvasva a Te szemszögedből jól írtam amit írtam. Sokan CoDoznak, ez is igaz. A szelíd részt félreérted. A BF vagy KZ fórumot/tesztet (és remélem nem vitatod), sokkal kevesebb CoDos fújja tele fikával, mint fordítva. Elég megnézni az írásokat.

    • Lehet, hogy a CODos topikban több a fikázás, én nem látogatom azt csak nagyon nagyon ritkán és sosem írok oda, ugyanakkor a fikázók tábora lehet rosszul van ott meghatározva. Lehet itt jön be a képbe Zangetsu meglátása. 🙂

     • “Valóban! Ezt nem is vitatom, sok ott a fikázás (nem is látogatom sokat), de Ők elvannak magukban. Nem kell mindenkinek kötelezően sasolni azt a fórumot. Én a “”nem szeretem a játékot, mégis odamegyek és kiírom magamból a nemteszésemet”” emberekre gondoltam.”

   • “Aki egy-egy ember viselkedése alapján általánosít valamilyen tábort (ami nekem elég nagy kérdőjel, hogy mi jelenti azt, hogy valaki a “”CoDos”” táborba tartozik) annak csak gratulálni tudok.”

  • “Szerintem semmi köze a hc játékosoknak a játék lehúzásához, ha abból indulok ki, hogy az itthoni és a külföldi fórumokon már az a hc játék “”fogalma””, amit sokan játszanak persze ez nem igaz, de elég sokan ezen az állásponton vannak. Felvetetted a témát már jó pár éve nem jelent meg egy normális hc fps. Itt inkább a divat fikázás és azok elégedetlenségéről szól ez az egész, akik megvennék, de sajnálják/sokallják érte kiadni a pénzt ilyen-olyan okból kifolyólag.”

   • “Én azért kötöttem össze a HC játékosokkal is(!), mert sok rosszmájúnak, aki külsősként írogat hülyeségeket, ott van a magasztaló hozzászólása a totál más stílusú, az Ő értelmezésükben “”nehezebb”” játékoknál.De rajtunk is látszik most szerintem, meg lehet ezt kulturáltan is vitatni… :)”

 12. Végre egy (azaz több) reális értékelés. Vajon mi történhetett? Instant jó ízlést porítottak a világ ivóvíz készletébe?

 13. A ps3as verzió 2.1 ponton ál.

  • csatlakoztak a psc tagok is a hír hallatán :Da trollok legyűrték a COD-ot, platinát nekik !

 14. Nem tudom mit fogtok szólni akkor, ha a psc tesztben is kap 8 pontot, akkor a psc lesz a mocskos cod bérenc, meg biztos le lettek fizetve és hasonlók, csak mert írtak egy nem elfogult cikket.

 15. én már az mw4et várom

 16. Ennyi?

 17. Ezért nincs itt sem olvasói értékelés … ennyire felülértékelni egy ilyen játékot xD

 18. 🙂

 19. “””A fix 60 fps-ről meg már leírtam a véleményem, hogy egy 13 ezres játéknál ezt elvárja az ember a pénzéért, hogy jól optimalizált legyen.””Mégis a játékok jelentős része jó, ha fele ennyivel fut.”

 20. Amúgy ezt martin biztos csak piszkosságból tolta be a cod fanok orra alá! :D:D:DDe piszok vagy!Enye-benye! :D:D:DU.I:martinnak(KIRÁLY VAGY!:D:D:D )

 21. Reális!!! :D:D:D:DNa nem,tényleg picit túlzás,5-6 pontot biztos megér.Bár DLC hez képest ,a ma kapható legdrágább korong, teljes játék címe alatt!De belököm gépbe,most hoztam,lehet tényleg csak 2.8at ér?!! 😀

 22. Johhny Gold is here,ez a jó hír…

 23. Korrekt!:D

 24. biztos jó dlct kaptak a vásárlók az MW 2-höz:D:D:D Az én meglátásom szerint itt a DICE alkotott nagyot, újat , maradandót!! Sokkal több lehetőség van minden téren egy BF3-ban mint egy MW 2,5-ben:D Az egyetlen hibája hogy sokszor nem halljuk egymást a társakkal mert recseg a beszéd. Remélem lesz patch!! A fegyverek hangja, a robbanások, olyat szólnak DTS 5.1 -ben hogy sajnálom a szomszédot:D:D

 25. leszarom a pontokat sztem aki CoD fan azt ezek a pontok nem befolyásolhatják….

 26. Ezt a részt nem próbáltam, csak a MW2-t és a BO-t a CoD fan kereszttesóméknál, de azok nekem úgy 5-6 pontosak voltak.Ez nem tom milyen, de ha követi az eddigi sémát, akkor nekem továbbra is annyit ér.

 27. Hát ez komoly :D:D:D ez már jobb pontszám mint a 7-8

 28. Ez azért túlzás . Én tőlem (mindig is Bf-es voltam) is megkapna egy 6-7est, mert nekem soha nem volt bajom a játékkal/játékosokkal csak a zsidó activision-nal

 29. Ha nem teccik nekik hát nem teccik….Aki rajongó annak úgyis teccik,ha teccik ha nem teccik ez az igazság.Teccik érteni?Nem teccik?Mind1 nekem teccik,hogy másnak nem teccik,mert amúgy meg sokaknak teccik.

 30. 2,8 a 10-ből ?! Na ez vicc. Számomra 8,5 – 9 pont körüli. Jobban tetszett mint a Batlefield 3, hiába scripthegyek ha valami látványos izgalmas azt igenis jó újra és újra lejátszani. (Így voltam anno 2001-ben a Splinter Cell-el hétszer vagy nyolcszor tuti lenyomtam). És aki szerint nincs benne semmi új annak ajánlom figyelmébe a Sierra Leone-ban játszodó küldetés legvégét, az olyan ötletekből kellett volna egy picit több… talán.

  • “ez nem viccez pusztán “”benyomok egy szar pontot, ha már ezekkel fogják kihozni a végeredményt”” felmérésez is csak arra jó,hogy legyen miről beszélni, odaklikkelniaki nagyon utálja és sose tenné gépbe max az ad rá ennyit”

 31. Gyerünk kedves és felnőtt BF fanok.Itt az ideje a fröcsögésnek a nyolcéves vérpistikhez a sz@ros DLCjükről.

 32. Van lejjebb: 2.1

 33. Az MW3 körüli trollkodás(mert ez egyértelműen az),még szerintem pozitív reklámot is fog csinálni a már amúgy is elképesztően népszerű szériának.Ez az olvasói értékelés 1000%,hogy nem a valóságot tükrözi. Mindazonáltal szerintem még mindig az olvasói visszajelzések szokták a legtökéletesebb képet festeni egy adott játék minőségéről. Metacriticen az év nagy durranásainál mindig ez szokott lenni…az első pár napban (hétben) szinte minden esetben megy az értelmetlen mocskolódás. Utána szépen feljönnek a játékok,ahogy egyre több józan gondolkodású játékos rakja le a voksát. Portal 2 anno 1.7ről indult…most meg feljött 8.3-raBatman Arkham City 5ről indult most meg 8.2 körül van.Az MW3 körüli hacacáré nagyon szélsőséges,de érthető, egy elképesztően sikeres szériáról van szó.

 34. én egy 5-öt dobok rá a 10böl

 35. “Azzal egyetértek, hogy ez így primitívség, de részemről például 2.8-nál többet nem ér(ne) a CoD. Ez a nyolcéves kis grafikabuzik játéka, tegnap itt a fórumba is belenéztem, csak azt láttam, hogy “”isten a graf””, aztán ennyi. Vagyis a fordítottja is működik az alulértékelésnek, sokan ezért dobnak rá 10-est, más nem is számít. Az nem érdekes, hogy annyira agyon van szkriptelve, hogy gyakorlatilag újrajátszhatatlan…”

 36. “Hihetetlen, hogy egyesek milyen alacsony szintre tudnak lesüllyedni. Sok hittérítőt is bírom főleg a tegnapi hírnél is, akik megakarják győzni a sorozat rajongóit, hogy egy utolsó szar és ez csak egy dlc stb. és ezért ne vegyék meg, mert akkor idióták stb. Ezek már rosszabbak mint a krisnás hittérítők, akik az embert zaklatják. Egyre jobban az a kép jön le sok fikázóról, hogy régebben szerették a CoDot, de az ő szavukkal élve nem hajlandóak dlc-ért teljes árat fizetni évente. Most ezeknek tenném fel a kérdést ha a cod4 óta csak pálya csomagokat adtak volna ki 5db/10-15 dollár összegben és nem új “”dlc”” részeket, akkor mi lenne a véleményük vagy akkor azt mondanák, hogy többe kerülnek a pályacsomagok mint egy teljes játék. Komolyan mondom egyeseknek miért fáj, ha valaki megveszi? Attól nem lesz szarabb egy másik fps, mert ebből x milliót eladnak/eladtak.”

 37. Az ilyen emberi ostobaság miatt haragszom.

 38. LOLÉn is gyűlölöm a szériát, de ha nem játszok vele akkor nem értékelem!!! Csak annyit írok, hogy gyűlölöm ami saját vélemény :DDe ez így kicsit erős sztem 😀

 39. Ez az azért nagyon durván lehúzás, annyira nem lehet sz@r! Vannak ennél sokkal rosszabb játékok is! Idióták az ilyen tesztereknek nincs szemük vagy mi??????

 40. ez nagyon szánalmas :Ddivat ezt a játékot utálni..húha lehúzták 2.8 pontra hova sz@rjak ? a tegnapi hírben előzetes pontok alapján ha jól emlékszem 8.5 alatt sehol sem kapott..de biztos hülye/korrupt az összes teszter.

 41. Tényleg erős túlzás, ahogy a játék 7 pont feletti értékelései is azok (és akkor még finom voltam).

 42. BF3 7.2U3 8.1Deus Ex 8.2GeoW 3 7.4Batman 8.1Úgy látszik a gonosz szavazók csak szerencsétlen MW3-at bírják lehúzni…

 43. Gyere pityi mond meg a tutit!:)

  • Én egy pontot nem adtam volna rá : )Csak azt nem értem akkor, hogy dönt meg évről évre minden rekordot xD Még a végén kiderül az Activision felvásárolja évről évre a saját készletét 🙂

   • Ennyi.

   • Szerintem nem feltétlenül azért csinál a játék csúcs eladásokat mert ez a legjobb fps, szerintem pl. a Kz3 mindenben alázza. Szvsz a multi miatt szeretik ennyire, mégpedig azért mert mineden fps kedvelőnek gyors sikerélményt nyújt. Bármilyen játékstílussal és bármilyen képességgel jó élményt tud nyújtani, pörgős és élvezetes árkád lövölde. Még egy fakezű fullbéna hétéves is király lehet benne, ha megveszi a fizetős hackeket. Ha csak gyorsan kikapcsolódnál vele és nyomnál pár menetet akkor is jól szórakozol és ha egész nap küldöd a haverokkal, akkor is. Egyszerű mint egy faék, nem kell beletolni sok órát, hogy elérj valamit, mint pl. a Socomba. Jó játék és szeretem a codokat nagyon is, de az eladások itt nem tükrözik a minőséget.Az egész cod titka mindenki számára élvezetes multi.

    • Ez a legrosszabb ér evör, hogy lehet benne mindenki király ? 🙂 akkor ki szopna ? hisz ha király mindenki nem szopik senki, ha senki sem szopik akkor senki sem lehet király 😀 teccikérteni 🙂

     • Nem a 100as kdrre értem, ahogy ti toljátok, hanem mindenkinek könnyű benne sikerélményt találni. Ha más nem meghackelik és úgy. Mondj még egy játékot ahol fizetős hackek vannak, hogy még a bénáknak is jusson a sikerből. Ez nem szar érv, a multi miatt adnak el belőle ennyit. Nem gondolod, hogy az 5órás szingli miatt veszik ennyien.

     • Igen ez így más 🙂 ez az könnyű benne sikerélményt taláni + ez instant eksön ,berakom hent, hent, hent , durva anyád, hent , hent meg anyád 😀 hent hent 😀 kilépsz lefekszel másnap meló/suli. Nem kell kombinálni.

     • Am épp most tolom az mw1-2 szingliket újra, bameg a Csernobil sniperes rész az valami fenomenális még mindig. Alltime best chapter az eddigi összes codból.

    • Azon gondolkodom ilyen kommentek olvasásakor, hogy vajon mit jelent a játék neked, ha az a baj, hogy jól kezelhető, gyors sikerélményt nyújt, valamint jó nyomni multiban?Ez így mióta negatívum?Hihetetlen, utálom ezt az egész sz*r játékos társadalmat, csak inni jó velük, soha egy játékot nem fogok a kezembe többet.

     • Na azt én sem értem, mióta baj, ha egy játék felhasználóbarát és könnyen el lehet érni benne sikereket. Elég nagy mélységei vannak a multinak, akinek nem elég az a szint, az elmegy valami komolyabb játékmódra.A fizetős hackek meg kb. annyira dobhatták meg az eladásokat, mint amennyire az Activision nyilatkozatai lerontották. Azaz semennyire.

 44. Az erdekeltek meg napkoziben vannak ? Tul nagy a csend. A bf-ra mennyit adtak vajon ? 8)

 45. mega flémelés lesz megint ám:)

 46. Eltúlozták tényleg. Azért 5 pontot mégér a game. 🙂 Az eladási rekordokat persze döntögetni fogja mivel ez a világon legjobban hype-olt sorozat.

 47. Ebből micsoda buli lesz.

 48. Ha már a Battlefield 3 nem hozta el a megváltást, akkor már ez is vesszen, mi ?

 49. Azért ez a ló másik túl oldala. Lehet nem szeretni a cod-ot, a szar nem létező AI miatt…. a skriptek miatt vagy a hossza miatt, de a nyilvánvaló dolgokat nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.Egy stabil 8 pontos játék a maga nemében. Az ilyen 1-2 pontokkal magukat járatják le az emberek. Olvassátok el az uncharted 3-nál milyen okosságokat írtak a kedves nyugatiak…

 50. Túlpontozták, höhö. 😀

 51. A tamagocsi tulajok húzták le,mert az ő gépükre nem jelent meg.

 52. Minden tesztelő le van fizetve 🙂 ez nyilvánvaló, Simonka is benyomta a maga 1 pontját ide xD

  • aztán még,hogy te nem személyeskedsz mi?akkor ez mi?mind1 nekem most lett elegem belőled.ha gondolod válaszolj rá,de én végeztem veled te bunkó paraszt…